Geçmiş olsun derincimİki gündür çocuklar hasta nisam sabah aksam iğne oluyor kiyametler kopuyor atesi 40 dereceydi naz hasta okula gitmiyor birbirlerini yiyorlar bu hafta aldiklarimi versem raziyim yine ama bu moralle zor dun bütün gün diyetime uydum aksam çocukların abur cuburlarindan çaya batirip yedim moral bozukluğuile herkez uzulunce istahi kkesilir benimki aksine artiyor
Yanlız değilsin biz buradayız bakÇok teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım var desteğe.
30 yaşındayım ankara liyim özel sektörde yonetici olarak çalışıyordum bazı sorunlar nedeniyle ayrıldım şimdi evdeyim. Başka bir ilde okuduğum için çevrem pek yok yalnızım fazlada anlatacak biseyim yokki ☺
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlarbugun esim evde hemde hasta diyete ne kadar uyarim bilmiyorum ama yapabilirsem uzun bir yuruyus yapicam ve su icmeye calisicam opuyom hepinizi
Kısmet değilmiş evlilik şimdiye kadar, ne kilolular evleniyor ama bu demek değilki kilolu kal tabiki zayıfla önce Sağlığın içinCpcu
CpcukÇocukluk
Cocukluktan beri kiloluyum bekarim kilo yüzünden evlenmedim ☺
Iyyyy ne kadan yağlıdır onlar şimdi düşünsene biAY benimkide kizi disciye goturdu gelir simdi elinde pogaca borekle Allahim sen gozume gozukturme onlari
Hoşbuldum yenacımGunaydin arkadaslar...
Mutlu carsambalar.:)
Daficigim hafiflemedimi misafir trafigin kolay gelsin..iyi dileklerin icin cook tesekkur ederim..
Fridacim esinin yeni yasi hayirli olsun ..
Nursena boyoza bayiliyorum haslanmis yumurta esligin de..
Asuu gel bir gun pasaportta deniz kenarinda boyozlu kahvalti yapariz..
C.tesi arkadaslarla yiyebiliriz.cuma verdigim kiloya bagli olarak.:)
Dayko hosgelmissin..
Fundacim cok uzuldum senin adina..
Olaylari degistirme gucun yoksa sabretmen ve susman gerekiyor maalesef..
Geçmiş olsun canımİki gündür çocuklar hasta nisam sabah aksam iğne oluyor kiyametler kopuyor atesi 40 dereceydi naz hasta okula gitmiyor birbirlerini yiyorlar bu hafta aldiklarimi versem raziyim yine ama bu moralle zor dun bütün gün diyetime uydum aksam çocukların abur cuburlarindan çaya batirip yedim moral bozukluğuile herkez uzulunce istahi kkesilir benimki aksine artiyor
Maşallah sanaEki Görüntüle 1450603
Telefon şarj olurken bende Yürüdüm
Hala %65 şarj o bile hızıma yetişemiyor
1 saat 5 km
Şimdik Önce duş Alayım sonra yoğurtlu karışımı sonrada kahvaltı edecem kısmetse
Ben de merak ediyorum boyozu nasıl birşey ola ki :)
tamam arkadaş 10 ar kilo verin kargoyla yollucammm çok ta merak etmeyin boll yağlıııııı bişeyBende bende :) nur hanimda izmirdeyken yerdi cok guzel diye diye uyuz
Nursena seytana uyma seni seviyoruz hep bunu dusun su satirlarda malzeme olmakta var benim dilime dusecegine lagima dus daha iyidir
hoş geldin bizde evdeyiz aslında ev hanımıyız gayette güzel veriyoruz evde olmak kilo vermemize engel deil hoşgeldinnKızlar bende kilo vermek istiyorum yardım edin nerden başlamak lazım evdeyim çalısmiyorum 5 aydır evdeyim 111 kg olmuşum yaş 30 evde bacaklarim hareketsizlik ten sizliyor bana bir yol gösterin şunu şunu yap diye bende aranıza katiliyim valla depresyondayim
çocuklar benim kızda anaokulunda istemezdi beni çok şişkoymuşum diye halbuse 90 kilo narin çıtı pıtı bi hanımımNursena sana gerek yok şekerim BN girince deniz tasiyor zaten ayvaliga gelince beklerim muhakkak canim...
