- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Bu akşamki yemeğimşimdide yapıyormusun bunu dayko güzel tarife benziyor denemek lazım....
Bende öyle cok severim ki salcayi cocuklugumdan beri,3 ögün sikayetsiz yiyebilirim..:)Pasta,börekten daha tatlidir benim icin..yurtdisinda yasamaya basladigimdan bu yana mahrum kaliyorum tabi..
Insallah nursena,ne güzel olur tanismis oluruz hem..:)ben hic sevmedim yaa,kapali alanlarda veya aletler ile yapilan sporlari sevmiyorum ben,acik havada yürüyüs en iyisi...:)
15 dakikacik da olsa listeye girmisimm...:)hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar,masallah sizlere..
ben hic yiyemem ton baligini,hatta tadini bilmiyorum desem yalan olmaz...daha önce gittigim diyetisyenim 1 günluk ödem atim detoks günleri icin sebze,meyve sulari bilhassa salatalik,nane,dereotu,ispanak,havuc,pancar sularini,birde yogurdun icine sevdigim en fazla 2 cesit meyveyi (ayni renklerde olmasina dikkat edilmesi lazim) veya sebzeyi dograyip baharatlar veya pulbiber ile yiyebilecegimi söylemisti..birde hurma yememi tavsiye etmisti..
Allah iyilik versin Asuman abla,ögle sonu ve aksam üzeri uykularini hic sevmem ben ne Zaman uyusan bas agrisi ve sersemlik olmustur...:)
Bu akşamki yemeğim
bu aksam içine peynir koymamistim yanında yedim biraz peynirle 3 zeytin
yanlız bu mikrodalga da pişiyor normalde fırın içinde tarifler var yani benim tarifi aldigim sitede öyle diyordu normal fırında kaç dk pişer tam bilmiyorum canım
Ben 2 yk yoğurt,1 yumurta,yarım kabartma tozu,yarım çay ksg karbonat,biraz pulbiberli, 3 yk kepek karıştırıyorum içine peynir ufalayip uzerine corekotu biraz yallah fırına ekmeğimsi bişi oluyor yanına da yeşil çay saat 6 gibi yeyince sabaha kadar tok tutuyor
acuka var bilmem bilirmisin kahvaltılık salça gibi çok güzel aslında kızarmış ekmeğin üzrine sürüp yersek fazla olmaz dimiii ?
diyetisyeninin tarifleride güzelmiş yapalımda günlük listelerimizde olsun inş. :)
bayılırım kendilerine bide bol acılı olucekk...acuka var bilmem bilirmisin kahvaltılık salça gibi çok güzel aslında kızarmış ekmeğin üzrine sürüp yersek fazla olmaz dimiii ?
diyetisyeninin tarifleride güzelmiş yapalımda günlük listelerimizde olsun inş. :)
teşekkür ederim cnm bitti çok şükürtv seyretmek için pc yi açan hasibecim ütülerin için kolay gelsin şikerimm...
İyi akşamlar hanımlar napıyonuuuz :))) yenanın paylaşım yapman lazım mesajını görünce biii selam vereyim dedim :))
Bu sabah kahvaltıda misafirim vardı fena kaçırdım listem yok bu yüzden saat 1 gibi sofraya oturunca sonrasında bişey yemedim akşam üzeri bir elma ve yeşil çay tüketim bu şekilde beslenmede bende hiç işe yaramıyor yarın bir protein günü yapayım barii yoksa cumaya eksi çıkamıycam ....
yok geri adim anca benim gibi gerizekali atar.Nasılsın eşin geri adım atıp özür dilemiştir senden inşallah
baba tarafım adana anne ürgüp lü ama velakin 40 yıldır ankarada oturuyo ailem eşimim aileside ankarada 2 yıla bide tain görüyoruz 5.ilimiz 1 köy 5 ilçe gezdim ve daha yolun yarısındayız son doğumuz var bu sene olmazda seneye sanırım gidicez tabi kızların okulu na göre gidemeyede biliriminanırmısın bende bayağı gezdim ama urfayı göremedim Midyat, haskeyfe dara ya , morgabriele .....vs hepsine gittim ama balıklı gölü göremedim burdan sonrada tayininizin çıkma ihtimali var mı ? sen aslen nerelisin ?
tabiki yapabilirsin yarın birlikte yapalım işte
hayırlı olsun sizin düğünleriniz deay çok sıkıntılı işler....biz elde kalan son bekarlarıda everiyoz bu sene biri görümcem biride kardeşim..kaynımıda yeni evli sayılır..çok yorucu beee....kardeşimin düğün mayısta şuan onun eksikleri tamamlıyoz hızlı bi şekilde..görümcemin daha arih netleşmedi ama yaza olucak geçen hafta sonuda onun mobilya işlerini hallettik....kısacası allah kolaylık versin...
hadi inşaallahHayirlisi olur insaallah
ayy hiç sorma ben ölmüşüm ağlayanım yokKalabalik aile..buyuk eltisin o zaman..
yediklerin normal gibi ama sürekli yemen ne kadar iyi bilmiyorum ağzına yiyecek bir lokma koysan ilk dört saat insülin salgılanıyor vücutta açlık süren daha uzun olsa da 4. saatten sonra leptin salgılansa daha iyi olur sankiSlm kizlar. bu dabah tartldm tarri bi 96 bi 95 bi 94u gosterdi normalde dogru tartar.ben de kendime 95.5 dikkate aliyorm.ve izin gibi cumadan cumaya tartilacam.bakalim sonuc ne olacak hedef 85 ins ulasirim.bi de size bugun yediklerimi sotleyeym sizce fazla mi yiyorm.kahvalti bir haslanmis yumurta. Iki dilim kepekli ekmek 2 kozlenmis biber. 3_4 kasik yogurt vebbir bardak yesil cay.arada 5. 10 tane badem ve 8-10tane kuru uzum.simdi bir elma aksam da bi tabak pirasa ve cok az et.en son bir muz.gunu boyle kapatacm ins bi saat de spor.sizce boyle kilo verirmiym zaten calisiyorm zurekli ayaktaym.
Estağfirullah öyle Düşünmeyok geri adim anca benim gibi gerizekali atar.
Ben sana inaniyorum bu azimle sinavi gecersin40 dk laslimi yaptım 1 lt suyumuda içtim haberiniz olaaa
bugün sınavımm varrr çok fena gün var öğleden sonra bakalım nursena napicekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?