sınav fena değilmiş canım evet diğeri daha zor biz de haırlısını istiyoruz Allah tanablacm napti kizin ii gecmismi sinavi.insallah kizin icin hayirlisi olur.bu kolay olan galiba ikincisi zor diye biliyorum.ne olursa olsun once hayirlisi.kiziniza fazla yuklenmeyin. sinav sonucta sonunda olum yok ya.
2 sınav canım hatta ikincisi bikaç oturumda yapılıyorinş ablam.
tek sınavmı 2sınavmı şimdi ablacım? yani 1sınavı daha varmı gireceği...
ilahi fridacım: ))))
paylaşımlarımı kendine göre seçiyosun ya çok hoşuma gidiyor: )
genelde paylaşım olsun diye paylaşıyorum işte beğendiklerimden: )
bu arada işleri güçleri yapıyom işte fasıl fasıl: )))))
kuskus salatası yapayım dedim salata olarak, eşime ısmarladım işte kuskus yazdım mesaja, beni aramış kuşkuş ne diye: )))))))
kayık ne canım?: )
geçmiş olsun Allah şifa versinGÜNAYDIN
Ev ahalisi en sonunda hastaliklarini bana bulastirmayi basardi bogazlarim cok kotu halim yok spor yapamam heraldeama diyete devam insaallah
Doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice yıllar geçirirsin inşallahGunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
kiymali pidenin kucuk hali.el kadar .inş ablam.
tek sınavmı 2sınavmı şimdi ablacım? yani 1sınavı daha varmı gireceği...
ilahi fridacım: ))))
paylaşımlarımı kendine göre seçiyosun ya çok hoşuma gidiyor: )
genelde paylaşım olsun diye paylaşıyorum işte beğendiklerimden: )
bu arada işleri güçleri yapıyom işte fasıl fasıl: )))))
kuskus salatası yapayım dedim salata olarak, eşime ısmarladım işte kuskus yazdım mesaja, beni aramış kuşkuş ne diye: )))))))
kayık ne canım?: )
ALLAH sevdiklerinle saglikli.huzurlu .mutlu seneler gecirmeni nasip etsin.iikide dogmusun :))))Gunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
Sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yıllar bonuscumGunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
Geçmiş olsun küçüğüne canımGünayydınnn hanımlarrr gelen giden bu hafta sonu çok yoğundum dünde bütün gün dışardaydık çook kötü bozdumm ama diyeti pantolon alayım dedim sanki 2 kilo verdim manken oldum sandım kendimi heralde olmadı hoşuma gitmedi bende çıktım yukarı oturdum kod adı *İ,,s,,k,,,d,,,r*olandan yedim iyimi bugün tartı + ya geçti bile neler yedim daha üzerine anlatamam hıncımı yemekten aldım sanırım minnak kızım hastalandı hapşuruyo okula göndermem sanırım bugün doğal olarakk yürüyüşte yatar heralde ama evde laslie 3 mil yaparım
temizlik yapmam lazım oda oda yapayım cam pencere çok fena
nerden başlasamki bilemedim
yediklerimizi yazıyoruz istersen resimleyebilirsinde yorum yapıyoruz mesela bak ben altta dafinin menüsüne yorum yapıcam:))
dafffi ne deyim gayet başarısız olmuş annemm saabsh kshvsltıda niler yemişin sen
bak haftaya eksi bekliyorum senden hazır gaza gelmişken 1o kiloda yaza senden gitse ne olur
sen azimli hatundun bacım mutfağı yaptırdın dahamı açıldı iştahın accep
geçmiş olsunnn
evet ama listeyi yeniden yaptım bu sefer tek geçtim seni ama:))
geçmiş olsun canım, dikkkat et koru kendini.
esselamun aleykum
ben mısfırı bıtırdım derken dun yatılı mısafırım kaynımla eşim şehir dişına gittiler dun bende eltımı çagırdım çocuklar oynasın dıye evın altı ustune gıttı ama olsun herzaman bır araya gelinmiyor geç yattık onlar uyuyor ben sabah kuşu azıcık aydınlık görmeyim uyuyamadım bırrazdan kahvaltıy gırısırım sıze bakayım dedım syfalar bırıkmış bitti şükür ne guzel kılolar vermişsiniz maşallag
nursena meyra ellerinize saglık
kılo veren spor yapan çapalayan hatunlar sizerde kutlarımdarısı ben gıbı temmmelerin başına dayko ben sananırsam ıyı bı falakayı hakkettım artık
canım çok geçmiş olsun bu çocuklarda bizi tuketecek hastalıklarıyla rabbim yardımcın olsun
asum pekbi uyumlu gördün seni
geçmiş olsun canım dikkate kendine
Derinn
Nasil oldu nisa canim..neden yanlis tedavi simdi okudum allam yaa..
-----
Kasimpati gecmis olsun umarim daha iyisindir..
Hayırlı pazarlar
Başarı dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım
Sınavı atlattık şükür nasıl geçti bilemiyoruz öyle diyor ama sanırım heyecan nedeniyle zorlandı normalde sakin Görünür ama sınavda oluyor heyecan haliyle yine de kötü değil sanırım :))
Gunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
Dogum gunun kutlu olsunGunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?