Gunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
Dogum gunun kutlu olsun. canim.Rabbim. sevdiklerinle beraber hayirli guzel bir omur nasip etsinGunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
Sıkıci bir haftasonu gecirdim..esim hasta. sogukalginligi surekli usuyordu..
İs yaptim hasta baktim ve tıkındım..
Tamamen duygusal aclik ..
Bugun yediklerimi paylasayim yeri gelmisken..
Sabah..
İki dilim tb ekmek.
Peynir
Zeytin
Salca
Ara.
Nescafe
Lokum
Ogle.
Mercimek corba
Yumurtali ispanak
4-5 kasik bulgur pilavi
Yogurt
selamün aleyküm...
Âmin canım sağolHepinize cok tesekkür ederim arkadaslar,haftasonuna nazaran daha iyiyim cok sükür..
Basarilar dilemekte geciktim sanirim Asuman abla,:)insallah sonuc itibari ile kizinin notlarini güzel olur,Allah emeklerini zayi etmesin..
Aleykum selam kuskus meyra.:))
Âmin canım sağol
Yenacım herkes türkçe îçin aynı şeyleri söylüyor hayırlısı olsun
Dünden beri bir acayip oldu benim kız sanırım biraz hayal kırıklığı var
Gezmeye yolladım şimdi kardeşiyle okula Gitmek istemedi bugün evdeydi
Âmin canım sağol
Yenacım herkes türkçe îçin aynı şeyleri söylüyor hayırlısı olsun
Dünden beri bir acayip oldu benim kız sanırım biraz hayal kırıklığı var
Gezmeye yolladım şimdi kardeşiyle okula Gitmek istemedi bugün evdeydi
Kizlar sanirim ben 1 kilodaha verdm.sabah tartldm cuma gunuyle simdi arasinda 1 kilo var.bu demek oluyo ki toplm 1.5 kilo verdm.95.5 idim simdi 94 falan buraya takildgmdan beri.iyi geldiniz bana.gecen aylarda da 4 kilo vermstm.yani kisin basinda 98.2 kiloydm simdi 94.esim bana odul koydu 89 olursam yüzük alacak
GÜNAYDIN
Ev ahalisi en sonunda hastaliklarini bana bulastirmayi basardi bogazlarim cok kotu halim yok spor yapamam heraldeama diyete devam insaallah
Günayydınnn hanımlarrr gelen giden bu hafta sonu çok yoğundum dünde bütün gün dışardaydık çook kötü bozdumm ama diyeti pantolon alayım dedim sanki 2 kilo verdim manken oldum sandım kendimi heralde olmadı hoşuma gitmedi bende çıktım yukarı oturdum kod adı *İ,,s,,k,,,d,,,r*olandan yedim iyimi bugün tartı + ya geçti bile neler yedim daha üzerine anlatamam hıncımı yemekten aldım sanırım minnak kızım hastalandı hapşuruyo okula göndermem sanırım bugün doğal olarakk yürüyüşte yatar heralde ama evde laslie 3 mil yaparım
temizlik yapmam lazım oda oda yapayım cam pencere çok fena
nerden başlasamki bilemedim
Dun bütün gün temizlik yaptim bugün fazla isim yok inşallahleslie yapabilirim bbugün ...devamlı yapabilsem çok iyi olacak çocuklar ev isi yemek camasir utu bitmiyorki aslında yarim saat kendine ayirip leslieni yapican mecbur tutacaksin yemek içmek gibi...
Gunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
Selamün aleykümm...
bonuscum Rabbim hayırlı sağlıklı sevdiklerinle uzun bir ömür nasip etsin canım....
[QUOTEr1835, post: 39979738, member: 163373"]gecmiş olsun abla. havalarda ruh halimizi olumsz etkiliyo
geçmiş olsun canımGÜNAYDIN
Ev ahalisi en sonunda hastaliklarini bana bulastirmayi basardi bogazlarim cok kotu halim yok spor yapamam heraldeama diyete devam insaallah
nursena bıdığına çok geçmiş olsun. benimkine yakın beslenmişsin. Afiyet olsunGünayydınnn hanımlarrr gelen giden bu hafta sonu çok yoğundum dünde bütün gün dışardaydık çook kötü bozdumm ama diyeti pantolon alayım dedim sanki 2 kilo verdim manken oldum sandım kendimi heralde olmadı hoşuma gitmedi bende çıktım yukarı oturdum kod adı *İ,,s,,k,,,d,,,r*olandan yedim iyimi bugün tartı + ya geçti bile neler yedim daha üzerine anlatamam hıncımı yemekten aldım sanırım minnak kızım hastalandı hapşuruyo okula göndermem sanırım bugün doğal olarakk yürüyüşte yatar heralde ama evde laslie 3 mil yaparım
temizlik yapmam lazım oda oda yapayım cam pencere çok fena
nerden başlasamki bilemedim
doğumgünün kutlu olsun bonuscum. Allah hayırlı uzun ömürler versinGunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
sanada geçmiş olsun kasımpatı .biraz istirahat etmeye çalış canımhayirli günler arkadaslar..
Ben hafta sonuna nazaran bugun biraz daha iyiyim cok sükür,belli etmemeye calissamda misafirlere haftasonu baya kötüydüm..dün aksam gec saatlerde gittiler misafirler,uyuyup kalmisim ugrayamadim..Henuz daha kahvalti yapmadim,tarhana corbasi yapip icmeyi düsünüyorum...Ne cok yazmisim destan gibi hastalik ceneme vurmus resmen...
hayirli günler arkadaslar..Sıkıci bir haftasonu gecirdim..esim hasta. sogukalginligi surekli usuyordu..
İs yaptim hasta baktim ve tıkındım..
Tamamen duygusal aclik ..
Bugun yediklerimi paylasayim yeri gelmisken..
Sabah..
İki dilim tb ekmek.
Peynir
Zeytin
Salca
Ara.
Nescafe
Lokum
Ogle.
Mercimek corba
Yumurtali ispanak
4-5 kasik bulgur pilavi
Yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?