Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar yena'cim,esimin semineri var,sehir disinda..ben yuotube'den izledim sanirim trt'de oynuyor...eklemeye calistim videonun kisasini,insallah basarabilmisimdir..istersen uzun videosu mevcut yuotube'de..

Hemen bakacağım netden...sitede link paylaşmak yasak canım o yüzden başarılı olamadın..

Oğlum uyudu çamaşırları asıp yeniden döeneceğim :)

Nursena.. nooldu.?? spor dakikaları bir haftalıkmıydı herkes eridimi yanii...benim çok ihtiyacım var zayıflamaya çık ortaya tekrar.. yoksa foreverın kullanıp yıkıcam ortalığı :))

Masallah sana asuman abla,bu azimle yarinda istikrarli devam edersin sen..:) ben bugun biraz mercimek köftesini fazla kacirdim sanki...

Masallah sana asuman abla,bu azimle yarinda istikrarli devam edersin sen..:) ben bugun biraz mercimek köftesini fazla kacirdim sanki...
Mercimek köftesi biraz masum neyseki
Benim Allah'a şükür iradem geldi de işte çevre Faktörü
Yarın ben de bir kurabiye bir de mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum bikaç mercimek köftesi yerim ben de

Mercimek köftesi biraz masum neyseki
Benim Allah'a şükür iradem geldi de işte çevre Faktörü
Yarın ben de bir kurabiye bir de mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum bikaç mercimek köftesi yerim ben de

Azim ve iraden daimi olsun asuman abla..cevre faktöru konusunda haklisin,bazen diyet konusunda köstek olabiliyorlar...

allah kavuştursun ablacım.

Meyra kuskus salatasi da nasil ola ki merak ettim..:)

canım kuskus makarna türü bişey, markette bulabilirsin, küçük boncuk gibi yuvarlak yuvarlak olur.
onu makarna gibi haşla süz bir kaba al.
içine bolca turşu doğra küçücük küçücük.
bolca maydanoz doğra, birazda taze kırmızı biber doğra.
karışıma tuz limon yağ ekle karıştır bu kadar: )
ben bayılıyorum bu kuskusa: )

Hayirli aksamlar kizlar,nasilsiniz?ben bu aksam yanliz oldugum icin size bir bakayim dedim..bugun internetten ömür dedigin programini izledim öyle cok etkilendim ki,amcanin sözleri kulaklarimda cinliyor hala...

bu programı eşim çok sever, ama benim yüreğim götürmüyor hiç: (
çok duygusal olduğumdan galiba.
o programın birinde bir teyze söylemişti şunu; ömrüm yel gibi geldi, sel gibi gitti....
aynen bencede...

Ah Vefa,ah sadakat toplum olarak ne cok ihtiyacimiz var kaybettigimiz bu degerlere...

ay videoyu şimdi biraz bende izledim, hiç sanmıyorum amcanın hanımını üzdüğünü, haticem diyip duruyor, için için özlüyor çok belli.... çok düşkünmüş hanımına belli, yoksa bi daha evlenirdi çokta zor değil evlenebilirdi bence.
ah bu programı yine izledim yine kötü oldum, bilhassa yaşlılara hiç kıyamıyorum ben, bu yaşlılara bilhassa kıyamadığımı kv bile tespit etmiş: )))))
allahım bu amcanın gönlüne ferahlık versin inş. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…