Nilufercim o ölen kadim midesine kelepcetaktiran bizim burada oldu 23 yasindaymis çok üzüldüm...
Canim sürekli gobegimle oynuyor naz anne Nisa cikti hala hamilesin diyor sürekli kilomla ugrasiyor bugün yine uyandim aksam BN uyuduktan sonra resim çizmiş babaannesi ananesi halasi ve kizi birde BN beş tane insan resmi en büyükleri ben Esim bana gösteriyor gulerek bu senmissin diye...
wawwww annammm sporda iddalı daha şimdiden 1 saatle rekor sende bacımmmEki Görüntüle 1450603
Telefon şarj olurken bende Yürüdüm
Hala %65 şarj o bile hızıma yetişemiyor
1 saat 5 km
Şimdik Önce duş Alayım sonra yoğurtlu karışımı sonrada kahvaltı edecem kısmetse
merak ediyosanız yazayım sabah yarım simit yedim kesinlikle boyozmuş börekmiş bakmadım valla tabağa gözümün ucuynan bile yoksa aklım kalırdı 1 buçuk yumurta az peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt 2 çeri domates
sonra kızımla parka gittik geldik türk kayfemi içtim şimdi lasly yapayım sonra okula götürcem küçük kızı büyüğü almaya giderken gene 1 saat yürümeyi planlıyorum allah nasip ederse
Anacım keşke hep böyle olsam bakalım her sabah yürümeye çalışıcam artık sen de az değilsin ama sana yetişmek için sabahtan başlamam lazım mecburrrrtamam arkadaş 10 ar kilo verin kargoyla yollucammm çok ta merak etmeyin boll yağlıııııı bişey
izmirinki kadar güzel olurmu bilemem muğlanınki izmirde yemek sanırım yenayla daha bi tatlı olur
hoş geldin bizde evdeyiz aslında ev hanımıyız gayette güzel veriyoruz evde olmak kilo vermemize engel deil hoşgeldinn
evde engele takılanlar çocuklar ev işi misafir ve kocalarımız:))
çocuklar benim kızda anaokulunda istemezdi beni çok şişkoymuşum diye halbuse 90 kilo narin çıtı pıtı bi hanımım
wawwww annammm sporda iddalı daha şimdiden 1 saatle rekor sende bacımmm
Tebrik ederim o kadar hamur işinin içinden iyi kurtulmuşsun bende leslie yapıcam öğleden sonra kısmetsemerak ediyosanız yazayım sabah yarım simit yedim kesinlikle boyozmuş börekmiş bakmadım valla tabağa gözümün ucuynan bile yoksa aklım kalırdı 1 buçuk yumurta az peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt 2 çeri domates
sonra kızımla parka gittik geldik türk kayfemi içtim şimdi lasly yapayım sonra okula götürcem küçük kızı büyüğü almaya giderken gene 1 saat yürümeyi planlıyorum allah nasip ederse
Kuzum sabah gazımı aldım burdan valla iyi geldi artık sabahları yatmayacam kısmetseSelamün aleykümm...
ay allahım ne güldüm...kucağımda yamyamla biriken sayfaları okuyom beğene beğene geçiyom ya uzun yazı okurken hadi anne bas ona bas ona(beğen butonu) deyip duruyo sayesinde okuduklarımıda unuttum zaten..
kızz dayko sabah sabah yürüyüşü rüyandamı gördün...ben hala tek gözle uyuyom...
cumadan beri hepi topu 300 gr eksideyim olcek işmi...
neyse bugün güzel bi kahvaltıyla başladım güne akşama kadar acıkmam muhtemelen...
ama hava çok soğuk battaniyeye sarılıp yatasım var...
kuzum şimdide burayada yaz burayada diyoo...az daha büyüsün bana vekaleten burda o yazar artıkın..
pek bi mızmız anne yeter artıkk çok yazdınn dedi ve noktayı koydu ahanda yazmıyom işte...
