Eveeettttttt sporumu yaptim geldim 135 dk yurumusum vay besimdide cay koydum soyle esimle karsilikli icim kahvalti olayini biraz abattim bugun insaallah aksama kadar daha dikkatli olabilirim bide regl olmusum cuma ne olacek bilmiyom
Eveeettttttt sporumu yaptim geldim 135 dk yurumusum vay besimdide cay koydum soyle esimle karsilikli icim kahvalti olayini biraz abattim bugun insaallah aksama kadar daha dikkatli olabilirim bide regl olmusum cuma ne olacek bilmiyom
Yenacım şu an bizdeki azim Hırs da onlara bulaşsın bence
kızlar merhaba.....
sabahın beşinden beri ayaktayım. bu haftayı hep böyle geçirdim...
geç yatıyorum yatıyorum erken kalkıyorum hep.
okuyorum bol bol. fırsat buldukça yürüyorum...
çalışıyorum...
bahar bir güzel geldi bana maaşallah..
içimizdeki mutluluk huzur insan sevgisi hep var olsun...
cumaya listede olmak için bir kapattım ağzımı ki sormayın.
bende 60 dakikalık sporumu yaptım da geldim şimdide bol limonlu sıcak suyumu yudumluyorum...
Hayirli olsun potansiyel elti.:)selamun aleykum hatunlar nasılsınız gününüz enerji dolu geçsin
yarın yol göründü bana kbiradere kız bakmaya gidiyozkilo bildirimini yarın yapayım ben artık girebilirsem tekrardan uğrarım haftasonu
sağol ablacım o bitsin sırada 3 kbirader daha varHayirli olsun potansiyel elti.:)
Hayirlisi olur insaallahselamun aleykum hatunlar nasılsınız gününüz enerji dolu geçsin
yarın yol göründü bana kbiradere kız bakmaya gidiyozkilo bildirimini yarın yapayım ben artık girebilirsem tekrardan uğrarım haftasonu
sağol ablacım o bitsin sırada 3 kbirader daha var
sağol ablacım o bitsin sırada 3 kbirader daha var
Derincim iyilesmedimi kizlar..tekrar gecmis olsun..ben de aksama randevu aldim oglani goturucem..uctur burnu kaniyor zaten nefes problemi cok sık oluyor bu ara.
Allaha emanet..
Demek o bayan sizin ordaydi kiyamam yaa..haberlerde balikesir devlet te ameliyat edilen diye soyleniyordu..ne buyuk caresizlik...yasayan bilir...
Nursenacim cintari sevdinmi.? Ben kultur mantarini tercih ediyorum onun sekli hosuma gitmiyor.:)
Geçmiş olsun yenacım bi ara benim kızında kışın burnu kanıyordu öyle böyle değil zorla durduruyordum neyse Dr götürdüm tahlil yaptı baktı etti en sonunda kılcal damarlar çok ince onun üzerinede kalorifer havadaki nemi Alınca kuru havada tetikliyormuş odasındaki peteğin üzerine 3-4 tane su kabı koymuştum süreklide havalandırıyordum yokken geçti şükür arada olsa da çok nadir artık
Öyle yap canım ben ilk 3 mille başlamıştım diğerlerinden haberim yoktu sonra araştırınca bulmuştum yaptım o zaman ama sürünerek bitirdim
1 mil başla baktın zorlanmıyorsun hemen 2 mile geçersin demi
Ben neler yedim bakalum.:)
Sabah.
İki dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Salca
Ara
Minnak kurabiye
Kahve
Ogle
İzmir kofte
Pilav
Aksam
Bir kase tavuksuyuna corba icerim belki.:)
Gun icin de cay ve yesilcay ictim su icmek icin zorluyorum kendimi..
Gunun yorumu; kurabiye disinda basarili buluyorum kendimi.:)
bende 60 dakikalık sporumu yaptım da geldim şimdide bol limonlu sıcak suyumu yudumluyorum...
Eee onunda işi o ağlamasın yeterElif uyuyomu diyen gisi :) bir uyuyor bir uyaniyor emiyor kaka yapiyor sonra tekrar bastan
Aynı bende öyle Delice düşüncelere kapılmıştım kardeşim sayesinde şükür bişi çıkmadı sizinde çıkmaz zannımcaBir de surekli olsun daykocum ozellikle benim acimdan...
Demek kizin burnu cok kaniyordu senin.ben oyle panik oluyorum ki psikopat gibi ne senaryolar kurdum aksam..
Diclecim devletten ayrilinca kendini buldun sen ..harikasin enerjini hissettim inan..
Neler okuyorsun bu ara islemi ilgili.? Ben de Ahmet Umit patasana okuyorum..polisiye pek sevmem ama ilgimi cekti..
Harikasinizzz masallah..
Agliyo be hemde bi tarafi kopmus gibi derler ya aynen oyle nur sahit bak sesine.
Eee onunda işi o ağlamasın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?