yarın tartı günü ve son cumammız dananın kuyruğu yarın kopacak kanumca allah yardım etsin bu son cuma nasıl olsa aldık diye yemeklere yumulmuyonuzdur umarım özellikle son günlerde künefe falan lafı eden arkadaşları uyarıyı bir borç bilirim neyse sıkıldım gidem gariiii öpüyorummmmmmmmmmmmmm
güle güle şekerim bekleriz kilo almadan gelmeni temenni eder bayramını kutlarız stop
@ YENA : canım benim izmir'e hayatımda bir defa geldim o da haziranın ilk haftasıydı. o kadar bunaldım ki anlatamam sıcaktan kaldırımlarınız ateş püskürtüyor yollarınız ise eriyordu. ben sıcağı sevmeyen bir insan olduğumdan dolayı sevemedim. oluşan antipati sonucuda gelmedim tekrar izmir'e.
ama söz şimdiden yolum düşerse uğrarım sana çayını içerim. hatta bahsi geçen balkonunda esinti de varsaaa oo süper olur ama bakalım yolum düşer mi acep yerimseniben
angelina'nın filmi için sonuna kadar katılıyorum. eşimle beraber izledik ve bunalıma girdik diyebilirim. hatta iç veremi olduk ayyyy hatırlayınca bile daraldım. tavsiye ederim ben de herkes izlesin... benjamin button'u ben de izlemedim ama bu hafta sonu aktivitemiz bu sanırım hazır film bizi bekliyor evde, bizse haftasonunu kaydirigubbakcemile3
kızım konusuna gelince şimdi bu kadar yoruyor yaa ilerisini düşünemiyorum. bu halde bile eli kolu rahat durmuyor meraklı melahatin. yürümeye başladığında işimiz var. ama olsunnn canı sağolsun canım kızımın. o kadar çok seviyorum kiii canım feda :kedi:
Kız nursenam benim aklıma ne geldi biliyormusun?
Bizim tayin Ordu'nun Mesudiye İlçesi Yeşilce nahiyesine çıkmıştı.Çocuklarım küçük
Millet hoşgeldine geliyorlar, gelen 1 kova süt getiriyor, evin içi dışı süt oldu koyacak yer yok.
Bende akşam geç saat olunca sütleri pencereden aşağı döküyorum artık süt göresim yok.
Neyse gel zaman oldu, git zaman oldu derken bitişik komşuma dedim ki,(kulakları çınlasın)
Mualla abla ya ben bu sütlerden usandım, gece olunca sütleri pencereden döküyorum diye...
Allah seni ne yapsın emi demez mi? Bana söyleseydin sana onları güzel peynir mayalardım, sülalene yeterdi demez mi? Biz güle güle kahrolduk valla.
Sakın kimse duymasın dedi.
Hemde sütler ne sütü biiyormusun? camız sütü.
Benim ufaklıklar bir kabız bir kabız anlatamam.
Mualla ablama tekrar sordum.Ya mualla abla bu çocuklar kabız.Süt içiriyormusun dedi.
Evet dedim.Nerden alıyon, Filan komşudan dedim. EEE kızım bu camız sütü, bir bardak su , bir bardak süt karıştırman gerekir dedi.
Aklıma gelince hala gülerim.
Tüm komşularımı çok sevmiştim(Hepsini kulakları çınlasın)opuyorumnanaktan
Kusura bakma uzun oldu maalesef
yarın tartı günü ve son cumammız dananın kuyruğu yarın kopacak kanumca allah yardım etsin bu son cuma nasıl olsa aldık diye yemeklere yumulmuyonuzdur umarım özellikle son günlerde künefe falan lafı eden arkadaşları uyarıyı bir borç bilirim neyse sıkıldım gidem gariiii öpüyorummmmmmmmmmmmmm
teşekkürler arkadasım umarım almam 93 kılo gıdıyorum gelınce bakacagız
citol,inanamıyorum sana..Azda olsa nasıl üzülebilirsin..
böylesi kurgulu bir olayı,sırf sakalı var die..
