Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayuırlı akşmlar kızlar
benim girip bir gecelik degilmiş beni yataklık etti gerçi pekte ytan-madım perşembeye misafirim evle ugraştım bıraz ama öksürmeyede başladım umarım ılerlemez
nursenacım coşturmuşsun neguzel gine ama ben hıç yuruyemedım bugun pekte yıyemedım zaten canım ıstemedı su mısafırlerı atlarayım tam gaz gelecem ınsallah
yenacım paşanın dogu gunu kutu olsun nıce yaşlar gorun hep beraber sağlıkla inşallah
hosgeldin canım

geçmiş olsun aman her yerde salgınlar var dikkat et

bugünkü menüm
kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 köz biber,1 çay bardağı portakal suyu, 1 kaşık yoğurt,birazcık yeşillik,1 sade türk kahvesi
akşam yemeği: 2 kase pırasa, 1 kase salata,1kase yoğurt, 1 sade türk kahvesi
3litre su
spor:
3 mil leslie
75 dk yürüyüş
25 dk zumba

iyi akşamlar hepiniz harikasınız gerçekten nursenacım özelikle sana teşekkür ederim doğru zamanlama ve doğru rüzgarlarla gurubu toparladın. yüreğine sağlık pozitif enerjin hiç bitmesin

bugün bende kahvaltıda : 2 dilim ekmekle tost ve maydonoz yedim

ara olarak :bir mandalina

öğlen : bir kase çorba , 2 yumurtalı melemen ve 3 dilim ekmek

ara : bir kupa bardak sütlü neskafe

akşam : bir dilim yaş pasta ( eşimin doğum günüydü )

gün içinde 2 bardak yeşil çay içtim

benim için pekde başarılı bir gün değildi öğlen ekmeği kaçırdım sanki

yolcu 40 dk spor ve 3 lt su içtiğin için teşekkürler
nhylz 75 dk spor ve 1 buçuk lt su için teşekkürler
asu 20 dk spor için teşekkürler
sukker 3 mil leslie
1,5 saat yürüyüş
20 dk zumba için yıldızlı teşekkür
nursena 110 dk spor 2 buçuk lt su için kendime teşekkürler
eksiğim varsa ekliyelim arkadaşlar

akşama kadar hareketle eritmişindir ekmek az kaçmış okadar yavaş yavaş halledecez
inşallah motivasyonumuz düşmez ve 10 ar kilo veririz dua edelim de azmimiz kırılmasın

harikasınız bendende bi alkış haketiniz hadii :)

İyi geceler
Adaşım eşine nice sağlıklı yıllar dilerim

sağol adaş

slm kizlar. gune kocamla kavgayla basladm hemde gorumcelerim kaynanam kayinbabamin yanimda erkekligi tuttu. uzerime yurudu.okadr kotuyumki anlatamam sabahtan beri bir lokma yemedim.kaynanam gelince kocama biseyler oluyo anlamiyo ya ama kendiside oyle biri degil ya anlamiyorum kizlar kafayi yiycem.biktim biktim biktimmmmmm

ne denirki erkekler işte hatasını anlar en kısa zamanda inşallah sende sesiz kal üzerine gitmede büyümesin olaylar istersen yeri geldimide sokarsın lafları çatır çatır dua et sabır dile allahtan

ne denirki erkekler işte hatasını anlar en kısa zamanda inşallah sende sesiz kal üzerine gitmede büyümesin olaylar istersen yeri geldimide sokarsın lafları çatır çatır dua et sabır dile allahtan
sabrinda bi siniri var kendimi yiyorum icin icin sabahtan beri.misafir agirlsdim ama suratim bes karisti. su evim ayrilsaydi artik kendime ait bi ev sorumluluk istiyorum. 4sene olcak. bi ayak uzatip televzyn keyfi gecelikle evde gezme. rahatligi olmadi.biktim inan biktim.kimsem yok su lanet almanyada bokmu vardi da geldim.ailemi ozledim.

gurbet cok zor bende gurbetteyim ama en azindan turkiyede ama inanyakinida uzagidabayni özluyorum cok mecbur cekiyoruz esimi yuvami sevmesem gurbet cekilir cile deil kader alin yazisi allah sizi birbirinize yazmiski almanyadasin insallah yuvanda mutlu lugun kat kat artar arkadasim hem ben arada kavga yi seviyom ole kavgasiz hayat cok sikici barismak icin dolaniyo ya surunduruyom o zaman:)) sikma canini allah hastalik falan vermesin

amin vermesin.de....

hayırlı geceler güzeller
topiciğimize bir hareket gelmiş maşallah size
benimse buraya gelecek yüzüm neyim yok
bir misafir trafiği varki sormayın. evde her yer hamur işi ve tatlı bitecek gibide değil. bugün bir çok hamur ve tatlı doldurdum kp. nin dolabına gönderdim ama yinede çok var. işin kötüsü dahada gelecek misafirlerim var. sanırım bu hafta üçlü rakamları görücem ben

yenaa şerbetli paşamın doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.paşamla birlikte anası gibi duygulu ablayıda öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…