Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İki gündür çocuklar hasta nisam sabah aksam iğne oluyor kiyametler kopuyor atesi 40 dereceydi naz hasta okula gitmiyor birbirlerini yiyorlar bu hafta aldiklarimi versem raziyim yine ama bu moralle zor dun bütün gün diyetime uydum aksam çocukların abur cuburlarindan çaya batirip yedim moral bozukluğuile herkez uzulunce istahi kkesilir benimki aksine artiyor

Geçmiş olsun derincim
Malesef ortak özelliğimiz can sıkıntısında yemeğe meylediyoruz

Yanlız değilsin biz buradayız bak
Burada çok güzel bir ortam var bi alışırsan bırakamazsın başkada arkadaş falan aramazsın zaten
Gunaydin kizlar bugun esim evde hemde hasta diyete ne kadar uyarim bilmiyorum ama yapabilirsem uzun bir yuruyus yapicam ve su icmeye calisicam opuyom hepinizi
Geçmiş olsun canım
Cpcu

CpcukÇocukluk
Cocukluktan beri kiloluyum bekarim kilo yüzünden evlenmedim ☺
Kısmet değilmiş evlilik şimdiye kadar, ne kilolular evleniyor ama bu demek değilki kilolu kal tabiki zayıfla önce Sağlığın için
AY benimkide kizi disciye goturdu gelir simdi elinde pogaca borekle Allahim sen gozume gozukturme onlari
Iyyyy ne kadan yağlıdır onlar şimdi düşünsene bi
Hoşbuldum yenacım

Geçmiş olsun canım

Ben de merak ediyorum boyozu nasıl birşey ola ki :)

Bende bende :) nur hanimda izmirdeyken yerdi cok guzel diye diye uyuz

Nursena seytana uyma seni seviyoruz hep bunu dusun su satirlarda malzeme olmakta var benim dilime dusecegine lagima dus daha iyidir
tamam arkadaş 10 ar kilo verin kargoyla yollucammm çok ta merak etmeyin boll yağlıııııı bişey
izmirinki kadar güzel olurmu bilemem muğlanınki izmirde yemek sanırım yenayla daha bi tatlı olur
hoş geldin bizde evdeyiz aslında ev hanımıyız gayette güzel veriyoruz evde olmak kilo vermemize engel deil hoşgeldinn
evde engele takılanlar çocuklar ev işi misafir ve kocalarımız:))

çocuklar benim kızda anaokulunda istemezdi beni çok şişkoymuşum diye halbuse 90 kilo narin çıtı pıtı bi hanımım

wawwww annammm sporda iddalı daha şimdiden 1 saatle rekor sende bacımmm

merak ediyosanız yazayım sabah yarım simit yedim kesinlikle boyozmuş börekmiş bakmadım valla tabağa gözümün ucuynan bile yoksa aklım kalırdı 1 buçuk yumurta az peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt 2 çeri domates
sonra kızımla parka gittik geldik türk kayfemi içtim şimdi lasly yapayım sonra okula götürcem küçük kızı büyüğü almaya giderken gene 1 saat yürümeyi planlıyorum allah nasip ederse

Okurken yoruldum

Selamün aleykümm...

ay allahım ne güldüm...kucağımda yamyamla biriken sayfaları okuyom beğene beğene geçiyom ya uzun yazı okurken hadi anne bas ona bas ona(beğen butonu) deyip duruyo sayesinde okuduklarımıda unuttum zaten..

kızz dayko sabah sabah yürüyüşü rüyandamı gördün...ben hala tek gözle uyuyom...

cumadan beri hepi topu 300 gr eksideyim olcek işmi...

neyse bugün güzel bi kahvaltıyla başladım güne akşama kadar acıkmam muhtemelen...

ama hava çok soğuk battaniyeye sarılıp yatasım var...

kuzum şimdide burayada yaz burayada diyoo...az daha büyüsün bana vekaleten burda o yazar artıkın..

pek bi mızmız anne yeter artıkk çok yazdınn dedi ve noktayı koydu ahanda yazmıyom işte...

