hosgeldin canımYoğurt kürünü ben yapıyorum ama pek düzenli olmadı kilo olarak pek etkilemedi sanki ama bunda benimde suçum var çok dikkat etmedim şu 15 gündür
Yoğurt limonsuyu pulbiber haricinde aklıma geldikçe günde 2 kere yoğurt,zencefil,zerdeçal ,tarçın karışımınıda yaptım onunda faydası varmış karın bölgesi için hemde tok tutuyor tatlı krizlerine iyi geliyor ayrıca millet burda griple boğuşurken ben 1 gecede hafif atlattım şükür Rabbimin nimetleri işte emzirenler yapmasın kuzular
geçmiş olsun aman her yerde salgınlar var dikkat ethayuırlı akşmlar kızlar
benim girip bir gecelik degilmiş beni yataklık etti gerçi pekte ytan-madım perşembeye misafirim evle ugraştım bıraz ama öksürmeyede başladım umarım ılerlemez
nursenacım coşturmuşsun neguzel gine ama ben hıç yuruyemedım bugun pekte yıyemedım zaten canım ıstemedı su mısafırlerı atlarayım tam gaz gelecem ınsallah
yenacım paşanın dogu gunu kutu olsun nıce yaşlar gorun hep beraber sağlıkla inşallah
hosgeldin canım
bayıldım yahu arada lazım bunlardan bi de göğsünde açıklık olsun ki kızım karnını doyurabilsin
bayıldım yahu arada lazım bunlardan bi de göğsünde açıklık olsun ki kızım karnını doyurabilsin
akşama kadar hareketle eritmişindir ekmek az kaçmış okadar yavaş yavaş halledeceziyi akşamlar hepiniz harikasınız gerçektennursenacım özelikle sana teşekkür ederim doğru zamanlama ve doğru rüzgarlarla gurubu toparladın. yüreğine sağlık pozitif enerjin hiç bitmesin
bugün bende kahvaltıda : 2 dilim ekmekle tost ve maydonoz yedim
ara olarak :bir mandalina
öğlen : bir kase çorba , 2 yumurtalı melemen ve 3 dilim ekmek
ara : bir kupa bardak sütlü neskafe
akşam : bir dilim yaş pasta ( eşimin doğum günüydü )
gün içinde 2 bardak yeşil çay içtim
benim için pekde başarılı bir gün değildi öğlen ekmeği kaçırdım sanki
yolcu 40 dk spor ve 3 lt su içtiğin için teşekkürler
nhylz 75 dk spor ve 1 buçuk lt su için teşekkürler
asu 20 dk spor için teşekkürler
sukker 3 mil leslie
1,5 saat yürüyüş
20 dk zumba için yıldızlı teşekkür
nursena 110 dk spor 2 buçuk lt su için kendime teşekkürler Eki Görüntüle 1450200 eksiğim varsa ekliyelim arkadaşlar
İyi geceler
Adaşım eşine nice sağlıklı yıllar dilerim
ne denirki erkekler işte hatasını anlar en kısa zamanda inşallah sende sesiz kal üzerine gitmede büyümesin olaylar istersen yeri geldimide sokarsın lafları çatır çatır dua et sabır dile allahtanslm kizlar. gune kocamla kavgayla basladm hemde gorumcelerim kaynanam kayinbabamin yanimda erkekligi tuttu. uzerime yurudu.okadr kotuyumki anlatamam sabahtan beri bir lokma yemedim.kaynanam gelince kocama biseyler oluyo anlamiyo ya ama kendiside oyle biri degil ya anlamiyorum kizlar kafayi yiycem.biktim biktim biktimmmmmm
sabrinda bi siniri var kendimi yiyorum icin icin sabahtan beri.misafir agirlsdim ama suratim bes karisti. su evim ayrilsaydi artik kendime ait bi ev sorumluluk istiyorum. 4sene olcak. bi ayak uzatip televzyn keyfi gecelikle evde gezme. rahatligi olmadi.biktim inan biktim.kimsem yok su lanet almanyada bokmu vardi da geldim.ailemi ozledim.ne denirki erkekler işte hatasını anlar en kısa zamanda inşallah sende sesiz kal üzerine gitmede büyümesin olaylar istersen yeri geldimide sokarsın lafları çatır çatır dua et sabır dile allahtan
gurbet cok zor bende gurbetteyim ama en azindan turkiyede ama inanyakinida uzagidabayni özluyorum cok mecbur cekiyoruz esimi yuvami sevmesem gurbet cekilir cile deil kader alin yazisi allah sizi birbirinize yazmiski almanyadasin insallah yuvanda mutlu lugun kat kat artar arkadasim hem ben arada kavga yi seviyom ole kavgasiz hayat cok sikici barismak icin dolaniyo ya surunduruyom o zaman:)) sikma canini allah hastalik falan vermesinsabrinda bi siniri var kendimi yiyorum icin icin sabahtan beri.misafir agirlsdim ama suratim bes karisti. su evim ayrilsaydi artik kendime ait bi ev sorumluluk istiyorum. 4sene olcak. bi ayak uzatip televzyn keyfi gecelikle evde gezme. rahatligi olmadi.biktim inan biktim.kimsem yok su lanet almanyada bokmu vardi da geldim.ailemi ozledim.
amin vermesin.de....gurbet cok zor bende gurbetteyim ama en azindan turkiyede ama inanyakinida uzagidabayni özluyorum cok mecbur cekiyoruz esimi yuvami sevmesem gurbet cekilir cile deil kader alin yazisi allah sizi birbirinize yazmiski almanyadasin insallah yuvanda mutlu lugun kat kat artar arkadasim hem ben arada kavga yi seviyom ole kavgasiz hayat cok sikici barismak icin dolaniyo ya surunduruyom o zaman:)) sikma canini allah hastalik falan vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?