Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Igrenc bi tarifim var istermisin :) tobe ya nimete igrenc dedim essek binis

Arastirip buluruz ayip ettin

Adaşım yapalım o zaman
Sabah yumurta peynir yeriz
Ben akşama hindi yada tavuk Göğüs yerim herhalde yanında yoğurtla
Dukan yapmıştım bir ara epey tok tutuyor
Menü alternatiflerine açığım tabii:)
sebze günü için lahana corbasisebzeden soğutur insani
Protein günü için Çılbır mantar da Protein grubundaymis diyetisyen demişti

Iyiyim sükür yena,sen nasilsin?oglunu doktora göturecektin yanlis hatirlamiyor isem,nasil gecti?

Hosbulduk Asuman abla,nasilsin?
Şükür iyiyim canım akşamüstü uyudum hala kendime gelemedim :)
Dayko Çılbır da iyi fikir fekat ekmeksiz ve tereyağsız mı yiyeceğiz

iyi güzel gönlünüze göre güveneceğiniz dr. bulmuşunuz ne iyi :) burun kanamasından bişey çıkmaz gibi yaaa o bir iki sefer olmuştur ki bağzen büyüklerimiz iyi oluyor bile derler ...

İşte ben de bu kumaşlardan bahsediyorum...Fuşya olmaz..bej yahut lila harika olur...
Sevindim senin adına inan....

sağol yaaa bende çok mutlu oldum güzel kumaş dimiii bayağı farklı olucak :)

Selam kizlar..gecmisi okumaya baslamadan önce slm vereyim dedim...:)
selam canım hoş geldin :)
sebze günü için lahana corbasisebzeden soğutur insani
Protein günü için Çılbır mantar da Protein grubundaymis diyetisyen demişti

evet yaa mantarı hep unutuyorum bizim mutfak kültürümüzde mantar yok pek değerlendireyim ben bunu :)

Hee gülüm ekmek yok hakiki tereyağ olabilir bak azıcık ,gerçi ben yağı bırak tuz bile Atmiyorum aman saman gibin işte
bide yulaf kepegi ni denedin mi hiç acayip tok tutuyor

Hee gülüm ekmek yok hakiki tereyağ olabilir bak azıcık ,gerçi ben yağı bırak tuz bile Atmiyorum aman saman gibin işte
bide yulaf kepegi ni denedim hiç acayip tok tutuyor
O zaman bana mantar ve tavuk daha cazip geldi zaten sabah yumurtadan başka alternatif yok
Yulaf kepeği kullandım dukan yaparkene ama şimdi canım istemiyor
Krep yapıp peynirle yiyince tok tutuyor gerçekten

Yenacım gözün aydın güvenebileceğin bir Dr bulmak ne iyi olmuş
Adaşım mantar gerçekten iyi fikir çok da severim tavuklu mantar sote mi yesek
güzel fikir aslında ama ben mantarı yarın bulamam ancak cuma günü pazardan alayım ama sen yap kendine canım :)

Bende öyle cok severim ki salcayi cocuklugumdan beri,3 ögün sikayetsiz yiyebilirim..:)Pasta,börekten daha tatlidir benim icin..yurtdisinda yasamaya basladigimdan bu yana mahrum kaliyorum tabi..

Insallah nursena,ne güzel olur tanismis oluruz hem..:)ben hic sevmedim yaa,kapali alanlarda veya aletler ile yapilan sporlari sevmiyorum ben,acik havada yürüyüs en iyisi...:)

dayko 60 dk
nhtylz 135dk
yolcu 60dk
kasımpatı35 15dk
bengisu 60 dk
nursena 100 dk Eki Görüntüle 1451506

15 dakikacik da olsa listeye girmisimm...:)hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar,masallah sizlere..

Bonuscum ton balığıda yiyemiyorum bendemi bir tuhaflık var nedir yarın ben en iyisi kefir alayım baksana hani biz sebze suyu yapıcaktıkvarmı tadı güzel tarifin ?

ben hic yiyemem ton baligini,hatta tadini bilmiyorum desem yalan olmaz...daha önce gittigim diyetisyenim 1 günluk ödem atim detoks günleri icin sebze,meyve sulari bilhassa salatalik,nane,dereotu,ispanak,havuc,pancar sularini,birde yogurdun icine sevdigim en fazla 2 cesit meyveyi (ayni renklerde olmasina dikkat edilmesi lazim) veya sebzeyi dograyip baharatlar veya pulbiber ile yiyebilecegimi söylemisti..birde hurma yememi tavsiye etmisti..

Allah iyilik versin Asuman abla,ögle sonu ve aksam üzeri uykularini hic sevmem ben ne Zaman uyusan bas agrisi ve sersemlik olmustur...:)

O zaman bana mantar ve tavuk daha cazip geldi zaten sabah yumurtadan başka alternatif yok
Yulaf kepeği kullandım dukan yaparkene ama şimdi canım istemiyor
Krep yapıp peynirle yiyince tok tutuyor gerçekten
Ben 2 yk yoğurt,1 yumurta,yarım kabartma tozu,yarım çay ksg karbonat,biraz pulbiberli, 3 yk kepek karıştırıyorum içine peynir ufalayip uzerine corekotu biraz yallah fırına ekmeğimsi bişi oluyor yanına da yeşil çay saat 6 gibi yeyince sabaha kadar tok tutuyor

şimdide yapıyormusun bunu dayko güzel tarife benziyor denemek lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…