Ben seviyorum konuşmasını daha da yapasım geliyoGecmis olsun yena,umarim önemli bir seyi yoktur oglunun..
Bir mil leise yaptim bende,cok zorlanmadim ama ne cok konusuyor bayan yaa,hic susmadi resmen...:)
Salca,zeytin,peynir ve ekmek muhtesem dörtlü dimi:) birde bol cevizli ise salca tadindan yenmezz,coook severimm..:)
Hiçte bile 1 mil de olsa spor işte bi yerlerden Başlamış oluyorsun en azındanNursena ben bugun 1 mil leise yaptim,gerci 60 -100 dk larda spor yapan arkadaslarimizin yaninda lafi bile olmaz ama neyse..:)
Hadi yaaa üzüleyimde ağlamasa keşkemAgliyo be hemde bi tarafi kopmus gibi derler ya aynen oyle nur sahit bak sesine.
Üzülsene benim icin
Nursena ben bugun 1 mil leise yaptim,gerci 60 -100 dk larda spor yapan arkadaslarimizin yaninda lafi bile olmaz ama neyse..:)
Dayko bende sevmiyorum leslie nin konusmasini.:)
Muzik acin leslinin sesini kisin
bende sevmiyomm çok konuşuyo pek enerjik masaallah...
aynen öyle yapıyom valla...[/nQUO.
İtiraf edeyim ben leslie yi hic sevmiyorum.:)
Ama sahane sonuc veriyor yapanlari alkusliyorum..
Acik hava da yuruyus beni sıkmayan tek egsersiz.
Selamün aleykümm...
ay allahım ne güldüm...kucağımda yamyamla biriken sayfaları okuyom beğene beğene geçiyom ya uzun yazı okurken hadi anne bas ona bas ona(beğen butonu) deyip duruyo sayesinde okuduklarımıda unuttum zaten..
kızz dayko sabah sabah yürüyüşü rüyandamı gördün...ben hala tek gözle uyuyom...
cumadan beri hepi topu 300 gr eksideyim olcek işmi...
neyse bugün güzel bi kahvaltıyla başladım güne akşama kadar acıkmam muhtemelen...
ama hava çok soğuk battaniyeye sarılıp yatasım var...
kuzum şimdide burayada yaz burayada diyoo...az daha büyüsün bana vekaleten burda o yazar artıkın..
pek bi mızmız anne yeter artıkk çok yazdınn dedi ve noktayı koydu ahanda yazmıyom işte...
Meyra sen neden bu ara az ugruyorsun..sakizinla da gelebilirsin.:)
Veee frida hn. Haftaici paylasim yapman gerek,yoksa...:)))
sagolasin.Masallah,Allah nice yillar nasip etsin bonus..:)
harikasiniz kizlar,masallah sizlere..nursena dün bildirim yapmadim kusura bakma, cat kapi misafirlerim geldi..
Ne diyecegimi bilmemiyorum,cok üzüldüm senin icin..En yakin zamanda herseyin düzelmesini temenni ediyorum sadece,Allah yardimcin olsun..
Aramiza hosgeldiniz,spor konusunda arkadaslar bilgilendirmis sizi..
Bayozmuuu,ne cok severimmm...tr'ye gittigimde yiyebiliyorum ancak,izmir bayozuda baska olur...:)
Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.
Nasılsın eşin geri adım atıp özür dilemiştir senden inşallahsagolasin.
Ben çok konuşanlar severim ondan sıkılmiyorum sanirimDayko bende sevmiyorum leslie nin konusmasini.:)
komşuna da geçmiş olsun canimİyi akşamlar
Bugün hastaneye ziyarete gittim eski komşumu iyiydi şükür yarın çıkacakmış inşallah
Git gel epey yorulmuşum gelince kızlarla çay demleyip kahvaltı türü hazırladık yedik sonrasında uyumuşum :)
Sonuç olarak bugün yürüyüş yapamadım ama ayaküstü çok kaldığım içşn yoruldum :)
Suyu öğlene kadar bolca içtim yatana kadar biraz daha içerim saat 5 e doğru yeme işini de bitirmiş oldum belki meyve yerim yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?