Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet nasil bi eltiyse kbiraderim disinda kimse tanimiyo acilisi ben yapcem
Yok benim herif tam karatayci nerde dogal urun var onu alir gelir bu haftasonu kacamak yapmazsam catlarim

gizemli elti, belkide hem gizemli hemde dişli bir yeni gelin: )
arada kaçamak yapmamak mümkün değil, afiyetle yap canımcım...
eşinin burcu ne, akrepmi yoksa: ))))

Ama isteyerek olmadi ki mecburen yani yoksa bende eksiydim bu sabah bi tartildim sok gecirdim ondan yani

S

Ay tesekkur ederim telefondan giriyorum su an teknoloji ozurlu gibi kaldim var misin haftaya da rakip olalim
Ben istiyom bu hafata ucuz atlattiniz yoksa buralarin tozunu attirirdim disli rakip cekilince meydan size kaldi dimi yoooooooooooh haftaya soruvam ikinizede

Bugün iyi gittim beslenme açısından
Arkadaşımın ikramlarına hayır diyebildim sadece çay ve kahve içtim geldim
Ev ahalisine börek yaptım benim tavuklu mantar sotemin pişmesini bekliyorum ama arada çok acıktım elma ve peynir yedim şimdi de bir avuç leblebi aldım suyla bana göre başarılı :)
Sporum yok suyumu bolca içiyorum

Aynen canım ben de atamam pek atsam da azcık uzattım mı benimki ben ezer geçer valla :))
Aman ben de uğraşmam ya kendi haline bıraktım :))

Benimde mantar sotem bişiyor :)) yanınada makarna yaptım ben makarna yemiycem ama

meyra nedir bu harnup falan kuzum pekmez türevi gibiii değil mii o zaten yarın eksi çıkamasam geçtiğim hafta yediğim tahinli pekmezler yüzünden....

Çukulata iyi ama bak ona bişey demiyorum afiyet olsuuun :)

iyi akşamlar kızlarr öğlen 11 buçukta çıktım evden 20 dk yürüdüm kızın toplantısına ordan 1 de bi başladım yürümeye 1 saat daha tempolu sonra asıl sınavım olan güne gittim ama ne yoruldum öğlen yemek yemedim arada yapmadım için 1 dlm sütlü etimek tatlısı ve yarımda tavuklu garnitürlü börek yedim 1 dlm de patates salatası yoğurtlu bu kaadar sonrası gene 20 dk yürüdüm eve geldim şimdi yarım lt daha suyumu içtim bence hem spor hem yeme açısından iyidim
akşama salatamı yaptım bamya yemeği tavuklu ve bulgur pilavı var yoğurt
asu valla çokta öle abarti vermedim gibi ama sıklaştığumı hissediyorum

Oh zayıflayalım canım
Bu erkeklere napsan yaranamazsın zaten
Ben de atıştım bugün benimkiyle :)

Anacım bize göre değil trip atmak zaten kızcelerin tripleri yetiyor da artıyor bile

Selamün aleyküm...

ben güne güzel başladım ve bi gazla evi silip süpürdüm...
akşam yemeğe gitme ihtimalimiz vardı oyuzden yemek yapmadım eğer gitmessek dünden kalanlar yeter dedim çıktım işin içinden ve gidemedikte zaten...sabah güzel kahvaltı yaptığım için acıkmadım tüm gün az önce akşam yemeğimi yedimm ve mutfak kapandı bi yeşilçay içicem..suyu nekadar içtim bilmiyorum ama çok içtim...spor 20 dakikacık...bende haberler böyle işte..nursena maşallah bir geldi pir geldi he hepimizi gaza getirdi...iyiki geldin kızzz...yarın eksi görürmüyüm bilmiyorum ama bugun havanında etkisiyle sanırım keyfim yerinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…