Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacım şu an bizdeki azim Hırs da onlara bulaşsın bence

Bir de surekli olsun daykocum ozellikle benim acimdan...
Demek kizin burnu cok kaniyordu senin.ben oyle panik oluyorum ki psikopat gibi ne senaryolar kurdum aksam..

Diclecim devletten ayrilinca kendini buldun sen ..harikasin enerjini hissettim inan..
Neler okuyorsun bu ara islemi ilgili.? Ben de Ahmet Umit patasana okuyorum..polisiye pek sevmem ama ilgimi cekti..
Eveeettttttt sporumu yaptim geldim 135 dk yurumusum vay be simdide cay koydum soyle esimle karsilikli icim kahvalti olayini biraz abattim bugun insaallah aksama kadar daha dikkatli olabilirim bide regl olmusum cuma ne olacek bilmiyom

bende 60 dakikalık sporumu yaptım da geldim şimdide bol limonlu sıcak suyumu yudumluyorum...

Harikasinizzz masallah..

selamun aleykum hatunlar nasılsınız gününüz enerji dolu geçsin
yarın yol göründü bana kbiradere kız bakmaya gidiyoz kilo bildirimini yarın yapayım ben artık girebilirsem tekrardan uğrarım haftasonu
Hayirli olsun potansiyel elti.:)

Ben neler yedim bakalum.:)

Sabah.
İki dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Salca

Ara
Minnak kurabiye
Kahve

Ogle
İzmir kofte
Pilav

Aksam
Bir kase tavuksuyuna corba icerim belki.:)

Gun icin de cay ve yesilcay ictim su icmek icin zorluyorum kendimi..

Gunun yorumu; kurabiye disinda basarili buluyorum kendimi.:)

sağol ablacım o bitsin sırada 3 kbirader daha var

ay çok sıkıntılı işler....biz elde kalan son bekarlarıda everiyoz bu sene biri görümcem biride kardeşim..kaynımıda yeni evli sayılır..çok yorucu beee....kardeşimin düğün mayısta şuan onun eksikleri tamamlıyoz hızlı bi şekilde..görümcemin daha arih netleşmedi ama yaza olucak geçen hafta sonuda onun mobilya işlerini hallettik....kısacası allah kolaylık versin...

Ben de yazim sabahtan beri yediklerimi. Sabah:esim kizi disciden getirene kadar 6 kasik musli bir bardak sut ile. Kahvalti:yumurta peynir zeytin helva recel biraz borek iki dilim ekmek. Öğle:Iki dilim kepek ekmegi iki dilim kasar peynir. Bakalim aksam ne yicez

Gecmis olsun yena,umarim önemli bir seyi yoktur oglunun..

Bir mil leise yaptim bende,cok zorlanmadim ama ne cok konusuyor bayan yaa,hic susmadi resmen...:)

Salca,zeytin,peynir ve ekmek muhtesem dörtlü dimi:) birde bol cevizli ise salca tadindan yenmezz,coook severimm..:)

Aynı bende öyle Delice düşüncelere kapılmıştım kardeşim sayesinde şükür bişi çıkmadı sizinde çıkmaz zannımca
Valla kaç yastık yorgan temizledim gece bi uyanıyordu şıpır şıpır sizinde geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…