Geçmiş olsun hayriyemhayuırlı akşmlar kızlar
benim girip bir gecelik degilmiş beni yataklık etti gerçi pekte ytan-madım perşembeye misafirim evle ugraştım bıraz ama öksürmeyede başladım umarım ılerlemez
nursenacım coşturmuşsun neguzel gine ama ben hıç yuruyemedım bugun pekte yıyemedım zaten canım ıstemedı su mısafırlerı atlarayım tam gaz gelecem ınsallah
yenacım paşanın dogu gunu kutu olsun nıce yaşlar gorun hep beraber sağlıkla inşallah
hosgeldin canım
Asucum nice Yıllara beraber yaşlanın arkadaşımharikasınız bendende bi alkış haketiniz hadii :)
sağol adaş
Sabret canım zor seni anlayabiliyorum bizde altlı üstlü oturduk iki sene o bile zordu eşinin derdi neymiş üzerine yürüyecek kadar (sinirlendim bak )slm kizlar. gune kocamla kavgayla basladm hemde gorumcelerim kaynanam kayinbabamin yanimda erkekligi tuttu. uzerime yurudu.okadr kotuyumki anlatamam sabahtan beri bir lokma yemedim.kaynanam gelince kocama biseyler oluyo anlamiyo ya ama kendiside oyle biri degil ya anlamiyorum kizlar kafayi yiycem.biktim biktim biktimmmmmm
Biz Varız bak her daim seni dinlemeye derdine çare olamasakta uzakta olsak bazen yabancı birine derdini anlatmak daha iyi gelir insanasabrinda bi siniri var kendimi yiyorum icin icin sabahtan beri.misafir agirlsdim ama suratim bes karisti. su evim ayrilsaydi artik kendime ait bi ev sorumluluk istiyorum. 4sene olcak. bi ayak uzatip televzyn keyfi gecelikle evde gezme. rahatligi olmadi.biktim inan biktim.kimsem yok su lanet almanyada bokmu vardi da geldim.ailemi ozledim.
Daficim hoşgeldin Allah eksik etmesinde seninde ne çok misafirin geliyor anacım çok güzel ikramlar yapıyorsun sanırımhayırlı geceler güzeller
topiciğimize bir hareket gelmiş maşallah size
benimse buraya gelecek yüzüm neyim yok
bir misafir trafiği varki sormayın. evde her yer hamur işi ve tatlı bitecek gibide değil. bugün bir çok hamur ve tatlı doldurdum kp. nin dolabına gönderdim ama yinede çok var. işin kötüsü dahada gelecek misafirlerim var. sanırım bu hafta üçlü rakamları görücem ben
yenaa şerbetli paşamın doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.paşamla birlikte anası gibi duygulu ablayıda öpüyorum
Günaydın depresyonu kapı arkasında duran hatunGunaydin yeni gune guzel baslamayi diliyorum. Aclik krizi yasamadigim biraz ac kaldim diye ellerimin titremedigi, bir an da kedimi yapamiycak gibi gorup bosver ye demedigim bir gun olsun ins...amin
en güzel spor tempolu yürüyüş ve leslie hedefe yaklaşınca diğerleri olabilir benim fikrimMerhaba kızlar ,bende belirli sebeplerden ötürü 105 kiloyu gördüm yani en son öyleydi acıdan bir daha bakamadımBoyumda 1.80 civarı.Şimdi bende kilo vermek için kolları sıvadım ta ki 60 ı görene kadar ekime kadar düşmeyi planlıyorum-umarım!!! Daha az ve sağlıklı şeyler yiyorum -Abur cubur asla yok !(Ta ki 60 ı görene kadar ) Leslie ve zumba yapmaya başlayacağım ama bir yerde duymuştum kardiyo zaman kaybı diye önemli olan ağırlık çalışmakmiş bir bilgisi olan var mı ?
Günaydın asucum burada 3 gündür hava kapalı vallaHayırlı sabahlar
Bugün hava kapanmış yağmur da var ama soğuk değil sanırım
Daficim sen yine de hamur islerini abartmamaya gelen giden olunca çok zor biliyorum Allah yardımcın olsun
GünaydınnnnnGünaayyyydınnnnn herkezee ılık limonlu sularımızı içelim güne başlıyalım kızzlar tartida cuma günü hepimizden umitliyim valla kim ilk üçe gircek bakalım
Heee ben geldim kısmetseBiri gelmis adi lazim degil
Ben konusmuyorum senleHeee ben geldim kısmetse
Napan bonus kafa
HoşgeldinnnnKızlar bende kilo vermek istiyorum yardım edin nerden başlamak lazım evdeyim çalısmiyorum 5 aydır evdeyim 111 kg olmuşum yaş 30 evde bacaklarim hareketsizlik ten sizliyor bana bir yol gösterin şunu şunu yap diye bende aranıza katiliyim valla depresyondayim
Hosgeldin arkadasim neden kilo aldin hepmi kiloluydun anlat hele :) evlimisin bekarmiÇok teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım var desteğe.
