Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin.. İstanbul dayım . eğitimde..
Sabah sabah güldürdünuz beni.. Hepinize en temiz enerjiyi yollamayı dikedim. Günunuz, hafta sonu unuz, haftanız muhteşem geçsin. Tüm sorunlarınz sifalansin...

konu güzel olunca bizde konuşup gülüştük :)) bende sana eğitimlerde kolaylıklar dilerim . napalım bizde secret yapıp ortalıklarda dolaşıyoruz işte :) meleklerle yaşamak da güzeldi kalıcı iyilik halii için sürekli üstünde durup okuyup geliştirmek lazım diye düşünüyorum ama bağzen hayatın gerçekleri !!! gelecek kaygısııııı ipleri koparıyor işte....

düşünme ve istekde sorun yokda hayal etme biraz sıkıntılı bende .....

ne demişler Allahtan isteyince büyük istiyceksiin :)))

selamün aleyküm...
günüm perşembeydi manilerden ötürü çarşambaya aldık, öfff bir bitseydi şu günüm.
çok işim var halletmem gereken, çok çalışmam lazım anne çok......
kolay gelsin meyra temizlik mi yapıyorsun ? daha günün var sıkıntı yapma sakin sakin daha iyi oluyor inan. olduğu kadar de ve yap bence çok mu kalabalık olucak pasta börek konusunda salı akşamından başlarsın menün hazır mı ?

haklısın. sağol canım.
evet kalabalık çoluk çocukla 22kişi varız.
aslında benimkinin çoğu stress: )))
yapım işte elimde değil: )
neyse bir bitseydi bende rahat edicem.

çek çek iyiolur: )

Tig ile kendimce battaniye oruyorum bu kis fena sardim buna tavsiye ederim eglenceli bi hobi

kolay gelsin canım.

Kapali, sıkıcı, bir izmir sabahindan gunaydin...

Meyracim emegine saglik..

Egedeniz muckss..

Asucum yarin sinav da kizimiza basarilar diliyorum..Allah zihin acikligi versin sular seller gibi yapsin inss.sorulari...

Sağolun canlarım Allah razı olsun
Tüm sınava girenlere alaka zihin açıklığı versin
Adaşım kaçırmadım çok şükür hatta evde olsam daha bile çok yerdim belki
Ben bile şaşırdım Allah ım azmim daim olsun
Şimdi az Menemen peynir yerim bir dilim ekmekle akşama da leblebi alayım ne olur ne olmaz

slm kızlar
bugün değişiklik olsun dedik kahvaltıya çıktık
geldik saat 1 di emineye mama yaptım yedikten sonra hemen uyudu yorulmak iyi geldi herhalde
cuma günü misafirim olduğu için temizliğimi yapmıştım ütüleride geçende bitirmiştim
kocaman bir haftasonumu kızıma ayırabildim çok şükür
şimdi gideyimde yemek yapayım fırına mantar atcam kaşarlı yapcam yanınada salata ve yoğurt koyarım
yatmadan girebilirsem görüşürüz öptüm

hayırlı akşamlar
ben nezaman rahatladım desem bı sey oluyor ufff sabah eltımlerle kahvaltıyı yaptık onları eve bıraktım olanın tolantısı varmış koştur koştur oraya gıttım tabı sonra çocuklar durmadı bız busefer eltımlere gttık kafam döndu yenı geldım eve yarında kv evını temızlıycem pazartesı teyzem mısafır almış ona pastalaı ben yaparım demıştım onlara koştururum salıda eşim gelir zaten bu arada da bırdolu ezber yapmam lazım ay ben mı boyle yetışe mıyorum herkezmı benım gıbı bende var ayarlık heralde

Kolay gelsin ne diyim

Slm kizlar.bugunku menumu yazayim.cok yedim cok.bi arkadasm var 5 haftadr diyet yapiyo hic spor da yapmiyo her hafta 1 kilo veriyo masallah.demek ki yememek lazim.bugün kacirdm ama yarin telafi ederm ins.70 dk spor
Sabah limonlu su
Kahvalti.3 dilim kepkli ekmek yarim tabak kizarmis biber 3 dilim domates
Oglen. Esimle yemege gittik 1 porsiyon et doner 1 sis ciger 4 tane kozlenmis sogan ayran. Ve yanlisim yagli ekmek ve 3 dilim lavas
Ara.1 kase ayran corbasi
Aksam yemeyecektm ama gorumceme giitm cigkofte ve 1 dilim kek ve yarim pogaca
Yavvv ne cok yemisim yaaa.yazmak bile yordu artik vucudum nasil eritecekse

Azminiz daim olsun kızlar
Kusura bakmayın öyle sessiz sedasız kayboldum
İş ev hastane çok bunaldım.
Diyeti bıraktım istediğimi yiyorum tokluk hissim geri geldi yada patlarcasına yiyorum bilmiyorum. Ama sofraya oturmak yemek yemek bende bir vicdan azabına sebep oluyor.
Nefsime hakim olamıyorum gözümün gördüğünü midemde istiyorum of Umarım sizler çok daha iyi durumdasınızdır

Haticecim hoşgeldin
Oğlun nasıl
Diyet yapmasan da ipin ucunu bırakıp abartma lütfen sonra çok üzülürsün canım

hayırlı geceler güzeller
herkes uykuda biliyorum ama yinede bir bakayım istedim.
bugün kahvaltıya misafirim geldi. sonrada çarşıya çıktık. bütün gün çarşıda gezdik. akşam ezanından sonra geldik eve . yemekten sonrada oturduk. eşimin süt kardeşiydi gelen misafir. bütün gece muhabbet ettik. şimdi birazcık uzanayım deyip odasına geçti bende uzandım ama ezana az kaldı uyursam namazı kaçırırım diye uyumamaya çalışıyorum.

sınavı olanlara başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.

Daha eksikler varmı daficim neler kaldı yapilacak
ufak tefek eksikler var daykocum. ama bıraktıkları gibi kaldı bitirmek gibi dertleri yok malesef.

bu günkü menümü paylaşayım.

sabah : 1,5 dilim ekmek, kıymalı yumurta, 1 dilim peynir, 2 bardak çay

öğle : 1 porsiyon pideli köfte

ara : 1 fincan kahve

akşam : 1 dilim ekmek, az çorba, 2 kaşık etli bamya, 1 sarma, salata, 1 fincan kahve

yemekten sonra biraz çekirdek ve kabak çekirdeği yedim , 1 bardak çay içtim.

sonrada gecenin 12 sinde çiğ köfte faslı vardı ama ben sadece 1 bardak ayran içtim. çiğköftenin tadına bile bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…