Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun hayriyem

harikasınız bendende bi alkış haketiniz hadii :)

sağol adaş
Asucum nice Yıllara beraber yaşlanın arkadaşım
Sabret canım zor seni anlayabiliyorum bizde altlı üstlü oturduk iki sene o bile zordu eşinin derdi neymiş üzerine yürüyecek kadar (sinirlendim bak )
Bazı erkekler daha geç olgunlaşıyor eşinde hatasını anlayacaktır zamanla Allah büyük her sıkıntının arkasında bi Rahatlık vardır sende sinirlendikçe bunu getir aklına herşey geçer sen sağlığını düşün kafaya takıp büyüttükçe kendine edersin canım Allah sabır versin Âmin
Biz Varız bak her daim seni dinlemeye derdine çare olamasakta uzakta olsak bazen yabancı birine derdini anlatmak daha iyi gelir insana
Bak ben annemle aynı yerde oturuyorum yani yürüyerek 10 dk aramız eskiden 1 ay gidemediğim olurdu o dahada zordu aynı yerdesin ama gidemiyorsun bi yazsam daha neler neler ama sonradan eşimde anladı bazı şeyleri seninde bu günlerin geçecek inşallah
Daficim hoşgeldin Allah eksik etmesinde seninde ne çok misafirin geliyor anacım çok güzel ikramlar yapıyorsun sanırım
Gunaydin yeni gune guzel baslamayi diliyorum. Aclik krizi yasamadigim biraz ac kaldim diye ellerimin titremedigi, bir an da kedimi yapamiycak gibi gorup bosver ye demedigim bir gun olsun ins...amin
Günaydın depresyonu kapı arkasında duran hatun
Aminnnn inşallah

en güzel spor tempolu yürüyüş ve leslie hedefe yaklaşınca diğerleri olabilir benim fikrim
Zaten zorlanmıyormusun ben zorlanıyordum 100 lü kilolarda
Hayırlı sabahlar
Bugün hava kapanmış yağmur da var ama soğuk değil sanırım
Daficim sen yine de hamur islerini abartmamaya gelen giden olunca çok zor biliyorum Allah yardımcın olsun
Günaydın asucum burada 3 gündür hava kapalı valla
Günaayyyydınnnnn herkezee ılık limonlu sularımızı içelim güne başlıyalım kızzlar tartida cuma günü hepimizden umitliyim valla kim ilk üçe gircek bakalım
Günaydınnnnn
Bende suyumu içtim limonsuz ama tansiyonumu düşürüyor limon Leyla gibi geziyorum sonra bütün gün

Hoşgeldinnnn
Önce depresyonunu kapı arkasına bırak topiğe depresyonla girmek yasak bacım
Sonrada burayı takibe devam bak Çok güzel zamanda geldin hepimiz gaza gelmişiz
Daha yazacamda şarjım bitti telefonu şarj edim az sonra devam ederim cancazım
Sende bu arada kendinden bahset istersen tanışalım olmammı

Çok teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım var desteğe.
30 yaşındayım ankara liyim özel sektörde yonetici olarak çalışıyordum bazı sorunlar nedeniyle ayrıldım şimdi evdeyim. Başka bir ilde okuduğum için çevrem pek yok yalnızım fazlada anlatacak biseyim yokki ☺

Hosgeldin arkadasim neden kilo aldin hepmi kiloluydun anlat hele :) evlimisin bekarmi

Yafuu geçen canım Börek istedi eşime dedim alsana sen diyette değilmisin Yağlı onlar boşver dedi nasıl kızdım 3 gün söylendim adama bi Börek almadın diye ama iyiki almamış arada iyi oluyo
Ben konusmuyorum senle

Behlulun bihtere inat sacini kestirdigi gibi bende sana inat bonus kafama fon cektirdim
Ahahahahahah ne güldüm deli güzelim saçından ne istedin
Niye küstün sen bakem söle deyzene
Hem ayıp değilmi bak öleeee büyüklere trip atılmaz taş olursun taşşşşş
Valla bitti şarj az sonra gelirim öptüm hepinizi kocamannnn

Olmayan sarjiyla benle muhatap oliy ya te allahim

AY benimkide kizi disciye goturdu gelir simdi elinde pogaca borekle Allahim sen gozume gozukturme onlari

hoşgeldin maşallah boya bak manken mi olcen ağırlığı çok kilo vermen gerekirken değil de beş on kilo kaldığında yapmanı tavsiye ederim. ağırlıkla yağlar erimekten ziyade kasa dönüşüyo diye biliyorum. ben de leslie ve zumba yapıyorum diyet yapmıyorum sayılır arada bi 0,5-1 saat sporla iki buçuk ayda 13 kilo verdim..

hoşgeldin vücudun spora alışana kadaryürüyüş ya da leslie tavsiye ederim. önce bi hedef koyman lazım ki adım adım yaklaşıp yaklaştıkça mutlu olasın bi de hamur işi ve şekerli her türlü şeyden uzak durmaya çalış. ben karatay yapıyorum hızlı verdirmiyo ama verdiğini geri almıyosun tavsiye ederim tabi. özetle bol hareket edip, bol su içip, yemeğine dikkat ediceksin. istersen bi diyetisyen desteği al, tahlil falan yaptır kilo vermene engel bi durum var mı..biz burda elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşaallah. bi de hiç bi zaman yarına erteleme

Cpcu

CpcukÇocukluk
Cocukluktan beri kiloluyum bekarim kilo yüzünden evlenmedim ☺
Hmm anliyorum. Ins yeni bir baslangic olur burasi senin icin. Biz her cuma tartilip kilomuzu ve hafta boyunca yaptigimiz sporu yaziyoruz aramizda 1.yi seciyoruz.
Cumaya kadarda burda gun icinde ne yedik ne ictik paylasiyoruz. Belli bir listemiz yok hepimizin bildigi dogrulari yapmaya calisiyoruz.

Cikabilen yuruyuse cikiyo cikamayan evde spor yapiyo. Evde yuruyus programi var onu yapiyoruz cogumuz

Hoşgeldin
Ben de Ankaradayım kendini yalnızlığa mahkum etme mümkünse iş ve çevre edinmeye çalış

Nursena sana gerek yok şekerim BN girince deniz tasiyor zaten ayvaliga gelince beklerim muhakkak canim...
Nilufercim o ölen kadim midesine kelepcetaktiran bizim burada oldu 23 yasindaymis çok üzüldüm...
Canim sürekli gobegimle oynuyor naz anne Nisa cikti hala hamilesin diyor sürekli kilomla ugrasiyor bugün yine uyandim aksam BN uyuduktan sonra resim çizmiş babaannesi ananesi halasi ve kizi birde BN beş tane insan resmi en büyükleri ben Esim bana gösteriyor gulerek bu senmissin diye...

Gunaydin arkadaslar...
Mutlu carsambalar.:)

Daficigim hafiflemedimi misafir trafigin kolay gelsin..iyi dileklerin icin cook tesekkur ederim..

Fridacim esinin yeni yasi hayirli olsun ..

Nursena boyoza bayiliyorum haslanmis yumurta esligin de..
Asuu gel bir gun pasaportta deniz kenarinda boyozlu kahvalti yapariz..
C.tesi arkadaslarla yiyebiliriz.cuma verdigim kiloya bagli olarak.:)

Dayko hosgelmissin..
Fundacim cok uzuldum senin adina..
Olaylari degistirme gucun yoksa sabretmen ve susman gerekiyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…