kolay gelsin canım bayılırım örgü battaniyelere fotoğrafını paylaşırmısın bizimleTig ile kendimce battaniye oruyorum bu kis fena sardim buna tavsiye ederim eglenceli bi hobi
canım neden bal koyuyorsun yalnız limonlu su içsek daha iyi olmazmıGÜNAYDIN
Bugun pek bi azimle basladim gune sabah 25 dk spor yaptim balli limonlu suyumu ictim 2 kuru kayisi yedim bu azim devamli olur insaallah AMİN
Sinava giren cocuklarimiza basarilar diliyorum emeklerinin karsiligini gorsunler insaallah
Ben icemiyorum sadece limonlu midemi agritiyo ondan bal koyuyorum icine cayi falanda şekersiz icemem hemen midem rahatsiz olur cok denedim birakamadimama azalttimcanım neden bal koyuyorsun yalnız limonlu su içsek daha iyi olmazmı
Bitirince paylasirim tabikolay gelsin canım bayılırım örgü battaniyelere fotoğrafını paylaşırmısın bizimle
Hayırlı pazarlar
Başarı dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım
Sınavı atlattık şükür nasıl geçti bilemiyoruz öyle diyor ama sanırım heyecan nedeniyle zorlandı normalde sakin Görünür ama sınavda oluyor heyecan haliyle yine de kötü değil sanırım :))
Azminiz daim olsun kızlar
Kusura bakmayın öyle sessiz sedasız kayboldum
İş ev hastane çok bunaldım.
Diyeti bıraktım istediğimi yiyorum tokluk hissim geri geldi yada patlarcasına yiyorum bilmiyorum. Ama sofraya oturmak yemek yemek bende bir vicdan azabına sebep oluyor.
Nefsime hakim olamıyorum gözümün gördüğünü midemde istiyorum ofUmarım sizler çok daha iyi durumdasınızdır
üniversite sınavı vardı meyracım büyük kızım girdiinş ablam.
bugün sınavmı vardı ablacım? allah allah gözümden kaçmış demekki bu ayrıntı..
ne sınavıydı? küçükkız büyük kız hangisinindi?
allahım muvaffak etsin hayırlar verin inş bu sınavında kızçene.
birde eğitim sistemi büyük bir hızla değişiyor sürekli, oyüzden ne ne sınavı yada nasıl bir sınav artık anlamakta çok güçlük
çekiyorum
üniversite sınavı vardı meyracım büyük kızım girdi
inşallah iyi sonuç alır
sistem belirsiz gerçekten benim kızların arasında 2 yaş var ikisi de farklı sistemlerle liseye girdiler üniversite için de aynısı olacak
ablacm napti kizin ii gecmismi sinavi.insallah kizin icin hayirlisi olur.bu kolay olan galiba ikincisi zor diye biliyorum.ne olursa olsun once hayirlisi.kiziniza fazla yuklenmeyin. sinav sonucta sonunda olum yok ya.üniversite sınavı vardı meyracım büyük kızım girdi
inşallah iyi sonuç alır
sistem belirsiz gerçekten benim kızların arasında 2 yaş var ikisi de farklı sistemlerle liseye girdiler üniversite için de aynısı olacak
hosgeldin canim.sen geldiginde ben bunalimdaydim kimseye yazamadim. ALLAH kabul etsin ne orucu. bende baslasam keske aralik ayinda 22gun tuttum. kizimda lohusaydim iki sene once borcumu odemeliyim.Kizlar bugungu menumu. bari ben
yazaym.Sanirim herkes cok yemis.
Kahvalti:1 haslanmisyumurta 1 dilim kepkli ekmek 1 tatli k.çökelek
Öğle n:1 kase ayran corbasi
Aksam:8 sarma 1 dolma minik karniyarik.pilav. 1 kase ayran corb. Ve dugune gttm yarm avuc cerez.ceyrek dilim pasta ve yarm b.kola ve 50 dk spor.gec saatte de biraz yedm yarin oruc tutacm ins
üniversite sınavı vardı meyracım büyük kızım girdi
inşallah iyi sonuç alır
meyroş ben ikinci mesajı beğendim birinci pek bana uygun gelmedi sankiiiii:)))
işler güçler ne alemde ?
evet yaaa çocuklar için ne zor şimdi benim kız seneye 7. sınıfa gidecek resmi teog a girecekmi girmiycekmi beli değil sınav sisteminde durmadan değişiklik yapıp duruyorlar...
neyse ilk sınavı atlatınız Allah gönlünüze göre versin arkadaşım :)
kizlar ilk defa bi pazarimi misafir agirlamadan gecirdim.uzakta gorumcem vardi ona gittim. sabah iki haslanmis yumrta yedim hemen ciktm. orda bi dilim pasta yedim.aksamada bitane kayik birazda yogurt yedim ve cok acimmmm. sporumu kaynanam geldi geleli yapamiyorum.yarin baslarim insallah. kiz uyudu bugun ilk defa bunu degerlendirip uyumaliyim.optummm hepinizii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?