Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En kiloluda benim herhalde 117 ama yemek görünce böyle oluyorum
hepimiz aynıyız bir tek sen deilsin merak etme kilolu olan ama yaza zayıflıca bizimle paylaşımda bulun cumaları kilonu bildiriyosun 1. seçiyoruz spor da tabi hoşgeldin

nursena seni tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum

aylardır görmek istediğim tablo buydu

Harikasınız bayanlar.hepinizi tebrik ediyorum azminiz daim olsun

Bonus kişisi gözüm üzerinde anladın sen onu
inşallah spor da iddalıyız bu hafta 1 haftada verilmeyen sonucu 1 günde yaptık dün devamı gelir inşallah

evettt kkızlarrr öğlenn 1 tabak yoğurt çorbası 3 tane bimin yağlı gevreğinden yedim
arada 1 elma yediydim

veee suyumu şu an itibariyele 2 lt içtim 45 dk sporumu yaptım ve kızımı okula götürücem büyük kıza kadar 1 saat var tempolu yürücem

siz nekadar su içtiniz bakalımm akşama yazalım en az 3 lt su içenlere nazar boncuğu yollucam

Ben ac karnina icmedigim unuttugum icin anca 1 litreyi bitirdim aclik krizimi zor bastrdim

1 fincan sutlu turk kahvesi 1 kesme sekerle yaptim sonra aklima geldi kuru meyve vardi elma falan bir avuc ondan yedim

Simdide yemek yedim

Bugun site problemli sanirim cok zor okuyorum mesaj yazmakta cok zorlaniyorum..

Nursena kiss haftalik listeyi de sen yap bu ara enerjin cok iyi ve iyi yansitiyosun.en azindan cuma aksamini beklemez arkadaslar listeyi gormek icin..sıkılarsan bakariz bir caresine..

Slm kizlar ben de cumadan cumaya size kac gun spor yaptigimi ve kilomu soyleyeym.calisiyorm ben surekli takip edemyrm ama arada bir yazarm bugun diyete basladm.geneldegunde iki ogun. yiyorm arada kuru meyve yada yogurtyada badem ceviz falan ve her gun saat 3 te bi elma hergun bi bardak yesil cay.normal cay yarim sekerli iciyorm bugun itibari ile onu da biraktm.yarin sabah tartilip kilomu yazacm

Ben ne yedim..

Sabah.
2 dilim ekmek
Zeytin. kac adet oldugunu hatirlamiyorum takribi 7-8 adettir..
Peynir
Kahvaltilik salca..

Ara.
Sutlu nescafe

Ogle..
Tarhana corba
İki parca kabak mucver
İki dilim firin makarna
Salata

Aksam..
1 dilim pasta yerim.:)

Gunun yorumu.. pastayla birlikte yogun karbonhidrat alimi olmus..
İyimser tarafi.:) nispeten porsiyon kontrolu yapiliyor...

keşke çorbayı içmeseydin yada makarnanın 1 dlm olarak yeseydin ama akşamda açsın nasıl dayanıyon ki ben duvarları kemiririm 12 gibi yena açlıktan

kızz nursenaa o ne güzel poğaçaydı öyle ağzımın suyu aktıı...dolayısıyla mesajını görmedimm....

varya hiç biyerim tutmuyo kendimi zorlıyaraktan 40 dakika spor yaptım akşamada bi posta dayak yicem sanırım...şimdide yeşilçayımı yudumluyom bi yandan..2,5 litre suyumuda içtim yatana kadar üç olur oo...

Selamünaleyküm bacılar kardeşler
Maşallah ne güzelde hareketlenmiş buralar nazarlara gelmesin
Bende bu aralar bi salmıştım kendimi gaza geldim tekrar nursenacım sana özellikle teşekkür ediyorum benide eklermisin 10 kilo listesine
Yolcu dün akşam başladım bende mekik programına inşallah tamamlayabilirim
Hasta olanlara geçmiş olsun ,yeni gelenler hoşgelmişler
Bonus kırkınız da çıkmış hayırlı olsun Rabbim uzun Ömürlü etsin Elif kızceyi
Yenacım Barış 'ın doğumgünüymüş nice Yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…