Selam kizlar..gecmisi okumaya baslamadan önce slm vereyim dedim...:)
Aleykümselam hoşgeldinSelam kizlar..gecmisi okumaya baslamadan önce slm vereyim dedim...:)
Bilmiyorumki ne yesem protein gününde tüm fikirlere açığım aslında :)) protein diyincede aklıma tavuk geliyor ve ben sevmiyorum ....
Sabah yımırta ve peynir yiyim yanında tomatis ve maydanozla sonrasını bende düşünüyorum...
Igrenc bi tarifim var istermisin :) tobe ya nimete igrenc dedimessek binis
Arastirip buluruz ayip ettin
sebze günü için lahana corbasiAdaşım yapalım o zaman
Sabah yumurta peynir yeriz
Ben akşama hindi yada tavuk Göğüs yerim herhalde yanında yoğurtla
Dukan yapmıştım bir ara epey tok tutuyor
Menü alternatiflerine açığım tabii:)
Selam, nasılsın canım..??
Aleykümselam hoşgeldin
sebze günü için lahana corbasisebzeden soğutur insani
Protein günü için Çılbır mantar da Protein grubundaymis diyetisyen demişti
Şükür iyiyim canım akşamüstü uyudum hala kendime gelemedim :)Iyiyim sükür yena,sen nasilsin?oglunu doktora göturecektin yanlis hatirlamiyor isem,nasil gecti?
Hosbulduk Asuman abla,nasilsin?
Amacımızdan sapıyoruz gibime geliyor:))yada dövme karalahana çorbasımı yapsak eski usul,mısır ekmeğiyle süper giderr...
Amacımızdan sapıyoruz gibime geliyor:))
randevumuz 18:50 de idi bir iki referans sonucu götürdüğümüz doktora bayıldım.. artık doktorumuzu buldum..İnşallah yanılmıyorumdur..
9 eylül üni de yapılan alerji testlerin sonucunu diğer tahlillerin sonucunu görmek istiyor yarın götüreceğiz bir de ilk defa bir hekimin antibiyotik yazmadığını gördüm burdan artı bir puan daha verdim..
Şimdilik mayıs sonuna kadar koruyucu pastil oral yoldan rahatlatıcı sprey ve balgam sökücü yazdı yarın alıcaz...
Burun kanamasıyla ilgili tedaviyle birlikte değerlendirelim dedi ayrıca burnuyla oynamasın fazla dedi.:)
İşte ben de bu kumaşlardan bahsediyorum...Fuşya olmaz..bej yahut lila harika olur...
Sevindim senin adına inan....
selam canım hoş geldin :)Selam kizlar..gecmisi okumaya baslamadan önce slm vereyim dedim...:)
sebze günü için lahana corbasisebzeden soğutur insani
Protein günü için Çılbır mantar da Protein grubundaymis diyetisyen demişti
Hee gülüm ekmek yokŞükür iyiyim canım akşamüstü uyudum hala kendime gelemedim :)
Dayko Çılbır da iyi fikir fekat ekmeksiz ve tereyağsız mı yiyeceğiz
yaaa becerebilsem resmi burayada koyarımda beceremiyorum ertık elbiseler bitsinde giyip kızlara resim çekinip koyayım buraya artık :))İşte ben de bu kumaşlardan bahsediyorum...Fuşya olmaz..bej yahut lila harika olur...
Sevindim senin adına inan....
O zaman bana mantar ve tavuk daha cazip geldi zaten sabah yumurtadan başka alternatif yokHee gülüm ekmek yokhakiki tereyağ olabilir bak azıcık ,gerçi ben yağı bırak tuz bile Atmiyorum aman saman gibin işte
bide yulaf kepegi ni denedim hiç acayip tok tutuyor
güzel fikir aslında ama ben mantarı yarın bulamam ancak cuma günü pazardan alayım ama sen yap kendine canım :)Yenacım gözün aydın güvenebileceğin bir Dr bulmak ne iyi olmuş
Adaşım mantar gerçekten iyi fikir çok da severim tavuklu mantar sote mi yesek
Ben de markette varsa alır yaparım inşallah canımgüzel fikir aslında ama ben mantarı yarın bulamam ancak cuma günü pazardan alayım ama sen yap kendine canım :)
Olurmu canim kucumseme sonucta biz sporcu degiliz.onemlu olan surekli yapabilmemiz..
Evet bayilirim ben de salcaya kizim da benim gibi cok sever..
İsyerinde yedigimiz salca ev yapimi antepten geliyor domates ve biber salcasi zeytinag da inceltiliyor hafif tuzlu baharat ceviz vb yok ama muazzam lezzetli .:)
İNŞALLAH zayıflasakta bi boyoz partisi versek izmirde :))
aman ölüyo buralılar buzluğa doldurdular bu sene çok tu yağmur ya öle aman amande sevemedim z yağında odun ateşinde kızartmaya yoğurtlamaya bayılıyorum yena herze bayılır gerçide z.yağında ağır olur diye düşünürdüm alışkın olmayınca lıştık burda zeytin yağına
ben 3 nil yaparım hep çokta memnunum zevkli gidiyor
dayko 60 dk
nhtylz 135dk
yolcu 60dk
kasımpatı35 15dk
bengisu 60 dk
nursena 100 dkEki Görüntüle 1451506
Bonuscum ton balığıda yiyemiyorum bendemi bir tuhaflık var nedir yarın ben en iyisi kefir alayım baksana hani biz sebze suyu yapıcaktıkvarmı tadı güzel tarifin ?
Şükür iyiyim canım akşamüstü uyudum hala kendime gelemedim :)
Dayko Çılbır da iyi fikir fekat ekmeksiz ve tereyağsız mı yiyeceğiz
Ben 2 yk yoğurt,1 yumurta,yarım kabartma tozu,yarım çay ksg karbonat,biraz pulbiberli, 3 yk kepek karıştırıyorum içine peynir ufalayip uzerine corekotu biraz yallah fırına ekmeğimsi bişi oluyor yanına da yeşil çay saat 6 gibi yeyince sabaha kadar tok tutuyorO zaman bana mantar ve tavuk daha cazip geldi zaten sabah yumurtadan başka alternatif yok
Yulaf kepeği kullandım dukan yaparkene ama şimdi canım istemiyor
Krep yapıp peynirle yiyince tok tutuyor gerçekten
Ben 2 yk yoğurt,1 yumurta,yarım kabartma tozu,yarım çay ksg karbonat,biraz pulbiberli, 3 yk kepek karıştırıyorum içine peynir ufalayip uzerine corekotu biraz yallah fırına ekmeğimsi bişi oluyor yanına da yeşil çay saat 6 gibi yeyince sabaha kadar tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?