Çok güzel valla, spor yapınca insan kendini daha mutlu hissediyor,
Canım bak sen daha gençsin bebeğin de küçük ama yinede tedbiri elden bırakma.
Ben nasıl olsa veririm diye diye kilolar aldı başın gitti.Yıllardır hep kendime terzimde giysiler diktiririm.
Hazır şeyler pek giyemezdim.Neyse şimdi rahatım ama biraz daha istiyorum, 75 kilo olsam süper olur.Ama olacağım inanıyorum.:lepi:
Bende menisküs ameliyatı olduğumdam beri yürüyüşlerimi yapamadım. Spor yapmayınca gerçekten çabuk kilo alınıyor.
ınşallah senin de ayağın kısa sürede iyileşir ve sporunu yaparsın.
Sizler bizlere göre çok daha genç ve enerjiksiniz. :teytey:
Okur'um günaydın canım, neden olmasın, bizde gideriz İst.
Valla ne iyi olur, opuyorumnanaktan
demi ablacım neden olmasınn
senn neler yapıyorsun görüşmeyeli
Çok sinirli gördüm seni sengözlerimebaksanab
Şimcikk 6 tane patlıcanı közleme şeyleri var ya hani onlarda közledim kabuklarını soydum küçük küçük doğradım
Sonra 4-5 kaşık unu ( 4-5- kaşık çok gelmişti he :roflol:) biraz zeytinyağ ve biraz tereyağla kavurdum. Beşamel sos gibi süt koydum göz kararı kıvamını ayarlayınca patlıcanları koydum karıştırdım.
Sonrada rendelenmiş kaşar koydum tuz karabiber tekrar karıştırdım kapadım.
Bilmem kaç yüz gram dana etini -tatlicadiarzu- suyunu çekene kadar pişirdim sonra soğanla kavurdum sivri biber ve domates koydum iyice pişti lokum kıvamında zemuszemus ben baharat olarak kekikle biber koydum zevke bağlı tabükü zemuszemus
İşte servis yaparken önce patlıcanı koyuyoruz üzerinede eti koyuyoruz benimki daha güzel görünüyodu ama az çok buna benziyodu -tatlicadiarzu-
Kızlar ben koskoca herife çocuk demelerine acaip bozuluyorum..
Sindiremiyorum..Diğer sitemizdede yazdım,tartıştık bu konuyu..O kadar planlıki teslim olduğu yer bile planlı..O civarda yargılanması,hakimi,savcısı,içerde ona bakıcak kişiler..
Peki pankarta ne demeli.....Neysse..
bugün temizlik yapıcam..yarın anca hazırlanabilirim..tatlı,kuaför..Kızımla föne gidicez yarın..
Ortak oldu artık bana..Çok güzel bir olay..:)))
al benden de o kadar kazık kadar herif oldu çocuk. vurgulayıp duruluyor. kaldı ki çocuk bile olsa benim aklım başkasının canına kastı almıyor. bu kadar zekiyim. ama buna kafam basmıyor. kimse de bana anlatamaz. ayy tepem attı gene o kadar sinirliyim ki anlatamam. kötükedihüso hele de olayın bu kadar danışlıklı dövüş gibi olması ihtimali daha da beter!!!!!!Kızlar ben koskoca herife çocuk demelerine acaip bozuluyorum..
Sindiremiyorum..Diğer sitemizdede yazdım,tartıştık bu konuyu..O kadar planlıki teslim olduğu yer bile planlı..O civarda yargılanması,hakimi,savcısı,içerde ona bakıcak kişiler..
bugün temizlik yapıcam..yarın anca hazırlanabilirim..tatlı,kuaför..Kızımla föne gidicez yarın..
demi ablacım neden olmasınn
senn neler yapıyorsun görüşmeyeli
Kızlar ben koskoca herife çocuk demelerine acaip bozuluyorum..
al benden de o kadar kazık kadar herif oldu çocuk. vurgulayıp duruluyor. kaldı ki çocuk bile olsa benim aklım başkasının canına kastı almıyor. bu kadar zekiyim. ama buna kafam basmıyor. kimse de bana anlatamaz. ayy tepem attı gene o kadar sinirliyim ki anlatamam. kötükedihüso hele de olayın bu kadar danışlıklı dövüş gibi olması ihtimali daha da beter!!!!!!klava: neyseee
diğer konuya gelince hayatım hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum. ayrıca sende ne varki beyin seni taşıyamasın.... yerimseniben
BEYZUS yine kilo vermişsin tebrik ederim..:))alkisalkisalkis
Merhaba arkadaşlar......
Kilom: 85.00 (700 gr gitti şükür)
tebrıkler cnmmm
Seçil in kilosu: 86.100 ( bu gün kk ya uğrayamayacakmış.)
Sevgiyle,sevdiklerinizle geçireceğiniz;Nice bayramlar diliyorum......
Bayramınız kutlu olsun........][/I][/B]a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
senınde bayramın kutlu olsun tatlımm
Akşam iftardan sonra memleketime gideceğim.Bu nedenle bayram kutlamam biraz erken oldu.Hepinizi öpüyorum canlar.....Huzurla ,mutlulukla,sağlıkla kalın.....
Sağol canım.....
Verdim de ....En büyük korkum Hatay a gidecek olmam.Eşim tamamen yeme içme işine kenetlendi....Orada istediğimiz gibi yiyeceğiz ötesi yok diyor.Diyor da kendinin kilo problemi yok tabii..
Açıkçası kendimi tutabileceğimi zannetmiyorum.Dönüşte tuttum kendimi yemedim falan dersem sakın inanmayın....Dediğim gibi hedefe kilitlendik Hatay a yemeğe gidiyoruz.Allahım sen beni koru......:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?