Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın tartı günü ve son cumammız dananın kuyruğu yarın kopacak kanumca allah yardım etsin bu son cuma nasıl olsa aldık diye yemeklere yumulmuyonuzdur umarım özellikle son günlerde künefe falan lafı eden arkadaşları uyarıyı bir borç bilirim neyse sıkıldım gidem gariiii öpüyorummmmmmmmmmmmmm

3 hafta oruç tuttum 3 kiloya yakın verdim
sanırım bu hafta hepsini geri aldımm
agzım açıkkken öyle yedimkii
yarın bende oruç tutcam 6 günden sonra
bakalımm ne çıkcamm :gitme:
allahım sen yardım et :Saruboceq:

Haklısın canım,sıcağı çok fazla son yıllarda..

Allah iyiliğini versin..:)))
ne güldüm ya..ne güzel peynir yapsaydın ya,yağlı yağlı peynir olurdu..:)

Kim bu ya künefeden bahseden..Allah Allah..:roflol::roflol:

teşekkürler arkadasım umarım almam 93 kılo gıdıyorum gelınce bakacagız

İyi yolculuklar..

Çok sinirli gördüm seni sengözlerimebaksanab

citol,inanamıyorum sana..Azda olsa nasıl üzülebilirsin..
böylesi kurgulu bir olayı,sırf sakalı var die..
Sanırım şaka yapıyosun..

Hünkar beğendi,herkes beğendi..:roflol::roflol:
tarif pliiiisss

Şimcikk 6 tane patlıcanı közleme şeyleri var ya hani onlarda közledim kabuklarını soydum küçük küçük doğradım

Sonra 4-5 kaşık unu ( 4-5- kaşık çok gelmişti he :roflol:) biraz zeytinyağ ve biraz tereyağla kavurdum. Beşamel sos gibi süt koydum göz kararı kıvamını ayarlayınca patlıcanları koydum karıştırdım.
Sonrada rendelenmiş kaşar koydum tuz karabiber tekrar karıştırdım kapadım.

Bilmem kaç yüz gram dana etini -tatlicadiarzu- suyunu çekene kadar pişirdim sonra soğanla kavurdum sivri biber ve domates koydum iyice pişti lokum kıvamında zemuszemus ben baharat olarak kekikle biber koydum zevke bağlı tabükü zemuszemus

İşte servis yaparken önce patlıcanı koyuyoruz üzerinede eti koyuyoruz benimki daha güzel görünüyodu ama az çok buna benziyodu -tatlicadiarzu-

Bu arada yurduşum ablam bi esti şiirlere bakim dedim senin mesajını yeni gördüm ya Çok teşekkür ederim bi de yazabilsem tıkanmadan daha iyi olacak

kız bonuss bize bu yapılırmıı kaydirigubbakcemile3
bu resimleri koyupta sen bizi ne hale sokuyosun biliyon mu :roflol:

bir kaç gün içinde regl olmam gerek vücudum ne alemde bilmiyorum iştahım tavan yapmış durumda didişip duruyoruzmafoldumbenyarın tartı ya çıkmak benim için işkence olcak of ya of of of umarım sonuç fazla kötü olmaz:Saruboceq:

ben tartıldım 83.500 kızlar sabahı bekleyemem sahurdada kocam görevde 2 dilim ekmekle tahin pekmez yedim ohhhh

alüüüüüüü nerdesiniz yaaaa kimseler daha gelmemişşş
günaydın nursena'm, aloooo geldik yahu ancak açtık bilgisysrımızı.opuyorumnanaktan

herkese günaydınnn
yemedim içmedim koşa koşa geldim işe dolayısıyla buraya da :))) başladım beklemeye bakalım kimler gelecek...

günaydın namem'cim, aynen bende geldiğim zaman ilk olarak burayı açıyorum, ne var, ne yok diye? opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar hayırlı işler nasılsınız bakalımopuyorumnanaktanben akşam iftarda dışarda olduğumdan tartılamadım bu akşam tartılıp bildirirm verdiğimi sanmıyorum inş yanılırım:Saruboceq::Saruboceq:

şenlenmeye başladı burası hoşgelmişsiniiizzzz opuyorumnanaktan

nasılsınız bakalım bu sabah, nasıl başladı gününüz?? ben geldim uykum var ayakta uyuyorum ama yarından itibaren bayram tatiline giriyoruz yaa dinleniriz... kızım izin vermez ama yinede evde olmak güzel olur... zemuszemus

bakarsın yatarız koyun koyuna uyuruz kızımla ( imkansız bile olsa güzel bir hayal :roflol: )

günaydın yagmurgozlum, sanada hayırlı cumalar canım.
Biliyormusun canım ben bu hafta Pazartesinden beri sabah evden erken çıkıyorum.
Servisimizin geçeceği güzergahtan tam 25- 30 dk.yürüyüş yapıyorum.
Vallahi güzel oluyor.Akşam spor yapamıyorum.
Sadece uzun bir sopam var, akşam onunla kollarımın arkasına alıp, sağa sola 100E KADAR HAREKET YAPIYORUM.
Daha sonra yine sopa ile sağa doğru 50 defa, sola 50 defa yan eğilerek kendime göre hareketler yapıyorum.
Bakalım sonuç ne olacak.

@ YURDUSUM : ben de spor yapıyorum şimdilik sadece 45 dakika 1 saat kızımla beraber dolaşıyoruz. kızım bırakırsa evde de fazladan 1-1,5 saat daha yapmaya başlayacağım. dvdden yapacağım... ara ara beni yoklamayı hatta bir de dürtmeyi unutmazsan sevinirim. :kedi:

Süperrr canım ne kadar fazla hareket edersek o kadar iyi ben ayağımı incittim biliyorsunuz şuan dizlikle dolaşıyorum ve dizimi yormam zorlamam yasak bayram sonrası kontrolüm var ayağımı incitmeden önce bende akşamları mutlaka 1 durak önce iniyordum otobüsten haftada en az 3 gün evde bantta yürüyordum ve haftasonu 2 gün dışarda semt parkında bazen yürüyordum bazende belediyenin tahsis ettiği hoca eşliğinde spor yapıyordum ve çok güzel gidiyordu kilolar tartıya çıktıkça kendime güvenim artıyordu başaracaksın diyordum ama malesef başıma bu sakatlık gelene kadar şimdi tek yapabildiğim kilomu korumak çok şükür bu kötü dönemde kilo almadımzemuszemus

Çok güzel valla, spor yapınca insan kendini daha mutlu hissediyor,
Canım bak sen daha gençsin bebeğin de küçük ama yinede tedbiri elden bırakma.
Ben nasıl olsa veririm diye diye kilolar aldı başın gitti.Yıllardır hep kendime terzimde giysiler diktiririm.
Hazır şeyler pek giyemezdim.Neyse şimdi rahatım ama biraz daha istiyorum, 75 kilo olsam süper olur.Ama olacağım inanıyorum.:lepi:

Bende menisküs ameliyatı olduğumdam beri yürüyüşlerimi yapamadım. Spor yapmayınca gerçekten çabuk kilo alınıyor.
İnşallah senin de ayağın kısa sürede iyileşir ve sporunu yaparsın.
Sizler bizlere göre çok daha genç ve enerjiksiniz. :teytey:

gunaydın kızlarr nasılsınnızz
buluşmalar baslı yo dememkkı bizde bakmakla yetınecegız anlasılann
yoksa gunubırlık bızdemı gelsekkıı istanbull a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…