Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

egedeniz de mardinli..
Erzurumun şivesine bayılıyorum..

Bir de derik'in yöresel renkli kıyafetleri ne şahanedir yav..varmı senin.?

benim kız çok küçüktü mardin gezisine gidemedim çok istedim kısmet olmadı ama tekrar gitmeyi çok istiyorum çokta seviyorum urfayı 10 yıl oldu hala görüşüyorum komşularımla bekliolar her yıl gelin diye kısmet inşallah kızıltepeyede hava alanına giderdik sadece dizilerin falan çekildiği konakları gezmek isterdim doyamadım gezmelere sıkıldım tain çıksın istiyorum ilk defa 3 yıldır anı yerde yaşıyorum bünyeme ters

Igrenc bi tarifim var istermisin :) tobe ya nimete igrenc dedim essek binis

Arastirip buluruz ayip ettin

yaaa bilmiyorum ne kadar iğrençte arada bir demet : ıspanak veyaa meydanoz veyaa semiz otu bunları bir bardak suyla blendırdan geçirip az limon sıkıp içsek yaaa sadece gece öğününde hep aklımda ama denemedim ....

evet artık eskisi gibi 2 gün üst üste böyle listeler yapamıyorum ....

bizimde eskiden bağlarımız vardı nar ağaçlarımız erik ağaçlarımız filaan tabi oralarda kimse yaşamadığı için olmuyor artık üzüm bağımızıda dedem satmıştı zaten kala kala zeytinlik kaldı işte ...

Nursena tercihiniz neresi olacak...Aslın da çocuklar da büyüdü senin.. okul durumunu gözönün de bulundurarak gidersiniz dimi...

İyi akşamlar
Yarın protein iyi fikir aslında
Tavuk sevmeyen hindi de yiyebilir
Ya da haşlanmış tavuklu salata da güzel olabilir
Ben de yapabilirmiyim ki

İyi akşamlar asucum...Komşunu ziyaret etmişsin bugün..İyi olmasına ben de sevindim....

inanırmısın bende bayağı gezdim ama urfayı göremedim Midyat, haskeyfe dara ya , morgabriele .....vs hepsine gittim ama balıklı gölü göremedim burdan sonrada tayininizin çıkma ihtimali var mı ? sen aslen nerelisin ?

İyi akşamlar
Yarın protein iyi fikir aslında
Tavuk sevmeyen hindi de yiyebilir
Ya da haşlanmış tavuklu salata da güzel olabilir
Ben de yapabilirmiyim ki

tabiki yapabilirsin yarın birlikte yapalım işte

Ben çok konuşanlar severim ondan sıkılmiyorum sanirim

komşuna da geçmiş olsun canim

İyi akşamlar asucum...Komşunu ziyaret etmişsin bugün..İyi olmasına ben de sevindim....
Teşekkürler daykocum
Yenacım görünce rahatladım ben de diğer ameliyatına göre çok daha iyiydi maşallah

Adaşım yapalım o zaman
Sabah yumurta peynir yeriz
Ben akşama hindi yada tavuk Göğüs yerim herhalde yanında yoğurtla
Dukan yapmıştım bir ara epey tok tutuyor
Menü alternatiflerine açığım tabii:)

egedeniz de mardinli..
Erzurumun şivesine bayılıyorum..

Bir de derik'in yöresel renkli kıyafetleri ne şahanedir yav..varmı senin.?

AAAAAA ben söylemeyi unutuyorum tabiiiii yaaa bağzen günlük yaşantımızı konuşmuyoruz yaaa nilüş bugün bana bir kumaş geldiii süt kardeşim bana sürpriz yapmış göndermiş düğün için görmen lazım yanar dönerli bişeey harıkaaa kısmen yöresel olucak elbisem böylelikle düğün elbiselerimi diktireceğimde kesinleştii:)))

Teşekkürler daykocum
Yenacım görünce rahatladım ben de diğer ameliyatına göre çok daha iyiydi maşallah

adaş geçmiş olsun arkadaşına yarınada hayırlısıyla evine çıkacakmış ....

Sağol adaşım
Kumaşını da merak ettim ama ne güzel tevafuk olmuş kumaşın gelmesi

nilüş barış nasıl burnu kanadı mı yinee ne zaman dr. götüreceksin benim kızında burnu öyle kanamıştı bir iki sefer daykonun söylediği mantıklı geldi fazla tekrarlamasa iyi ....

Sağol adaşım
Kumaşını da merak ettim ama ne güzel tevafuk olmuş kumaşın gelmesi
inanılmaz iyi oldu yaaa kahvaltıdaki arkadaşlarım bayıldı arasan böyle bulamazdın dediler şimdi terzim dükkan tutmuş yeni badana filan yaptırıyor bir haftaya dükkanı oturtur bende kumaşları veririm artık :)

nilüş barış nasıl burnu kanadı mı yinee ne zaman dr. götüreceksin benim kızında burnu öyle kanamıştı bir iki sefer daykonun söylediği mantıklı geldi fazla tekrarlamasa iyi ....

randevumuz 18:50 de idi bir iki referans sonucu götürdüğümüz doktora bayıldım.. artık doktorumuzu buldum..İnşallah yanılmıyorumdur..
9 eylül üni de yapılan alerji testlerin sonucunu diğer tahlillerin sonucunu görmek istiyor yarın götüreceğiz bir de ilk defa bir hekimin antibiyotik yazmadığını gördüm burdan artı bir puan daha verdim..
Şimdilik mayıs sonuna kadar koruyucu pastil oral yoldan rahatlatıcı sprey ve balgam sökücü yazdı yarın alıcaz...
Burun kanamasıyla ilgili tedaviyle birlikte değerlendirelim dedi ayrıca burnuyla oynamasın fazla dedi.:)

Adaşgiller protein kardeşliğimi yapıcak şimdi.:)

Frida kumaşı merak ettim..az biraz dikiş bilgim de var ..Annemin vefatın da okula bir yıl ara verip biçki dikişe göndermişlerdi beni...
resmini gönderdim ama resimde göründüğü gibi değil işte acayip yanar dönerli güleri mor, yeşil ve bej renginde yanar dönerli zeminide tül altına astar lazım...

arkadaşlar yaa bej astar kulan dedi yada fuşya veya elflatun falan bakıcaz artık terziyle karar veririz :)

İşte ben de bu kumaşlardan bahsediyorum...Fuşya olmaz..bej yahut lila harika olur...
Sevindim senin adına inan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…