açıkcası çok severek yapmıyorum sırf hareket etmiş olmak için bir mil yapıp sonra karın basen çalışıyorum ve hepsini yaparken sıkılıyorum....
bende dışarda yürüyüşü seviyorum ama kuzuyla gözüm kesmiyo çıkmayı...şimdi günler uzuyo ya babamız erken gelirse çıkabilirim belkii..hepsi bi yana kendimi dışarı atana kadar onada üşeniyorum...
İyi akşamlar hanımlar napıyonuuuz :))) yenanın paylaşım yapman lazım mesajını görünce biii selam vereyim dedim :))
Bu sabah kahvaltıda misafirim vardı fena kaçırdım listem yok bu yüzden saat 1 gibi sofraya oturunca sonrasında bişey yemedim akşam üzeri bir elma ve yeşil çay tüketim bu şekilde beslenmede bende hiç işe yaramıyor yarın bir protein günü yapayım barii yoksa cumaya eksi çıkamıycam ....
İNŞALLAH zayıflasakta bi boyoz partisi versek izmirde :))Masallah,Allah nice yillar nasip etsin bonus..:)
harikasiniz kizlar,masallah sizlere..nursena dün bildirim yapmadim kusura bakma, cat kapi misafirlerim geldi..
Ne diyecegimi bilmemiyorum,cok üzüldüm senin icin..En yakin zamanda herseyin düzelmesini temenni ediyorum sadece,Allah yardimcin olsun..
Aramiza hosgeldiniz,spor konusunda arkadaslar bilgilendirmis sizi..
Bayozmuuu,ne cok severimmm...tr'ye gittigimde yiyebiliyorum ancak,izmir bayozuda baska olur...:)
Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.
aman ölüyo buralılar buzluğa doldurdular bu sene çok tu yağmur ya öle aman amande sevemedim z yağında odun ateşinde kızartmaya yoğurtlamaya bayılıyorum yena herze bayılır gerçide z.yağında ağır olur diye düşünürdüm alışkın olmayınca lıştık burda zeytin yağınaDerincim iyilesmedimi kizlar..tekrar gecmis olsun..ben de aksama randevu aldim oglani goturucem..uctur burnu kaniyor zaten nefes problemi cok sık oluyor bu ara.
Allaha emanet..
Demek o bayan sizin ordaydi kiyamam yaa..haberlerde balikesir devlet te ameliyat edilen diye soyleniyordu..ne buyuk caresizlik...yasayan bilir...
Nursenacim cintari sevdinmi.? Ben kultur mantarini tercih ediyorum onun sekli hosuma gitmiyor.:)
ben 3 nil yaparım hep çokta memnunum zevkli gidiyorhayirli günler kizlar,dün ugrayamadim hic,ögle sonu cat kapi kuzenim geldi,sonra teyzemler..Aksam yemeginde de birlikte olunca hazirlik vs derken birde gec gittiler ugrayamadim..Henuz daha kahvalti yapmadim,mutfak teyzemin dünden getirdigi cislar ile dolu...
Leise videolarini yuotube'den inceledim,sanirim ben spora yeni basladigim icin 1 mil'den baslamam gerekiyor...
Her turlu et balik yiyebilin ton baligi falan pratik olur peynilerde protein yogurtta sutte bilin dimi aklima tavik geliyo deyince hatirlatim dedimBilmiyorumki ne yesem protein gününde tüm fikirlere açığım aslında :)) protein diyincede aklıma tavuk geliyor ve ben sevmiyorum ....
Sabah yımırta ve peynir yiyim yanında tomatis ve maydanozla sonrasını bende düşünüyorum...
Zeynepcim uzun zamandir sen de gozlemledigim bir durumu soylemek istiyorum..
Surekli yorgun oldugunu mutsuz ve isteksiz oldugunu belirtiyorsun.belli bir sebebi yoksa psikiyatra gitmeyi dusundunmu hic...bazen basa cikamadigin durumlar da profesyonel destek almak gerekiyor..
Gecen yil tikandigim basa cikamadigim caresiz bir donemim de gidip cok faydasini gormustum..
Bir cogu gereksiz buluyor kendin basa cik diyor ama nasil ki agri kesici aliyorsak o cikmaz ve yorgun surecte destek sart...
Allah hepimuzin yuregine ferahlik versin..bu ara benim de icimi bir agirlik sariyor her an birsey olacakmis hissi yuregim pir pir hali beni korkutuyor umarim gecicidir..
urfada zeytin ne alaka kiZeytin yağı 10 lira iyiymiş ama tabi kokusu olmıycak bide zeytin kokan yağlar var onları seviyorum işte bende urfadan getirtmiştim güzel yağ .....
waaw zekkii kadınımmmHer turlu et balik yiyebilin ton baligi falan pratik olur peynilerde protein yogurtta sutte bilin dimi aklima tavik geliyo deyince hatirlatim dedim
Igrenc bi tarifim var istermisin :) tobe ya nimete igrenc dedimBonuscum ton balığıda yiyemiyorum bendemi bir tuhaflık var nedir yarın ben en iyisi kefir alayım baksana hani biz sebze suyu yapıcaktıkvarmı tadı güzel tarifin ?
bizde viranşehirde çalıştık hiç görmedim de zeytin ağacı ondan dedim ama mardinden hediye bıttım sabunu deniyodu galiba z.yağ sabunu getirmişti arkadaş ama hiç yağa denk gelmedim bide orda daha çok hayvansal yağ katı yağ kullandıkları için heralde denk gelmedi aslen nerelisinAlıntı yapamıyorum urfada çok zeytinlik varkii özelikle mardinin derik ilçesinde türkiyenin en kaliteli zeytini çıkar çok meşurdur araştır bak orda bizim zeytinliğimiz var ama bu sene zeytin çok azdı bide biz bahçenin başında olamadığımız için yağ işi ile uraşamıyoruz yarılı veriyoruz zeytinliği .....
Alıntı yapamıyorum urfada çok zeytinlik varkii özelikle mardinin derik ilçesinde türkiyenin en kaliteli zeytini çıkar çok meşurdur araştır bak orda bizim zeytinliğimiz var ama bu sene zeytin çok azdı bide biz bahçenin başında olamadığımız için yağ işi ile uraşamıyoruz yarılı veriyoruz zeytinliği .....
dayko 60 dk
nhtylz 135dk
yolcu 60dk
kasımpatı35 15dk
bengisu 60 dk
nursena 100 dkEki Görüntüle 1451506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?