iyi aksamlar yena'cim,esimin semineri var,sehir disinda..ben yuotube'den izledim sanirim trt'de oynuyor...eklemeye calistim videonun kisasini,insallah basarabilmisimdir..istersen uzun videosu mevcut yuotube'de..
Hemen bakacağım netden...sitede link paylaşmak yasak canım o yüzden başarılı olamadın..
amiinn acmain canımMasallah dafi,Allah kabul etsin..
vidyo açılıyor ben izledimİyi geceler hanımlar videoyu merak etim yaaavvvv :)
Tüm hastalarımıza geçmiş olsun .....
dede haticeye çok aşıkmış. sağlığında kıymetini bildimi acaba
amiinn acmain canım
Videoya bakındım biraz dafiye katılıyorum :)
Yaşlılık ve yalnızlık zor ....
Akşam çayın yanında sigara böreği yaptım ama hiç yemedim aferin bana kendime hayret eDiyorum
Yarın ameliyat olan ablama gideceğiz giderken de kurabiye felan yapıp götüreceğiz orda da yememem lazım bana kalsa yemem ama Israr ederlerse fena
Mercimek köftesi biraz masum neysekiMasallah sana asuman abla,bu azimle yarinda istikrarli devam edersin sen..:) ben bugun biraz mercimek köftesini fazla kacirdim sanki...
Mercimek köftesi biraz masum neyseki
Benim Allah'a şükür iradem geldi de işte çevre Faktörü
Yarın ben de bir kurabiye bir de mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum bikaç mercimek köftesi yerim ben de
rabbim kabul etsin canım hepimize farzları sünnetleri rabbimizin rızasına uygun bir şekilde yapmayı nasip etsinsünnet olduğu için canım. ramazanı bütün tutabildiğim için borcum yok çok şükür. Rabbim kabul eder inşallah
amiinn inşallahrabbim kabul etsin canım hepimize farzları sünnetleri rabbimizin rızasına uygun bir şekilde yapmayı nasip etsin
selamun aleyküm güzeller
aylar sonra evimde yalnızım. benimkiler hava ısındı artık evimize geçelim dediler. sakin birgün geçirmek iyi geldi ama ben bu veleti şimdiden özledim
geçmiş olsun canım
nursena bıdığına çok geçmiş olsun. benimkine yakın beslenmişsin. Afiyet olsun
doğumgünün kutlu olsun bonuscum. Allah hayırlı uzun ömürler versin
sanada geçmiş olsun kasımpatı .biraz istirahat etmeye çalış canım
Meyra kuskus salatasi da nasil ola ki merak ettim..:)
Hayirli aksamlar kizlar,nasilsiniz?ben bu aksam yanliz oldugum icin size bir bakayim dedim..bugun internetten ömür dedigin programini izledim öyle cok etkilendim ki,amcanin sözleri kulaklarimda cinliyor hala...
Ah Vefa,ah sadakat toplum olarak ne cok ihtiyacimiz var kaybettigimiz bu degerlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?