Sanırım şaka yapıyosun..
Hünkar beğendi,herkes beğendi..:roflol::roflol:
tarif pliiiisss
Çok sinirli gördüm seni sengözlerimebaksanab
Şimcikk 6 tane patlıcanı közleme şeyleri var ya hani onlarda közledim kabuklarını soydum küçük küçük doğradım
Sonra 4-5 kaşık unu ( 4-5- kaşık çok gelmişti he :roflol:) biraz zeytinyağ ve biraz tereyağla kavurdum. Beşamel sos gibi süt koydum göz kararı kıvamını ayarlayınca patlıcanları koydum karıştırdım.
Sonrada rendelenmiş kaşar koydum tuz karabiber tekrar karıştırdım kapadım.
Bilmem kaç yüz gram dana etini -tatlicadiarzu- suyunu çekene kadar pişirdim sonra soğanla kavurdum sivri biber ve domates koydum iyice pişti lokum kıvamında zemuszemus ben baharat olarak kekikle biber koydum zevke bağlı tabükü zemuszemus
İşte servis yaparken önce patlıcanı koyuyoruz üzerinede eti koyuyoruz benimki daha güzel görünüyodu ama az çok buna benziyodu -tatlicadiarzu-
günaydın nursena'm, aloooo geldik yahu ancak açtık bilgisysrımızı.opuyorumnanaktanalüüüüüüü nerdesiniz yaaaa kimseler daha gelmemişşş
herkese günaydınnn
yemedim içmedim koşa koşa geldim işe dolayısıyla buraya da :))) başladım beklemeye bakalım kimler gelecek...
günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar hayırlı işler nasılsınız bakalımopuyorumnanaktanben akşam iftarda dışarda olduğumdan tartılamadım bu akşam tartılıp bildirirm verdiğimi sanmıyorum inş yanılırım:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın yagmurgozlum, sanada hayırlı cumalar canım.
Biliyormusun canım ben bu hafta Pazartesinden beri sabah evden erken çıkıyorum.
Servisimizin geçeceği güzergahtan tam 25- 30 dk.yürüyüş yapıyorum.
Vallahi güzel oluyor.Akşam spor yapamıyorum.
Sadece uzun bir sopam var, akşam onunla kollarımın arkasına alıp, sağa sola 100E KADAR HAREKET YAPIYORUM.
Daha sonra yine sopa ile sağa doğru 50 defa, sola 50 defa yan eğilerek kendime göre hareketler yapıyorum.
Bakalım sonuç ne olacak.
Çok güzel valla, spor yapınca insan kendini daha mutlu hissediyor,@ YURDUSUM : ben de spor yapıyorum şimdilik sadece 45 dakika 1 saat kızımla beraber dolaşıyoruz. kızım bırakırsa evde de fazladan 1-1,5 saat daha yapmaya başlayacağım. dvdden yapacağım... ara ara beni yoklamayı hatta bir de dürtmeyi unutmazsan sevinirim. :kedi:
Süperrr canım ne kadar fazla hareket edersek o kadar iyi ben ayağımı incittim biliyorsunuz şuan dizlikle dolaşıyorum ve dizimi yormam zorlamam yasak bayram sonrası kontrolüm var ayağımı incitmeden önce bende akşamları mutlaka 1 durak önce iniyordum otobüsten haftada en az 3 gün evde bantta yürüyordum ve haftasonu 2 gün dışarda semt parkında bazen yürüyordum bazende belediyenin tahsis ettiği hoca eşliğinde spor yapıyordum ve çok güzel gidiyordu kilolar tartıya çıktıkça kendime güvenim artıyordu başaracaksın diyordum ama malesef başıma bu sakatlık gelene kadar şimdi tek yapabildiğim kilomu korumak çok şükür bu kötü dönemde kilo almadımzemuszemus
gunaydın kızlarr nasılsınnızz
buluşmalar baslı yo dememkkı bizde bakmakla yetınecegız anlasılann
yoksa gunubırlık bızdemı gelsekkıı istanbull a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?