Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
bende bugun başladm yeniden oruca
en azından
ugurlamasına katıldım sevinçliyim
seviyorum ben ramazanı orucu
bana kilo bakımındanda daha saglıklı geliyo
şu 6 günlük
adet dönemimde
dünya tatlı abur cubur ve yemek yedim
başlanacak ama ramazandan sonra diyete
inşallah

olacak olacak yapacaksınız ki bize örnek olasınız opuyorumnanaktan yüzmüş yüzmüş kuyruğuna kadar gelmişsin bırakmak olmaz. tabii bırakmayacağına da ianıyorum ama lafın gelişi bırakmak olmaz dedim.....
yakında ben de seninle aynı kilolara ineceğim demedi deme kaydirigubbakcemile5

Günaydın namem..:) seni görüyorum sadece..:)

gece benjamin button izlemeye çalıştım..Ama izleyemedim,çok derin konusu olan bir film sarmadı..
yada şöyle söyleyeyim feci uykum vardı..Dikkatimi veremedim..Uyumuşum..
Eşim beni kucaklayıp yatağımıza götürdü deeermişim..:roflol::roflol:
yok artık öyle şeyler..seslendi uyuyosun hadi yatağa dedi.. :roflol:

Sahi beni kucaklıyamazki adam,hiç onu düşünemedim..
:roflol::roflol:

Oy oy oy nefis görünüyor..Ali nazik tarzı,ama bu daha nefis olur..
ben tavuk eti ile denemek istiyorum..

Kızlar ben koskoca herife çocuk demelerine acaip bozuluyorum..

Sindiremiyorum..Diğer sitemizdede yazdım,tartıştık bu konuyu..O kadar planlıki teslim olduğu yer bile planlı..O civarda yargılanması,hakimi,savcısı,içerde ona bakıcak kişiler..

Peki pankarta ne demeli.....Neysse..

bugün temizlik yapıcam..yarın anca hazırlanabilirim..tatlı,kuaför..Kızımla föne gidicez yarın..
Ortak oldu artık bana..Çok güzel bir olay..:)))

ee basladı bayram hazırlıgıı

al benden de o kadar kazık kadar herif oldu çocuk. vurgulayıp duruluyor. kaldı ki çocuk bile olsa benim aklım başkasının canına kastı almıyor. bu kadar zekiyim. ama buna kafam basmıyor. kimse de bana anlatamaz. ayy tepem attı gene o kadar sinirliyim ki anlatamam. kötükedihüso hele de olayın bu kadar danışlıklı dövüş gibi olması ihtimali daha da beter!!!!!! klava: neyseee

diğer konuya gelince hayatım hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum. ayrıca sende ne varki beyin seni taşıyamasın.... yerimseniben

ya kızlar çocukd emeye mecburlar
kemik yaşı tespit edilene kadar

biliyosunuz 18 yaşından bir gün geri olsa da kız kaçırdıgın zaman ceza yiyosun
ama kıza bakıyosunn maşallah dalyan gibi her yanarı

18 yş altı çocuk
yapcak bişe yok

Merhaba arkadaşlar......

Kilom: 85.00 (700 gr gitti şükür)

Seçil in kilosu: 86.100 ( bu gün kk ya uğrayamayacakmış.)

demi ablacım neden olmasınn
senn neler yapıyorsun görüşmeyeli

Eveeeeeettt İstanbul a gelseniz ne güzel olur.

Her kelimene katılıyorum canım.Maalesef çok dejenere olduk.Artık haklı haksız ahireti bekleyecek galiba.Yoksa durum ortada.....Cani ÇOCUKLAR cirit atıyor ortalıkta.

Kız çocukla anne paylaşımı çok özel gerçekten

.Hikayeyi bilirsin ya kadıncağızın biri ortağım yok diye ağlarmış.Bunun üzerine bir kuma getirirmiş kocası ....o yine ağlarmış....ortağım yok diye...Adam bir kuma daha getirirmiş.......Kadının bir gün kızı olmuş...Ooooh ortağım geldi deyip ağlamayı kesmiş.Allah tüm evlatların iyi günlerini göstersin inşallah......

Neresi çocuk aaaa adamı hasta ediyorlar.Allah kızcağızın ailesine dayanma gücü versin nasıl dayanıyorlar şaşıyorum gerçekten.
Ayrıca caniliğin yaşı varmı ya...Hangi yaşta olsa caniidir.Yani bu ÇOCUKCAĞIZ 21 yaşına gelmiş olsaydı bu korkunç olayı yapmazmıydı dersiniz.Bence alasını yapardı.

BEYZUS yine kilo vermişsin tebrik ederim..:))alkisalkisalkis

Sevgiyle,sevdiklerinizle geçireceğiniz;Nice bayramlar diliyorum......

Bayramınız kutlu olsun
........]​
[/I][/B]a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Akşam iftardan sonra memleketime gideceğim.Bu nedenle bayram kutlamam biraz erken oldu.Hepinizi öpüyorum canlar.....Huzurla ,mutlulukla,sağlıkla kalın....
.

Son düzenleme:
Sanada nice bayramlar..
Dilerim hep mutlu olursun,eşiin ve sevdiklerinle..
tabiiki bizle..:))

BEYZUS yine kilo vermişsin tebrik ederim..:))alkisalkisalkis

Sağol canım.....

Verdim de ....En büyük korkum Hatay a gidecek olmam.Eşim tamamen yeme içme işine kenetlendi....Orada istediğimiz gibi yiyeceğiz ötesi yok diyor.Diyor da kendinin kilo problemi yok tabii..

Açıkçası kendimi tutabileceğimi zannetmiyorum.Dönüşte tuttum kendimi yemedim falan dersem sakın inanmayın....Dediğim gibi hedefe kilitlendik Hatay a yemeğe gidiyoruz.Allahım sen beni koru......
:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar......

Kilom: 85.00 (700 gr gitti şükür)

tebrıkler cnmmm

Seçil in kilosu: 86.100 ( bu gün kk ya uğrayamayacakmış.)

hopppyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

aman haa dikkat et tatlımmm

bu arada benım kılom aynııı
çakılı kaldı mubarekk

neyse almıyayımdaa
kılo verenlerı tebrık ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…