Kasimpati evet erken evlendim :) 12 senelik evliyim bu 13. Senem
Yeliz sana abla dermisim 85 liyim bende
Benim oglumda 12 haziran dogumlu
yolcu 40 dk spor ve 3 lt su içtiğin için teşekkürler
nhylz 75 dk spor ve 1 buçuk lt su için teşekkürler
asu 20 dk spor için teşekkürler
sukker 3 mil leslie
1,5 saat yürüyüş
20 dk zumba için yıldızlı teşekkür
nursena 110 dk spor 2 buçuk lt su için kendime teşekkürler Eki Görüntüle 1450200 eksiğim varsa ekliyelim arkadaşlar
slm kizlar. gune kocamla kavgayla basladm hemde gorumcelerim kaynanam kayinbabamin yanimda erkekligi tuttu. uzerime yurudu.okadr kotuyumki anlatamam sabahtan beri bir lokma yemedim.kaynanam gelince kocama biseyler oluyo anlamiyo ya ama kendiside oyle biri degil ya anlamiyorum kizlar kafayi yiycem.biktim biktim biktimmmmmm
Merhaba kızlar ,bende belirli sebeplerden ötürü 105 kiloyu gördüm yani en son öyleydi acıdan bir daha bakamadımBoyumda 1.80 civarı.Şimdi bende kilo vermek için kolları sıvadım ta ki 60 ı görene kadar ekime kadar düşmeyi planlıyorum-umarım!!! Daha az ve sağlıklı şeyler yiyorum -Abur cubur asla yok !(Ta ki 60 ı görene kadar ) Leslie ve zumba yapmaya başlayacağım ama bir yerde duymuştum kardiyo zaman kaybı diye önemli olan ağırlık çalışmakmiş bir bilgisi olan var mı ?
Aman kahvaltimi hazirlayayim adam aradı nobetten geliyom pastanedeyim börek aldım sana ne alıyım diyo tarlası yanmış ciftçi gibi masanın başında düşünüp duruyom Allahım yememe azmi verrr Boyozda almıştır yena
Kızlar bende kilo vermek istiyorum yardım edin nerden başlamak lazım evdeyim çalısmiyorum 5 aydır evdeyim 111 kg olmuşum yaş 30 evde bacaklarim hareketsizlik ten sizliyor bana bir yol gösterin şunu şunu yap diye bende aranıza katiliyim valla depresyondayim
Gunaydin yenacim ..
Kahvaltim...
Bir dilim buğday ekmeği
Domts saltlik
5 yeşil zeytin
İki lokma krem peynir ve peynir
Haslanmis yumurta
Geçmiş olsun yenacım bi ara benim kızında kışın burnu kanıyordu öyle böyle değil zorla durduruyordum neyse Dr götürdüm tahlil yaptı baktı etti en sonunda kılcal damarlar çok ince onun üzerinede kalorifer havadaki nemi Alınca kuru havada tetikliyormuş odasındaki peteğin üzerine 3-4 tane su kabı koymuştum süreklide havalandırıyordum yokken geçti şükür arada olsa da çok nadir artıkDerincim iyilesmedimi kizlar..tekrar gecmis olsun..ben de aksama randevu aldim oglani goturucem..uctur burnu kaniyor zaten nefes problemi cok sık oluyor bu ara.
Allaha emanet..
Demek o bayan sizin ordaydi kiyamam yaa..haberlerde balikesir devlet te ameliyat edilen diye soyleniyordu..ne buyuk caresizlik...yasayan bilir...
Nursenacim cintari sevdinmi.? Ben kultur mantarini tercih ediyorum onun sekli hosuma gitmiyor.:)
Öyle yap canım ben ilk 3 mille başlamıştım diğerlerinden haberim yoktu sonra araştırınca bulmuştum yaptım o zaman ama sürünerek bitirdimhayirli günler kizlar,dün ugrayamadim hic,ögle sonu cat kapi kuzenim geldi,sonra teyzemler..Aksam yemeginde de birlikte olunca hazirlik vs derken birde gec gittiler ugrayamadim..Henuz daha kahvalti yapmadim,mutfak teyzemin dünden getirdigi cislar ile dolu...
Leise videolarini yuotube'den inceledim,sanirim ben spora yeni basladigim icin 1 mil'den baslamam gerekiyor...
Yenacım şu an bizdeki azim Hırs da onlara bulaşsın benceYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..azminiz daim ve bulasici olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?