Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım enişteye geçmiş olsun. beylerin hastalığıda pek bi çekilmez oluyor

asucum çocuklara çok fazla yükleniliyor diye düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun. Rabbim tüm imtihanları kazananlardan eylesin

Sagolasin dafi,bugun dinlenmeye calisiyorum..:) sende sakin bir gün gecirmissin,özlediklerine kavusursun umarim yakin zamanda..:)

Arkadaşlar merhaba distribütör bir arkadaşım kendisi kullandı foreverın ürünlerini ve 1 ayda 15 kilo verdi.Araştırmanızı tavsiye ederim.Bilgi almak isteyenler olursada özelden de ulaşabilirsiniz.

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar butun kemiklerim agriyor sanki ortanca kizda hastaydi kac gundur atesler icindeydi simdi iyi cok sukur esim desen oyleydi onlardan banada gecti en sonunda umarim bidiga gecmez

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar butun kemiklerim agriyor sanki ortanca kizda hastaydi kac gundur atesler icindeydi simdi iyi cok sukur esim desen oyleydi onlardan banada gecti en sonunda umarim bidiga gecmez
Tekrar şifa dilerim inşallah miniğine geçmez

bu günkü menü

sahur : yarım dilim ballı kaymaklı, 1 dilim tereyağlı ekmek, 1 dilim peynir, 1 fincan kahve

akşam : 1 hurma, 1 dilim ekmek, 1 tabak çorba, 1 tabak tas kebabı, üç beş tane sarma, birkaç dilim şalgam, 1 fincan kahve

Cok gecmis olsun nhtylz,acil sifalar diliyorum..

Arkadaşlar merhaba distribütör bir arkadaşım kendisi kullandı foreverın ürünlerini ve 1 ayda 15 kilo verdi.Araştırmanızı tavsiye ederim.Bilgi almak isteyenler olursada özelden de ulaşabilirsiniz.

1 ayda 15 kilo...2-3 ay da bu işi bitiriyoruz yani...
Nerdeydin şimdiye kadar arkadaşım.. distribitor arkadaşın dünyanın bir türlü çözüm bulamadığı obezliğe çare bulmuş yaşasın...Ben kendi adıma yıllardır kafayı yedim bunalımlara girdim yaz kış siyahlara büründüm sürekli göbeğimi iççime çektim meğer boşuna yaşamışım yaşıyorum foreverın ürünleri var artık çileye son yihhhuuuu....

Hayirli aksamlar kizlar,nasilsiniz?ben bu aksam yanliz oldugum icin size bir bakayim dedim..bugun internetten ömür dedigin programini izledim öyle cok etkilendim ki,amcanin sözleri kulaklarimda cinliyor hala...

İyi akşamlar canım..Eşin vardiyalımı çalışıyor.?
Hangi kanal ve konusu nedir programın.?

İyi akşamlar canım..Eşin vardiyalımı çalışıyor.?
Hangi kanal ve konusu nedir programın.?

iyi aksamlar yena'cim,esimin semineri var,sehir disinda..ben yuotube'den izledim sanirim trt'de oynuyor...eklemeye calistim videonun kisasini,insallah basarabilmisimdir..istersen uzun videosu mevcut yuotube'de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…