Gunaydin.. İstanbul dayım . eğitimde..
Sabah sabah güldürdünuz beni.. Hepinize en temiz enerjiyi yollamayı dikedim. Günunuz, hafta sonu unuz, haftanız muhteşem geçsin. Tüm sorunlarınz sifalansin...
kolay gelsin meyra temizlik mi yapıyorsun ? daha günün var sıkıntı yapma sakin sakin daha iyi oluyor inan. olduğu kadar de ve yap bence çok mu kalabalık olucak pasta börek konusunda salı akşamından başlarsın menün hazır mı ?selamün aleyküm...
günüm perşembeydi manilerden ötürü çarşambaya aldık, öfff bir bitseydi şu günüm.
çok işim var halletmem gereken, çok çalışmam lazım anne çok......
kolay gelsin meyra temizlik mi yapıyorsun ? daha günün var sıkıntı yapma sakin sakin daha iyi oluyor inan. olduğu kadar de ve yap bence çok mu kalabalık olucak pasta börek konusunda salı akşamından başlarsın menün hazır mı ?
bu gün yine kahvaltıda kaçırdımgeç kahvaltı yaptık misafirimde vardı kahvaltıda sohbet anında ne kadar yedim bilmiyorum ama bayağı kaçtı akşama da düğün var puuufff havada çok soğuk yürüyüşede çıkamam düğünde bol bol halay çeksem bariii......
Tig ile kendimce battaniye oruyorum bu kis fena sardim buna tavsiye ederim eglenceli bi hobimerhabayıın ben geldim hepimiz iyiyiz dimi :) iyiyiz iyiyiz
iyi gezmeler :) ben kalabalık ortamlarda mağlesef çuvallıyorum inş. sen frenliyebilirsin kendini canım
canım yarın kızımızında sınav günü Allah zihin açıklığı versin tüm doğru sorular kızımızın gözünün önüne gelsin inşallah Allahım AMİN ....
tığla ne örüyorsun merak ettim :)
a.s beslenme yönünden fazla kaçırmayacağın gezmeler olur inş. bende düğün için koşturuyorum aslında annemin evini taşıdığımızda gelinin evinide hazırladık. geçtiğimiz hafta içide duşa kabineri takıldı gittim başında durdum dünde gelinin bindalı işini halletik annemde genelde bursada olduğu için ben ilgileniyoruum daha çok işimiz var çook :))
2 bucuk kilo verdim 1 bucuk aydir burdayimOnemli olan her hafta kilo veriyor olman ..Kac kilo verdin buraya geldiginden beri..?
Selamün aleykümm...
ben geldim ve gidiyorum...anneme geçicem bugun yarında dayımlara gidicez hepberaber diyet adına kötü geçicek gibi ama uzun zaman oldu yengemle görüşmeyeli bi hasret gidericez....bu arada kardeşim evi tutuyo bugun ve bundan sonra koşturmacam çok olur benim...evin boyası eksik gedikler vs derken çok çalışmam lazım çok...böyle işte şimdi kaçıyorum biraz erken çıkıp bikaç yerde fırın bakıcam bi daha yarın gece veya pazartesi gelebilirim sanırım....
Kapali, sıkıcı, bir izmir sabahindan gunaydin...
Meyracim emegine saglik..
Egedeniz muckss..
Asucum yarin sinav da kizimiza basarilar diliyorum..Allah zihin acikligi versin sular seller gibi yapsin inss.sorulari...
Sağolun canlarım Allah razı olsunmerhabayıın ben geldim hepimiz iyiyiz dimi :) iyiyiz iyiyiz
iyi gezmeler :) ben kalabalık ortamlarda mağlesef çuvallıyorum inş. sen frenliyebilirsin kendini canım
canım yarın kızımızında sınav günü Allah zihin açıklığı versin tüm doğru sorular kızımızın gözünün önüne gelsin inşallah Allahım AMİN ....
tığla ne örüyorsun merak ettim :)
a.s beslenme yönünden fazla kaçırmayacağın gezmeler olur inş. bende düğün için koşturuyorum aslında annemin evini taşıdığımızda gelinin evinide hazırladık. geçtiğimiz hafta içide duşa kabineri takıldı gittim başında durdum dünde gelinin bindalı işini halletik annemde genelde bursada olduğu için ben ilgileniyoruum daha çok işimiz var çook :))
Kolay gelsin ne diyimhayırlı akşamlar
ben nezaman rahatladım desem bı sey oluyor ufff sabah eltımlerle kahvaltıyı yaptık onları eve bıraktım olanın tolantısı varmış koştur koştur oraya gıttım tabı sonra çocuklar durmadı bız busefer eltımlere gttık kafam döndu yenı geldım eve yarında kv evını temızlıycem pazartesı teyzem mısafır almış ona pastalaı ben yaparım demıştım onlara koştururum salıda eşim gelir zaten bu arada da bırdolu ezber yapmam lazım ay ben mı boyle yetışe mıyorum herkezmı benım gıbı bende var ayarlık heralde
Haticecim hoşgeldinAzminiz daim olsun kızlar
Kusura bakmayın öyle sessiz sedasız kayboldum
İş ev hastane çok bunaldım.
Diyeti bıraktım istediğimi yiyorum tokluk hissim geri geldi yada patlarcasına yiyorum bilmiyorum. Ama sofraya oturmak yemek yemek bende bir vicdan azabına sebep oluyor.
Nefsime hakim olamıyorum gözümün gördüğünü midemde istiyorum ofUmarım sizler çok daha iyi durumdasınızdır
ufak tefek eksikler var daykocum. ama bıraktıkları gibi kaldı bitirmek gibi dertleri yok malesef.Daha eksikler varmı daficim neler kaldı yapilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?