Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacm napti kizin ii gecmismi sinavi.insallah kizin icin hayirlisi olur.bu kolay olan galiba ikincisi zor diye biliyorum.ne olursa olsun once hayirlisi.kiziniza fazla yuklenmeyin. sinav sonucta sonunda olum yok ya.
sınav fena değilmiş canım evet diğeri daha zor biz de haırlısını istiyoruz Allah tan
hiç yüklenmiyoruz biz kendileri biliyor sorumlulularını inşallah:)
2 sınav canım hatta ikincisi bikaç oturumda yapılıyor
GÜNAYDIN
Ev ahalisi en sonunda hastaliklarini bana bulastirmayi basardi bogazlarim cok kotu halim yok spor yapamam heralde ama diyete devam insaallah
geçmiş olsun Allah şifa versin

Günayydınnn hanımlarrr gelen giden bu hafta sonu çok yoğundum dünde bütün gün dışardaydık çook kötü bozdumm ama diyeti pantolon alayım dedim sanki 2 kilo verdim manken oldum sandım kendimi heralde olmadı hoşuma gitmedi bende çıktım yukarı oturdum kod adı *İ,,s,,k,,,d,,,r*olandan yedim iyimi bugün tartı + ya geçti bile neler yedim daha üzerine anlatamam hıncımı yemekten aldım sanırım minnak kızım hastalandı hapşuruyo okula göndermem sanırım bugün doğal olarakk yürüyüşte yatar heralde ama evde laslie 3 mil yaparım

temizlik yapmam lazım oda oda yapayım cam pencere çok fena
nerden başlasamki bilemedim

eGeçmiş olsun dilkleriniz içincçok teşekkürler kizlar..bir haftadir iki kizimda hasta büyük okula gitmedi küçükte basladi butugu kıskanmaya oynatmaya az kaldi..neyse ablamiz bugün okula giderde birkaç saat rahatederler hem onlar hhem ben..küçük hastalıktan asiri huysuz oldu bnde stresten ne bulduysam yedim bugün Dr kontrolumuz var

kiymali pidenin kucuk hali.el kadar .

Geçmiş olsun küçüğüne canım
Kaçamağından için de afiyet olsun diyim bari
Ben haftasonu diyet açısından başarılıydım ama giden yarım kilo geri gelmiş nasıl olduysa dün dışarda fazla su içemedim ondan herhalde deyip moralimi bozmayın ben en iyisi

geçmiş olsun canım, dikkkat et koru kendini.

Derinn

Nasil oldu nisa canim..neden yanlis tedavi simdi okudum allam yaa..

-----
Kasimpati gecmis olsun umarim daha iyisindir..

Hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar,haftasonuna nazaran daha iyiyim cok sükür..

Basarilar dilemekte geciktim sanirim Asuman abla,:)insallah sonuc itibari ile kizinin notlarini güzel olur,Allah emeklerini zayi etmesin..

hayirli günler arkadaslar..

Ben hafta sonuna nazaran bugun biraz daha iyiyim cok sükür,belli etmemeye calissamda misafirlere haftasonu baya kötüydüm..dün aksam gec saatlerde gittiler misafirler,uyuyup kalmisim ugrayamadim..Henuz daha kahvalti yapmadim,tarhana corbasi yapip icmeyi düsünüyorum...Ne cok yazmisim destan gibi hastalik ceneme vurmus resmen...

Arkadaşlar şimdi sizinle bişe paylaşmak istiyorum.

Bundan 8 sene önce falandı. Ben yine kk da takılıyordum. Tabi o zamanlar face neyim yoktu :) tek eğlencem kk'ydı. Geceleri radyo programı yapıyordum. Şarkılar çalıyordum şiir falan okumaya çalışıyordum. Bazı arkadaşları msn de eklemiştim bana şarkı yolluyorlardı bende radyoda çalıyordum.

İşte o arkadaşlardan biri de sevgili Bonusum O vesileyle kendisiyle tanıştık. Deli bir ergenlik dönemi geçiriyordum. Aklımda türlü türlü olumsuzluklar. Farketmiş Bonusumda konuştu benimle günlerce gecelerce. Böylece arkadaş olmaya başladık. Benim paylaştığım gibi o da kendi içini paylaştı benimle birbirimize destek olduk, arkadaş olduk, dost olduk...

Şimdi huzurlarınızda bu güzel insanın doğum gününü kutlamak istiyorum

Öhömmm

Sevgili, bitanecik, kıymetli en değerli dostum Bonusum

Hayatıma girdiğin, hayatına girmeme izin verdiğin, beni ben yaptığın, seninle güzel bir dostluk kurmama fırsat verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Bir çok insanın inanamayacağı hadi canım netten de dost mu olurmuş görüşünü çürüttüğün içinde teşekkür ederim. Allah şahit hayattaki en büyük duam senin çok mutlu olman. Hayatım boyunca bu duayı etmeye de devam edicem. Yüzündeki gülümseme hergün artarak devam etsin inş. İnş.bundan sonraki hergünün de şuan olduğu gibi mutluluktan ağlarsın balım. (Bonusu azcık tanıyosam bunları okurken ağlıycaktır)

İşte böyle bitanem satırlarıma son verirken o sulu gözlerinden öper sevgilerimi yollarım. Doğum günün kutlu olsun hep çok çok çok mutlu ol ( şuan da da gülümsediğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…