Evet nasil bi eltiyse kbiraderim disinda kimse tanimiyoacilisi ben yapcem
Yok benim herif tam karatayci nerde dogal urun var onu alir gelir bu haftasonu kacamak yapmazsam catlarim
hayirlisi bu hafta ne yedim ne ictim bilmiyom. ama zayifliycam.manken gibi olcm kocamida catir catir catlatcam.Estağfirullah öyle Düşünme
Her zaman bayanlar daha ince düşünür zaten ne yapıyorsak huzurumuz için
Ama isteyerek olmadi ki mecburen yani yoksa bende eksiydim bu sabah bi tartildim sok gecirdim ondan yaniyeliz kendi isteği ile bu haftaki 3lü kapışmamızdan çekildi: )
kaldık senle baş başa: )))
ben bu hafta -800gr, bakalım sende neler var bu hafta
bakalım bu 3lü kapışmada bu haftaya damgasını kim vuracak.... az sonra: ))))
3lü kapışmadan çekiliyosun yani: )
afiyet olsun ablama....
Ben istiyom bu hafata ucuz atlattiniz yoksa buralarin tozunu attirirdim disli rakip cekilince meydan size kaldi dimi yoooooooooooh haftaya soruvam ikinizedeS
Ay tesekkur ederim telefondan giriyorum su an teknoloji ozurlu gibi kaldimvar misin haftaya da rakip olalim
Oh zayıflayalım canımhayirlisi bu hafta ne yedim ne ictim bilmiyom. ama zayifliycam.manken gibi olcm kocamida catir catir catlatcam.
Aynen canım ben de atamam pek atsam da azcık uzattım mı benimki ben ezer geçer valla :))Adaş demek atıştınız trip at , trip at hemen burnu sürtsün ....)))
Yoksa sabahtan şimdiye barıştınız mı :))
Ben yapamıyorumdaa ne küs kala biliyorum ne trip atabiliyorum tam trip atıcam biii gülme geliyor :))) amaaaan senlemi uğraşcam diyorum geçiyorum gidiyooor :)))
acaba sorun kadin olmakmi.Oh zayıflayalım canım
Bu erkeklere napsan yaranamazsın zaten
Ben de atıştım bugün benimkiyle :)
Sorun erkekler canımacaba sorun kadin olmakmi.
Oh zayıflayalım canım
Bu erkeklere napsan yaranamazsın zaten
Ben de atıştım bugün benimkiyle :)
Anacım bize göre değil trip atmak zaten kızcelerin tripleri yetiyor da artıyor bileAdaş demek atıştınız trip at , trip at hemen burnu sürtsün ....)))
Yoksa sabahtan şimdiye barıştınız mı :))
Ben yapamıyorumdaa ne küs kala biliyorum ne trip atabiliyorum tam trip atıcam biii gülme geliyor :))) amaaaan senlemi uğraşcam diyorum geçiyorum gidiyooor :)))
Ay evet hiç sorma bir de onlar var :)Anacım bize göre değil trip atmak zaten kızcelerin tripleri yetiyor da artıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?