Anacım keşke hep böyle olsam bakalım her sabah yürümeye çalışıcam artık sen de az değilsin ama sana yetişmek için sabahtan başlamam lazım mecburrrr
Tebrik ederim o kadar hamur işinin içinden iyi kurtulmuşsun bende leslie yapıcam öğleden sonra kısmetse
Kuzum sabah gazımı aldım burdan valla iyi geldi artık sabahları yatmayacam kısmetse

Kasimpati evet erken evlendim :) 12 senelik evliyim bu 13. Senem

Yeliz sana abla dermisim 85 liyim bende
Benim oglumda 12 haziran dogumlu

Masallah,Allah nice yillar nasip etsin bonus..:)

harikasiniz kizlar,masallah sizlere..nursena dün bildirim yapmadim kusura bakma, cat kapi misafirlerim geldi..

Ne diyecegimi bilmemiyorum,cok üzüldüm senin icin..En yakin zamanda herseyin düzelmesini temenni ediyorum sadece,Allah yardimcin olsun..

Aramiza hosgeldiniz,spor konusunda arkadaslar bilgilendirmis sizi..

Bayozmuuu,ne cok severimmm... tr'ye gittigimde yiyebiliyorum ancak,izmir bayozuda baska olur...:)

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.

Gunaydin yenacim ..
Kahvaltim...
Bir dilim buğday ekmeği
Domts saltlik
5 yeşil zeytin
İki lokma krem peynir ve peynir
Haslanmis yumurta

Derincim iyilesmedimi kizlar..tekrar gecmis olsun..ben de aksama randevu aldim oglani goturucem..uctur burnu kaniyor zaten nefes problemi cok sık oluyor bu ara.
Allaha emanet..
Demek o bayan sizin ordaydi kiyamam yaa..haberlerde balikesir devlet te ameliyat edilen diye soyleniyordu..ne buyuk caresizlik...yasayan bilir...

Nursenacim cintari sevdinmi.? Ben kultur mantarini tercih ediyorum onun sekli hosuma gitmiyor.:)

hayirli günler kizlar,dün ugrayamadim hic,ögle sonu cat kapi kuzenim geldi,sonra teyzemler..Aksam yemeginde de birlikte olunca hazirlik vs derken birde gec gittiler ugrayamadim..Henuz daha kahvalti yapmadim,mutfak teyzemin dünden getirdigi cislar ile dolu...
Leise videolarini yuotube'den inceledim,sanirim ben spora yeni basladigim icin 1 mil'den baslamam gerekiyor...

Geçmiş olsun yenacım bi ara benim kızında kışın burnu kanıyordu öyle böyle değil zorla durduruyordum neyse Dr götürdüm tahlil yaptı baktı etti en sonunda kılcal damarlar çok ince onun üzerinede kalorifer havadaki nemi Alınca kuru havada tetikliyormuş odasındaki peteğin üzerine 3-4 tane su kabı koymuştum süreklide havalandırıyordum yokken geçti şükür arada olsa da çok nadir artık
Öyle yap canım ben ilk 3 mille başlamıştım diğerlerinden haberim yoktu sonra araştırınca bulmuştum yaptım o zaman ama sürünerek bitirdim
1 mil başla baktın zorlanmıyorsun hemen 2 mile geçersin demi

kızlar merhaba.....
sabahın beşinden beri ayaktayım. bu haftayı hep böyle geçirdim...
geç yatıyorum yatıyorum erken kalkıyorum hep.
okuyorum bol bol. fırsat buldukça yürüyorum...
çalışıyorum...
bahar bir güzel geldi bana maaşallah..
içimizdeki mutluluk huzur insan sevgisi hep var olsun...
cumaya listede olmak için bir kapattım ağzımı ki sormayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…