Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdide yapıyormusun bunu dayko güzel tarife benziyor denemek lazım....
Bu akşamki yemeğim
bu aksam içine peynir koymamistim yanında yedim biraz peynirle 3 zeytin
yanlız bu mikrodalga da pişiyor normalde fırın içinde tarifler var yani benim tarifi aldigim sitede öyle diyordu normal fırında kaç dk pişer tam bilmiyorum canım

acuka var bilmem bilirmisin kahvaltılık salça gibi çok güzel aslında kızarmış ekmeğin üzrine sürüp yersek fazla olmaz dimiii ?

diyetisyeninin tarifleride güzelmiş yapalımda günlük listelerimizde olsun inş. :)

hıımm mikro dalgam yok denemek lazım herhalde.. yulaf kepeğimde yok sadece yulafım var :)

tarifin cok güzele benziyor dayko,deneyecegim ilk firsatta..:)tesekkürler

Biliyorum 74frida sagolasin,bir nebze nefsi köreltiyor ama aliskin oldugum ev salcasinin yerini tutmuyor malesef...ben cok et yiyemedigim icin öyle tavsiye etmisti ben en cok rendelenmis 2 salatalik,yogurt,pulbiber,nane,dereotu,kereviz karisimini yiyordum...

bayılırım kendilerine bide bol acılı olucekk...

dayak yiyip kovulmadan ben kaçayım en iyisi..

saat 12 de ütü bitti diziye takıldım bitmesini bekledim
yatıyorum şimdi yarın görüşürüz inşallah
tv seyretmek için pc yi açan hasibecim ütülerin için kolay gelsin şikerimm...
teşekkür ederim cnm bitti çok şükür
ütüyü salonda yapıyorum (kışın salonda oturmuyoruz) çocukla olmuyo rahat durmuyo neyse burada tv yok cnm sıkılmasın diye pcden dizi izleyeyim dedim :)

yoksa ona göre: )

baba tarafım adana anne ürgüp lü ama velakin 40 yıldır ankarada oturuyo ailem eşimim aileside ankarada 2 yıla bide tain görüyoruz 5.ilimiz 1 köy 5 ilçe gezdim ve daha yolun yarısındayız son doğumuz var bu sene olmazda seneye sanırım gidicez tabi kızların okulu na göre gidemeyede bilirim

hayırlı olsun sizin düğünleriniz de ben kendi düğün koşuşturmacamda bıkmıştım milletinkine nasıl yetişcem 6 aylık bebemle bilmem daha o işler var di mi ben sadece tanışcam bitcek anca nişanda düğünde görürüm gibi düşündüydüm

Hayirlisi olur insaallah
hadi inşaallah

Kalabalik aile..buyuk eltisin o zaman..
ayy hiç sorma ben ölmüşüm ağlayanım yok

yediklerin normal gibi ama sürekli yemen ne kadar iyi bilmiyorum ağzına yiyecek bir lokma koysan ilk dört saat insülin salgılanıyor vücutta açlık süren daha uzun olsa da 4. saatten sonra leptin salgılansa daha iyi olur sanki

Anammmm surda iki dakka kizlar napmis bakim bi gunaydin diyim dedim o arada bizimki katladigim camasirlari begenmemis olacak ki cekmeceyi bosaltmis yeniden katlim diye yetisin komsulaaaarrre evde hasere varbonuussss yat kalk simdiki haline sukret ilerisi daha fena

Gunaydiiin kizlarr...bugun cok enerjigim bir saat lesili on dk oryantel yaptm.simdilimonlu suyumu iciyorm sonra kahvalti ve disari cikacam.spor yaptikca kendimi mutlu hissediyrm.kilo veremezsem bile 30 gun araliksiz yapacam ins bakalimsonuc ne olacak bugun 2.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…