Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynepcim uzun zamandir sen de gozlemledigim bir durumu soylemek istiyorum..
Surekli yorgun oldugunu mutsuz ve isteksiz oldugunu belirtiyorsun.belli bir sebebi yoksa psikiyatra gitmeyi dusundunmu hic...bazen basa cikamadigin durumlar da profesyonel destek almak gerekiyor..
Gecen yil tikandigim basa cikamadigim caresiz bir donemim de gidip cok faydasini gormustum..
Bir cogu gereksiz buluyor kendin basa cik diyor ama nasil ki agri kesici aliyorsak o cikmaz ve yorgun surecte destek sart...
Allah hepimuzin yuregine ferahlik versin..bu ara benim de icimi bir agirlik sariyor her an birsey olacakmis hissi yuregim pir pir hali beni korkutuyor umarim gecicidir..

:))) hosgelmisin..neler yiyorsun protein gunun de

İNŞALLAH zayıflasakta bi boyoz partisi versek izmirde :))

aman ölüyo buralılar buzluğa doldurdular bu sene çok tu yağmur ya öle aman amande sevemedim z yağında odun ateşinde kızartmaya yoğurtlamaya bayılıyorum yena herze bayılır gerçide z.yağında ağır olur diye düşünürdüm alışkın olmayınca lıştık burda zeytin yağına
ben 3 nil yaparım hep çokta memnunum zevkli gidiyor

Her turlu et balik yiyebilin ton baligi falan pratik olur peynilerde protein yogurtta sutte bilin dimi aklima tavik geliyo deyince hatirlatim dedim

düşündüm canım ama nasip olmadı bir türlü...

normal kilosu ege de pahallı değil zeytinyağı tabii tanıdık olması şart...en son aldığım zeytinyağı frida söylediğin gibi zeytin kokuyor harika bir tadı var...

---

ben belli bir listen var sandıydım...zamanın da sumrunn listesi vardı hatırlıyormusun.? altınkızlar da yarısırken ..
sabah yumurta diyet peynir öğle ve akşam haşlama tavuk göğsü 2 gün yapılıyor iyi sonuç alınıyor..tecrübe etmiştim.:)

Alıntı yapamıyorum urfada çok zeytinlik varkii özelikle mardinin derik ilçesinde türkiyenin en kaliteli zeytini çıkar çok meşurdur araştır bak orda bizim zeytinliğimiz var ama bu sene zeytin çok azdı bide biz bahçenin başında olamadığımız için yağ işi ile uraşamıyoruz yarılı veriyoruz zeytinliği .....

bizde viranşehirde çalıştık hiç görmedim de zeytin ağacı ondan dedim ama mardinden hediye bıttım sabunu deniyodu galiba z.yağ sabunu getirmişti arkadaş ama hiç yağa denk gelmedim bide orda daha çok hayvansal yağ katı yağ kullandıkları için heralde denk gelmedi aslen nerelisin

MArdın'ın uzum bağları çok meshur dünyaca ünlü kaliteli şarap yapımın da tercih ediliyormuş...
Komşum mardinli hasat zamanı getirdiğin de verir baldan öte bir tadı var tuhaf bir tatlılık yanına da su al ye ama alışkın değiliz tabiii çekirdeksiz üzüm severim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…