Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar ben geldiim vee sonunda zorda olsa salona yazılabildim bahar ayları olduğu için saatlerde biraz karışıklık oldu ama düzelticem inş. 20 dk. bisiklet 20 dk. yürüme bandında takılıp geldim :)

evet zormuş sizin iş güzel yönüde değişik yerleri geziyorsunuz çocuklar için zor olur sürekli okul değişikliği filan büyüdükçe daha çok anlaşılır herhalde bütün bunlara rağmen en önemlisi sağlık ve huzur olsunda gerisi teferuat gibii bundan sonrada gideceğiniz yerler gönlünüze göre olur inş. :)

hoş geldin kolay gelsiin bu kadar çabaya tabiki kilo verilir neden verilmesin kii :)
Nursena hadi sana kolay gelsin sana güveniyorum
Sen bu hafta tartıldınmı hiç merak ettim
Ben tartıldım bugün hiç eksi yok

adaş benimde dün mü ondan önceki günmüydü hiç eksim yoktu aslında haftayıda fena geçirmedim ama tabiii kaçamaklarımda olduu çoğunluk tikkat etmiştim yaa neyse yinede umudumuzu kesmiyelim yarına eksi görürüz inş. yaa ..

selamün aleyküm...
bugün hiç tadım yok, dayak yemiş gibiyim aynı
bugün diyetide gümlettim zaten ama neyseki bu hafta eksideyim, ben genelde perşembe tartıldığım için bugün tartıldım, bu hafta -0,8kg çok şükür rabbime.
birgün bozsam birgün yaptım, böyleside topyekün bozmaktan iyi oluyo yinede....
eşim akşam bi sürü çikolata getirmiş, genelde gözüm dönmezdi tutardım kendimi ama bu sefer öyle olmadı, 2büyük çikolatayı yedim....
az önce keçiboynuzu tozu içtim kızlar, alerjik bünyelere çok faydalıymış, enerjide verir diye içeyim deneyim dedim bakalım ne olacak.
netten faydalarını okudumda acayip bişeymiş bu harnup yaaa....
bakalım bana etkisi ne olacak.

ayy hiç sorma ben ölmüşüm ağlayanım yok

yeliz kendi isteği ile bu haftaki 3lü kapışmamızdan çekildi: )
kaldık senle baş başa: )))
ben bu hafta -800gr, bakalım sende neler var bu hafta

bakalım bu 3lü kapışmada bu haftaya damgasını kim vuracak.... az sonra: ))))

GUNAYDIN

Bir haftalik cabalamalarimin karsiligini gorucegim cuma gunu bildirim yapamicam kizlar cunku regl oldum ve sonucun dogru olacagini dusunmuyorum onon icin simdiden izinli olmayi talep ediyorum

3lü kapışmadan çekiliyosun yani: )

Nursenan nesinavina giriyosn?sana basarilar diliyorm.sorulari dikkatli okumani tavsiye ederm.

Kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin tere ve peynir yedim

afiyet olsun ablama....

Kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin tere ve peynir yedim
Asucum güne güzel başlamışsın böyle devam yarın kesin eksi çıkarsın
Hayırlı olsun cancazım bolllll sporlu günler dilerim
Çikolatalar kötü olmuş be kuzum neyse eksideymişsin daha çok motive eder bu da seni inşallah
bi 6lı rakamları görseeeeem: )
ama önce 7leri görmem lazım: )
Heee öyle olsa yaa direk 6 lı rakamlara atlatabilse olmiiiyooo daha önce bi 7 leri Görelim kısmetse

Heyt bee kim tutar seni :) hazir gelmisken kilo bildirimi de yapayim
99.5
Bende -1.4 hihahohihi :))

esim hic cikolata sevmiyo haliyle ben almazsam da eve girmiyo. bari elti adayim pasta borek neyim yapsa da azcik kacamak yapsam:)
Keciboynuzunu da ictin kim tutar seni artik gun boyu spor yap :))

esim hic cikolata sevmiyo haliyle ben almazsam da eve girmiyo. bari elti adayim pasta borek neyim yapsa da azcik kacamak yapsam:)
Keciboynuzunu da ictin kim tutar seni artik gun boyu spor yap :))

benim eşimde tam tersiii, nerde şekerli var alır gelir sıvısı katısı: )
eve kola yasağını kendi koyar kendi bozar: )
ben hiç kola almam mesela.
bakalım eltisi nasıl çıkacak, az sonra: )

benim eşimde tam tersiii, nerde şekerli var alır gelir sıvısı katısı: )
eve kola yasağını kendi koyar kendi bozar: )
ben hiç kola almam mesela.
bakalım eltisi nasıl çıkacak, az sonra: )
Evet nasil bi eltiyse kbiraderim disinda kimse tanimiyo acilisi ben yapcem
Yok benim herif tam karatayci nerde dogal urun var onu alir gelir bu haftasonu kacamak yapmazsam catlarim

S

Ay tesekkur ederim telefondan giriyorum su an teknoloji ozurlu gibi kaldim var misin haftaya da rakip olalim

bu hırsla haftaya sana dişli bir rakip olurdum ama alıcağım kalabalık bir günüm var, seni geçemem malesef: ))))
hazırlıklardan mamalardan kaçamaklardan dolayı: )
diğer haftayada gideceğim günüm var ama yinede belki diğer hafta olabilir, düşünmem lazım...: ))))
sen baya dişli olunca stratejik ilerlemem gerekli o açıdan yani düşünmem lazım: )
neyse diğer hafta ola hayrola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…