Gül'üm yaaa buralardayım ben bak az kaldı 15-20 güne telefonumu değiştiricem kısmetse o zaman full burdayım aman yetti bu Kadından dedirtene kadar yazarım demedi demeeedayko ooo kimler gelmis kimler :)
Sen nasılsın bakemmmdayko ooo kimler gelmis kimler :)
Gayet güzel menün afiyet olsun canımBugun yediklerim SABAH:3 kuru kayisi ile icine yarim tatli kasigi bal ile 10 damla limon koydugum bir bardak ilik su KAHVALTI: 10 kasik musli bir bardak sut ile ÖĞLE:bulgur pilavi ve ayran ARADA:bir paket biskuvi bir bardak ice tea AKSAM:bir tabak kapuska yemegi salata 75 dk spor yaptim 1 bucuk litre su ictim
40 dk ebru salli ile plates 35 dk dansGayet güzel menün afiyet olsun canım
Spor ne yaptın
Iyiymiş bende ebru şallı nın videolarını indirdim ama daha başlamadım 3 k videosunu yapmaya başladım yarım kaldı zorlandım bende pilatese başlangıç videosunu indirdim sanırım onunla başlamak daha mantıklı40 dk ebru salli ile plates 35 dk dans
109 kiloyla hamile kaldım 122 kiloyla doğuma girdim benkolay deil beee bonusum valla 3 . çok istiyom amma ahh bu kilo beni çokk düşündürüyo 90 kiloyla hamilemi kalınır
ben bi kaç aydır yapıyorum bunuAcaba kendi kendimize izleyerek yapilmazmi zumba falan
kalöri açısını bilmiyorum ama bal şifadır her zaman olmasa da ara ara değerlendirebilirsin benceBugunluk bu kadar yeter heralde 40 dk boyunca butun vucudu calistiran egzersizler yaptim ah su esim aksam cocuklara baksada yuruyuse gidebilsem keske gidip bi yesil cay iceyim bari bisey sorayim kizlar size ihlamurun yesil cayin falsn icine seker yerine bal koysam ayni seymi olur
vücudun bi standarda oturması insülin direncinin kırılması iki üç hafta sürebiliyormuş vücut ilk başlarda bu olağanüstü durum nasılsa eskiye döner diye pek sallamıyo seni baktın azimle devam ediyosun sonra bir bir gidiyo yağlarBu hafta cok istekli ve azimliyim ama cumaya veremezsem cok uzulurum
hoşgeldin bize takıl hayatını yaşaslm kızlar.ben bu siteysürekli takip ediyodm ama yeni üye oldm.benim de fazla kilolarım var artık vermek istyrm.kendimi tanıtaym biraz.28 yaşındayım. 168 boyum kilom da 95 civarı hipotroit var ve ve gebelik de düşünüyorm ama olmuyo da 1.5 yıldır çocuk istiyrz hep hamile kalacam diye diyeti erteledm.ama son iki ayda sporla 4 kilo verdm inş kısa sürede verrm
Sen ayaktamiydin ben msjlari begendim ciktim hemen aliskanlik oldu kalkinca bakiyorumda kim var goremiyorum telden girince.
Demek uzun uzun bakip
Keyfim daha iyi nolsun iyi ki boyle guzel boyle samimi arkadaslarimiz var burda
Bonus bu aglarken guler gulerken aglar hec anlamazsin bunalima girer cikar
Akşama telafi et gece kuşumm fazla kaçırmazsan dengeler sanırımselamün aleyküm...
bugün benim diyer gümde: ))))
bugün misafirm vardı, takiii çay vaktine kadar herşey güzeldi: )
çay vakti gözüm döndü, sayı olarak bugünüm gümde ama yinede çok aşırı değil diyebilirim bugün için.
neyse yarına yeni umutlarım inş...
Akşama telafi et gece kuşumm fazla kaçırmazsan dengeler sanırım
Sabahlari tv em de var canim saat on da yapmak istersen ordanda yapabilirsin ben ordan yapiyorumIyiymiş bende ebru şallı nın videolarını indirdim ama daha başlamadım 3 k videosunu yapmaya başladım yarım kaldı zorlandım bende pilatese başlangıç videosunu indirdim sanırım onunla başlamak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?