30 yaşındayım ankara liyim özel sektörde yonetici olarak çalışıyordum bazı sorunlar nedeniyle ayrıldım şimdi evdeyim. Başka bir ilde okuduğum için çevrem pek yok yalnızım fazlada anlatacak biseyim yokki ☺
Yafuu geçen canım Börek istedi eşime dedim alsana sen diyette değilmisin Yağlı onlar boşver dedi nasıl kızdım 3 gün söylendim adama bi Börek almadın diye ama iyiki almamış arada iyi oluyoAman kahvaltimi hazirlayayim adam aradı nobetten geliyom pastanedeyim börek aldım sana ne alıyım diyo tarlası yanmış ciftçi gibi masanın başında düşünüp duruyom Allahım yememe azmi verrr Boyozda almıştır yena
Ahahahahahah ne güldüm deli güzelim saçından ne istedinBen konusmuyorum senle
Behlulun bihtere inat sacini kestirdigi gibi bende sana inat bonus kafama fon cektirdim
CpcukÇocuklukHosgeldin arkadasim neden kilo aldin hepmi kiloluydun anlat hele :) evlimisin bekarmi
Olmayan sarjiyla benle muhatap oliy ya te allahimYafuu geçen canım Börek istedi eşime dedim alsana sen diyette değilmisin Yağlı onlar boşver dedi nasıl kızdım 3 gün söylendim adama bi Börek almadın diye ama iyiki almamış arada iyi oluyo
Ahahahahahah ne güldüm deli güzelim saçından ne istedin
Niye küstün sen bakem söle deyzene
Hem ayıp değilmi bak öleeee büyüklere trip atılmaz taş olursun taşşşşş
Valla bitti şarj az sonra gelirim öptüm hepinizi kocamannnn
AY benimkide kizi disciye goturdu gelir simdi elinde pogaca borekle Allahim sen gozume gozukturme onlariYafuu geçen canım Börek istedi eşime dedim alsana sen diyette değilmisin Yağlı onlar boşver dedi nasıl kızdım 3 gün söylendim adama bi Börek almadın diye ama iyiki almamış arada iyi oluyo
Ahahahahahah ne güldüm deli güzelim saçından ne istedin
Niye küstün sen bakem söle deyzene
Hem ayıp değilmi bak öleeee büyüklere trip atılmaz taş olursun taşşşşş
Valla bitti şarj az sonra gelirim öptüm hepinizi kocamannnn
hoşgeldinMerhaba kızlar ,bende belirli sebeplerden ötürü 105 kiloyu gördüm yani en son öyleydi acıdan bir daha bakamadımBoyumda 1.80 civarı.Şimdi bende kilo vermek için kolları sıvadım ta ki 60 ı görene kadar ekime kadar düşmeyi planlıyorum-umarım!!! Daha az ve sağlıklı şeyler yiyorum -Abur cubur asla yok !(Ta ki 60 ı görene kadar ) Leslie ve zumba yapmaya başlayacağım ama bir yerde duymuştum kardiyo zaman kaybı diye önemli olan ağırlık çalışmakmiş bir bilgisi olan var mı ?
hoşgeldinKızlar bende kilo vermek istiyorum yardım edin nerden başlamak lazım evdeyim çalısmiyorum 5 aydır evdeyim 111 kg olmuşum yaş 30 evde bacaklarim hareketsizlik ten sizliyor bana bir yol gösterin şunu şunu yap diye bende aranıza katiliyim valla depresyondayim
Hmm anliyorum. Ins yeni bir baslangic olur burasi senin icin. Biz her cuma tartilip kilomuzu ve hafta boyunca yaptigimiz sporu yaziyoruz aramizda 1.yi seciyoruz.Cpcu
CpcukÇocukluk
Cocukluktan beri kiloluyum bekarim kilo yüzünden evlenmedim ☺
HoşgeldinÇok teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım var desteğe.
30 yaşındayım ankara liyim özel sektörde yonetici olarak çalışıyordum bazı sorunlar nedeniyle ayrıldım şimdi evdeyim. Başka bir ilde okuduğum için çevrem pek yok yalnızım fazlada anlatacak biseyim yokki ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?