hepimiz aynıyız bir tek sen deilsin merak etme kilolu olan ama yaza zayıflıca bizimle paylaşımda bulun cumaları kilonu bildiriyosun 1. seçiyoruz spor da tabi hoşgeldinEn kiloluda benim herhalde 117ama yemek görünce böyle oluyorum
inşallah spor da iddalıyız bu hafta 1 haftada verilmeyen sonucu 1 günde yaptık dün devamı gelir inşallahnursena seni tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum
aylardır görmek istediğim tablo buydu
Harikasınız bayanlar.hepinizi tebrik ediyorum azminiz daim olsun
Bonus kişisi gözüm üzerinde anladın sen onu
Ben ac karnina icmedigim unuttugum icin anca 1 litreyi bitirdim aclik krizimi zor bastrdimevettt kkızlarrr öğlenn 1 tabak yoğurt çorbası 3 tane bimin yağlı gevreğinden yedim
arada 1 elma yediydim
veee suyumu şu an itibariyele 2 lt içtim 45 dk sporumu yaptım ve kızımı okula götürücem büyük kıza kadar 1 saat var tempolu yürücem
siz nekadar su içtiniz bakalımm akşama yazalım en az 3 lt su içenlere nazar boncuğu yollucam
keşke çorbayı içmeseydin yada makarnanın 1 dlm olarak yeseydin ama akşamda açsın nasıl dayanıyon ki ben duvarları kemiririm 12 gibi yena açlıktanBen ne yedim..
Sabah.
2 dilim ekmek
Zeytin. kac adet oldugunu hatirlamiyorum takribi 7-8 adettir..
Peynir
Kahvaltilik salca..
Ara.
Sutlu nescafe
Ogle..
Tarhana corba
İki parca kabak mucver
İki dilim firin makarna
Salata
Aksam..
1 dilim pasta yerim.:)
Gunun yorumu.. pastayla birlikte yogun karbonhidrat alimi olmus..
İyimser tarafi.:) nispeten porsiyon kontrolu yapiliyor...
Oooooo bunu kesin denemeliyimbuyurun ara öğün yürüyüş yaptım geldim terledimçok acıktıydım valla normal sütle nescafe ve altınbaşak form üzerine yoğurt gerçi ekmeklen severim de neysseeeeEki Görüntüle 1449494
ne yedin:)))Ben ac karnina icmedigim unuttugum icin anca 1 litreyi bitirdim aclik krizimi zor bastrdim
1 fincan sutlu turk kahvesi 1 kesme sekerle yaptim sonra aklima geldi kuru meyve vardi elma falan bir avuc ondan yedim
Simdide yemek yedim
süzme yoğurt tuzsuz ege bölgesinin yoğurtlaması meşhur ya market pazar her yerde böle süzme yoğurt bulmak mümkün bende çok severim zatiOooooo bunu kesin denemeliyimama krem peynir gibi duruyo
ne yedin:)))
Bir dolu tabak yesil mercimek bir kase yogurt yedim pek sevmedigimden senin dedigin aklima geldi naneli yedim
Hadi beni teprik et hadi hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?