Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben seviyorum konuşmasını daha da yapasım geliyo
Nursena ben bugun 1 mil leise yaptim,gerci 60 -100 dk larda spor yapan arkadaslarimizin yaninda lafi bile olmaz ama neyse..:)
Hiçte bile 1 mil de olsa spor işte bi yerlerden Başlamış oluyorsun en azından
Agliyo be hemde bi tarafi kopmus gibi derler ya aynen oyle nur sahit bak sesine.

Üzülsene benim icin
Hadi yaaa üzüleyimde ağlamasa keşkem
Kucakmı istiyor yaramazzzz

Nursena ben bugun 1 mil leise yaptim,gerci 60 -100 dk larda spor yapan arkadaslarimizin yaninda lafi bile olmaz ama neyse..:)

Olurmu canim kucumseme sonucta biz sporcu degiliz.onemlu olan surekli yapabilmemiz..

Evet bayilirim ben de salcaya kizim da benim gibi cok sever..
İsyerinde yedigimiz salca ev yapimi antepten geliyor domates ve biber salcasi zeytinag da inceltiliyor hafif tuzlu baharat ceviz vb yok ama muazzam lezzetli .:)

Slm kizlar. bu dabah tartldm tarri bi 96 bi 95 bi 94u gosterdi normalde dogru tartar.ben de kendime 95.5 dikkate aliyorm.ve izin gibi cumadan cumaya tartilacam.bakalim sonuc ne olacak hedef 85 ins ulasirim.bi de size bugun yediklerimi sotleyeym sizce fazla mi yiyorm.kahvalti bir haslanmis yumurta. Iki dilim kepekli ekmek 2 kozlenmis biber. 3_4 kasik yogurt vebbir bardak yesil cay.arada 5. 10 tane badem ve 8-10tane kuru uzum.simdi bir elma aksam da bi tabak pirasa ve cok az et.en son bir muz.gunu boyle kapatacm ins bi saat de spor.sizce boyle kilo verirmiym zaten calisiyorm zurekli ayaktaym.

bende sevmiyomm çok konuşuyo pek enerjik masaallah...

aynen öyle yapıyom valla...[/nQUO.

İtiraf edeyim ben leslie yi hic sevmiyorum.:)
Ama sahane sonuc veriyor yapanlari alkusliyorum..
Acik hava da yuruyus beni sıkmayan tek egsersiz.

İtiraf edeyim ben leslie yi hic sevmiyorum.:)
Ama sahane sonuc veriyor yapanlari alkusliyorum..
Acik hava da yuruyus beni sıkmayan tek egsersiz.

açıkcası çok severek yapmıyorum sırf hareket etmiş olmak için bir mil yapıp sonra karın basen çalışıyorum ve hepsini yaparken sıkılıyorum....
bende dışarda yürüyüşü seviyorum ama kuzuyla gözüm kesmiyo çıkmayı...şimdi günler uzuyo ya babamız erken gelirse çıkabilirim belkii..hepsi bi yana kendimi dışarı atana kadar onada üşeniyorum...

selamün aleyküm...
bugün benim diyet yine başarısız, sayılar tutmadığı için abarttığım için değil ama, meyve falan eksik mesela. neyse umutlu yarınlar diyorum...
perdem makinede, karanlıkta ortada kaldım perdesiz şimdi: ))))
hiç sevmem perdesiz tülsüz oturmayı, birde karanlıkta hiç hiç.
yaaa keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş: )

Son düzenleme:

resmen üzerine psikolojik baskı kurmuş kuzun: )))))))
geleceğin kk üyesi 1 hasibenin kızdı, 2 seninki oldu şimdide: )))))

sagolasin.

İyi akşamlar
Bugün hastaneye ziyarete gittim eski komşumu iyiydi şükür yarın çıkacakmış inşallah
Git gel epey yorulmuşum gelince kızlarla çay demleyip kahvaltı türü hazırladık yedik sonrasında uyumuşum :)
Sonuç olarak bugün yürüyüş yapamadım ama ayaküstü çok kaldığım içşn yoruldum :)
Suyu öğlene kadar bolca içtim yatana kadar biraz daha içerim saat 5 e doğru yeme işini de bitirmiş oldum belki meyve yerim yatana kadar

Dayko bende sevmiyorum leslie nin konusmasini.:)
Ben çok konuşanlar severim ondan sıkılmiyorum sanirim
komşuna da geçmiş olsun canim

slm kızlar ben bu aralar nete pek giremiyorum, gözlüğüm kırıldı bugünde yanlış gelmiş geri yollamışlar yrn alcam inşallah, başım gözlerim çok ağrıyor pcde bakıp hemen çıkıyorum akşam erkenden yatıyorum. bugün gelince yattım daha yeni kalktım ütü yapcam şimdi inşallah. pcyide açtım tvizleyeyim diye

İyi akşamlar hanımlar napıyonuuuz :))) yenanın paylaşım yapman lazım mesajını görünce biii selam vereyim dedim :))

Bu sabah kahvaltıda misafirim vardı fena kaçırdım listem yok bu yüzden saat 1 gibi sofraya oturunca sonrasında bişey yemedim akşam üzeri bir elma ve yeşil çay tüketim bu şekilde beslenmede bende hiç işe yaramıyor yarın bir protein günü yapayım barii yoksa cumaya eksi çıkamıycam ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…