Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar,
Hayirli haftalar diliyorum...

Nursena gecmis olsun ve kolay gelsin..
Haftaici telafi edersin takilma ve pisman olma kod adi yediklerine.:))

Asumancim genel de turkcenin zor oldugunu soylediler cok uzunmus metinler..

Sıkıci bir haftasonu gecirdim..esim hasta. sogukalginligi surekli usuyordu..
İs yaptim hasta baktim ve tıkındım..
Tamamen duygusal aclik ..

Bugun yediklerimi paylasayim yeri gelmisken..

Sabah..
İki dilim tb ekmek.
Peynir
Zeytin
Salca

Ara.
Nescafe
Lokum

Ogle.
Mercimek corba
Yumurtali ispanak
4-5 kasik bulgur pilavi
Yogurt

gecmiş olsun abla. havalarda ruh halimizi olumsz etkiliyo

Hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar,haftasonuna nazaran daha iyiyim cok sükür..

Basarilar dilemekte geciktim sanirim Asuman abla,:)insallah sonuc itibari ile kizinin notlarini güzel olur,Allah emeklerini zayi etmesin..
Âmin canım sağol
Yenacım herkes türkçe îçin aynı şeyleri söylüyor hayırlısı olsun
Dünden beri bir acayip oldu benim kız sanırım biraz hayal kırıklığı var
Gezmeye yolladım şimdi kardeşiyle okula Gitmek istemedi bugün evdeydi

Kizlar sanirim ben 1 kilodaha verdm.sabah tartldm cuma gunuyle simdi arasinda 1 kilo var.bu demek oluyo ki toplm 1.5 kilo verdm.95.5 idim simdi 94 falan buraya takildgmdan beri.iyi geldiniz bana.gecen aylarda da 4 kilo vermstm.yani kisin basinda 98.2 kiloydm simdi 94.esim bana odul koydu 89 olursam yüzük alacak

Aleykum selam kuskus meyra.:))

ne kuşkuşmuuuu: )))))

bu arada eşine geçmiş olsun ablacım.

allah allah, allah gönlüne ferahlık versin inş. kızçenin.
2.sınavında da kolaylıklar versin rabbim inş.

Kiyamam yaa Kesinlikle hayal kirikligina ugramistir ..gezme iyi gelir insallah..benim kiz simdiden heyecan yapmaya basladi sinav gunu halinu dusunemiyorum bile..

Tebrik ederim dilerim muvvafak olursun..

Son düzenleme:
GÜNAYDIN
Ev ahalisi en sonunda hastaliklarini bana bulastirmayi basardi bogazlarim cok kotu halim yok spor yapamam heralde ama diyete devam insaallah

geçmiş olsun canım.

kızına geçmiş olsun.
misafir odasından başlayabilirsin mesela canım..

aslında en iyi spor namaz bence, ah namazlarımı kılsam spora hiç gerek kalmicak kendi adıma, her 2dünya saadetimi elde etmiş olcam amaaa işte şeytana uyuyorum: (

Gunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)

kıssss bonus doğum günün kutlu olsun, allah sevdiklerinle birlikte hayırlı sağlıklı mutlu çıtır huzurlu uzun seneler versin sana inş....
kocaman öpüyorum canım...

Selamün aleykümm...

bonuscum Rabbim hayırlı sağlıklı sevdiklerinle uzun bir ömür nasip etsin canım....

ve aleyküm selam...

selamun aleyküm güzeller
aylar sonra evimde yalnızım. benimkiler hava ısındı artık evimize geçelim dediler. sakin birgün geçirmek iyi geldi ama ben bu veleti şimdiden özledim

GÜNAYDIN
Ev ahalisi en sonunda hastaliklarini bana bulastirmayi basardi bogazlarim cok kotu halim yok spor yapamam heralde ama diyete devam insaallah
geçmiş olsun canım

nursena bıdığına çok geçmiş olsun. benimkine yakın beslenmişsin. Afiyet olsun

Gunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
doğumgünün kutlu olsun bonuscum. Allah hayırlı uzun ömürler versin

sanada geçmiş olsun kasımpatı .biraz istirahat etmeye çalış canım

hayirli günler arkadaslar..

Gecmis olsun yena,mevsim degisikliginden sanirim bu ara cok yaygin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…