hayuırlı akşmlar kızlar
benim girip bir gecelik degilmiş beni yataklık etti gerçi pekte ytan-madım perşembeye misafirim evle ugraştım bıraz ama öksürmeyede başladım umarım ılerlemez
nursenacım coşturmuşsun neguzel gine ama ben hıç yuruyemedım bugun pekte yıyemedım zaten canım ıstemedı su mısafırlerı atlarayım tam gaz gelecem ınsallah
yenacım paşanın dogu gunu kutu olsun nıce yaşlar gorun hep beraber sağlıkla inşallah
hosgeldin canım
Merhaba kızlar ,bende belirli sebeplerden ötürü 105 kiloyu gördüm yani en son öyleydi acıdan bir daha bakamadımBoyumda 1.80 civarı.Şimdi bende kilo vermek için kolları sıvadım ta ki 60 ı görene kadar ekime kadar düşmeyi planlıyorum-umarım!!! Daha az ve sağlıklı şeyler yiyorum -Abur cubur asla yok !(Ta ki 60 ı görene kadar ) Leslie ve zumba yapmaya başlayacağım ama bir yerde duymuştum kardiyo zaman kaybı diye önemli olan ağırlık çalışmakmiş bir bilgisi olan var mı ?
hoşgeldin canımMerhaba kızlar ,bende belirli sebeplerden ötürü 105 kiloyu gördüm yani en son öyleydi acıdan bir daha bakamadımBoyumda 1.80 civarı.Şimdi bende kilo vermek için kolları sıvadım ta ki 60 ı görene kadar ekime kadar düşmeyi planlıyorum-umarım!!! Daha az ve sağlıklı şeyler yiyorum -Abur cubur asla yok !(Ta ki 60 ı görene kadar ) Leslie ve zumba yapmaya başlayacağım ama bir yerde duymuştum kardiyo zaman kaybı diye önemli olan ağırlık çalışmakmiş bir bilgisi olan var mı ?
dafi sacmalama bacım allah korusun ne 3 lü rakamlar falan bak hazirana kadar en az on kilo vereceğiz her gün spor yapıp bildirim yapıyoruz lütfen at buzluğa hem senin her zaman maşsallah misafirin eksik olmuyoki bahane etmee lutfen yaza sıcaklarda napcazhayırlı geceler güzeller
topiciğimize bir hareket gelmiş maşallah size
benimse buraya gelecek yüzüm neyim yok
bir misafir trafiği varki sormayın. evde her yer hamur işi ve tatlı bitecek gibide değil. bugün bir çok hamur ve tatlı doldurdum kp. nin dolabına gönderdim ama yinede çok var. işin kötüsü dahada gelecek misafirlerim var. sanırım bu hafta üçlü rakamları görücem ben
yenaa şerbetli paşamın doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.paşamla birlikte anası gibi duygulu ablayıda öpüyorum
Çoook amiiiiiiinGunaydin yeni gune guzel baslamayi diliyorum. Aclik krizi yasamadigim biraz ac kaldim diye ellerimin titremedigi, bir an da kedimi yapamiycak gibi gorup bosver ye demedigim bir gun olsun ins...amin
spor u yapmalı ama cok abartmadan buraktigin zaman saliyo insan laslie cok faydali acayip toparliyo kendim yaptigim icin biliyorum 10 kilo verdigimde laslie ile daha cok vermisim gibi gorunuyodu digerleri hakkinda bi bilgim yok malesef spor bolumlerine bakabilirsin hosgeldinn aramizaMerhaba kızlar ,bende belirli sebeplerden ötürü 105 kiloyu gördüm yani en son öyleydi acıdan bir daha bakamadımBoyumda 1.80 civarı.Şimdi bende kilo vermek için kolları sıvadım ta ki 60 ı görene kadar ekime kadar düşmeyi planlıyorum-umarım!!! Daha az ve sağlıklı şeyler yiyorum -Abur cubur asla yok !(Ta ki 60 ı görene kadar ) Leslie ve zumba yapmaya başlayacağım ama bir yerde duymuştum kardiyo zaman kaybı diye önemli olan ağırlık çalışmakmiş bir bilgisi olan var mı ?
Ben giremem ilk 3 e falan belkide veremem. Allaha sukur azimliyimde cok cabuk gidiyo azmim sekteye ugruyo. En ufak bir aksilikte e aksilikte cok oluyo kucuk cocuklar vs.bir suru sey bi an sektedeyim sonra yine geri geliyorum.Günaayyyydınnnnn herkezee ılık limonlu sularımızı içelim güne başlıyalım kızzlar tartida cuma günü hepimizden umitliyim valla kim ilk üçe gircek bakalım
hareket olsunda nasıl olursa olsun işleyen demir pas tutmaz kolay gelsingünaydıngüzel topiğimin çokkkk güzel ve azimli bayanları
ben erkenden işe başladım akşama anca uğrarım sanırım dahs alış verişe çıkıcam bugunkı sporum bu olsun olurmu nursena
Aman spor iste öle ant8rik guntirik adları bilmem ben ğırlık sa heç tarzım deelHayriye kolay gelsin...
Nursena leslinin videolari ozellikle hizli olanlar fastler kardiyo zaten
senin burda olman inan beni cok mutlu ediyoBen giremem ilk 3 e falan belkide veremem. Allaha sukur azimliyimde cok cabuk gidiyo azmim sekteye ugruyo. En ufak bir aksilikte e aksilikte cok oluyo kucuk cocuklar vs.bir suru sey bi an sektedeyim sonra yine geri geliyorum.
Hala alisma sureci diyorum ins boyle gecicek bu gunler
GünayydınnnnGünaydın bacılar
Bende bende :) nur hanimda izmirdeyken yerdi cok guzel diye diye uyuzBen de merak ediyorum boyozu nasıl birşey ola ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?