yenacım enişteye geçmiş olsun. beylerin hastalığıda pek bi çekilmez oluyorSıkıci bir haftasonu gecirdim..esim hasta. sogukalginligi surekli usuyordu..
İs yaptim hasta baktim ve tıkındım..
Tamamen duygusal aclik ..
Bugun yediklerimi paylasayim yeri gelmisken..
Sabah..
İki dilim tb ekmek.
Peynir
Zeytin
Salca
Ara.
Nescafe
Lokum
Ogle.
Mercimek corba
Yumurtali ispanak
4-5 kasik bulgur pilavi
Yogurt
asucum çocuklara çok fazla yükleniliyor diye düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun. Rabbim tüm imtihanları kazananlardan eylesinÂmin canım sağol
Yenacım herkes türkçe îçin aynı şeyleri söylüyor hayırlısı olsun
Dünden beri bir acayip oldu benim kız sanırım biraz hayal kırıklığı var
Gezmeye yolladım şimdi kardeşiyle okula Gitmek istemedi bugün evdeydi
selamun aleyküm güzeller
aylar sonra evimde yalnızım. benimkiler hava ısındı artık evimize geçelim dediler. sakin birgün geçirmek iyi geldi ama ben bu veleti şimdiden özledim
geçmiş olsun canım
nursena bıdığına çok geçmiş olsun. benimkine yakın beslenmişsin. Afiyet olsun
doğumgünün kutlu olsun bonuscum. Allah hayırlı uzun ömürler versin
sanada geçmiş olsun kasımpatı .biraz istirahat etmeye çalış canım
Tekrar şifa dilerim inşallah miniğine geçmezGecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar butun kemiklerim agriyor sanki ortanca kizda hastaydi kac gundur atesler icindeydi simdi iyi cok sukur esim desen oyleydi onlardan banada gecti en sonunda umarim bidiga gecmez
bu günkü menü
sahur : yarım dilim ballı kaymaklı, 1 dilim tereyağlı ekmek, 1 dilim peynir, 1 fincan kahve
akşam : 1 hurma, 1 dilim ekmek, 1 tabak çorba, 1 tabak tas kebabı, üç beş tane sarma, birkaç dilim şalgam, 1 fincan kahve
sünnet olduğu için canım. ramazanı bütün tutabildiğim için borcum yok çok şükür. Rabbim kabul eder inşallahDafi ablacim borcmu tutuyon?
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar butun kemiklerim agriyor sanki ortanca kizda hastaydi kac gundur atesler icindeydi simdi iyi cok sukur esim desen oyleydi onlardan banada gecti en sonunda umarim bidiga gecmez
sünnet olduğu için canım. ramazanı bütün tutabildiğim için borcum yok çok şükür. Rabbim kabul eder inşallah
Arkadaşlar merhaba distribütör bir arkadaşım kendisi kullandı foreverın ürünlerini ve 1 ayda 15 kilo verdi.Araştırmanızı tavsiye ederim.Bilgi almak isteyenler olursada özelden de ulaşabilirsiniz.
Hayirli aksamlar kizlar,nasilsiniz?ben bu aksam yanliz oldugum icin size bir bakayim dedim..bugun internetten ömür dedigin programini izledim öyle cok etkilendim ki,amcanin sözleri kulaklarimda cinliyor hala...
İyi akşamlar canım..Eşin vardiyalımı çalışıyor.?
Hangi kanal ve konusu nedir programın.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?