Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yoğurt kürünü ben yapıyorum ama pek düzenli olmadı kilo olarak pek etkilemedi sanki ama bunda benimde suçum var çok dikkat etmedim şu 15 gündür
Yoğurt limonsuyu pulbiber haricinde aklıma geldikçe günde 2 kere yoğurt,zencefil,zerdeçal ,tarçın karışımınıda yaptım onunda faydası varmış karın bölgesi için hemde tok tutuyor tatlı krizlerine iyi geliyor ayrıca millet burda griple boğuşurken ben 1 gecede hafif atlattım şükür Rabbimin nimetleri işte emzirenler yapmasın kuzular

Bugun yediklerim SABAH:3 kuru kayisi ile icine yarim tatli kasigi bal ile 10 damla limon koydugum bir bardak ilik su KAHVALTI: 10 kasik musli bir bardak sut ile ÖĞLE:bulgur pilavi ve ayran ARADA:bir paket biskuvi bir bardak ice tea AKSAM:bir tabak kapuska yemegi salata 75 dk spor yaptim 1 bucuk litre su ictim

Gayet güzel menün afiyet olsun canım
Spor ne yaptın

İyi akşamlar
Nursena günahımı alma sadece 1 tane yedim iki lokmacıktı
Bugün bende yürüyüş yok ama arkadaşıma gittim 20 dk kadar yürüdüm hem de kucağımda çocukla ağırcaydı yine kalori yakmışımdır hiç yoktan
Şimdi portakal yedim akşamı da geçiştireceğim inşallah

selamun aleykum hanımlar iyi akşamlar ben geçmişi okumaya başladığımda güneş vardı şimdi hava karardı bensiz ne kadar da kaynatmışssınız
dünkü menüm:
sadece kahvaltı akşama doğru: 2 tereyağlı yumurta, 7 zeytin, 1 dilim peynir,1 domates, 1 salatalık,1 biber, 10 kabuklu fıstık, 1 kase yoğurt
2.5 litre su
2 fincan rezene,papatya
3 mil leslie
1,5 saat yürüyüş
20 dk zumba

kolay deil beee bonusum valla 3 . çok istiyom amma ahh bu kilo beni çokk düşündürüyo 90 kiloyla hamilemi kalınır
109 kiloyla hamile kaldım 122 kiloyla doğuma girdim ben Allah bi daha göstermesin
Acaba kendi kendimize izleyerek yapilmazmi zumba falan
ben bi kaç aydır yapıyorum bunu
iki haftadır da her gün yapıyorum tabi hiç tamamını yapamadım ama 20-25 dk yapıyorum

kalöri açısını bilmiyorum ama bal şifadır her zaman olmasa da ara ara değerlendirebilirsin bence
Bu hafta cok istekli ve azimliyim ama cumaya veremezsem cok uzulurum
vücudun bi standarda oturması insülin direncinin kırılması iki üç hafta sürebiliyormuş vücut ilk başlarda bu olağanüstü durum nasılsa eskiye döner diye pek sallamıyo seni baktın azimle devam ediyosun sonra bir bir gidiyo yağlar karatayın teorisi
hoşgeldin bize takıl hayatını yaşa

selamün aleyküm...
bugün benim diyer gümde: ))))
bugün misafirm vardı, takiii çay vaktine kadar herşey güzeldi: )
çay vakti gözüm döndü, sayı olarak bugünüm gümde ama yinede çok aşırı değil diyebilirim bugün için.
neyse yarına yeni umutlarım inş...

kız kuşlar ayakta uyur bilmiyonmu: )
ahahaha: )
yok canım önemli değil sonra görmen, ben uyanıksan diye yazmıştım canın sıkkındı diye.
sevindim asayişin berkemal olduğuna: )

Akşama telafi et gece kuşumm fazla kaçırmazsan dengeler sanırım

Sabahlari tv em de var canim saat on da yapmak istersen ordanda yapabilirsin ben ordan yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…