Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
iyiki doğdun bonusum allah uzuzn hayırlı ömür nasip etsin
maşşallah kızzz yakalamışsın azim böcüğünü
allah emeklerini boşa çıkarmasun tüm yavruların
amman maşşallah 10 kilo da yüzük alıyosa 7 li kılolarda ne yapar acepp maşşallah adamlar da istiyo zayıf olmamızıda atarlanırız diye söyleyemiyolar yüzümüze :))maşşallah azmine

he yaaaaw resmen çile çekiyoz yenam
nursena dün ölümden döndü ilk defa böle hastalandığımı hatırlamıyorum öyle kötüüydüm ki çatlıcak şekilde boyundan gelen baş ağrısı ayağa kalkınca miğde bulantısı bi ara nası sızdıysam sızmışım kapı çalmış büyük okuldan gelmiş küçük nası becerdiyse kapıyı açmış taa aşşağı kapıya inmiş o arada telefonla kızım aradı anne nerdesin diye evdeyim dedm kapıya baktım kız yokk ne korkuu yaşadın anlatamam ağrıyan başıma saplanan 2 . bi ağrıı
ilaçlarla azda olsa iyim böle giderse dr a gidicem dayana mıyorum yena bende çok vijdan yapıyorum spor yapamadım diyette ve spor listeside üzgünüm
hayy malşallah ver kız şu azim böcüğümü geri

günayyy dınnn alıntılarımı yaptım kahvaltımı yaptım
1 dlm kaşarlı ekmek 3 zeytin yeşil çayy
ve suya devam edicem tabisi dün hiç içmedim malesef
eee gurbette kimsem olmayınca bütün gü n yatınca bugün ortalığık çok fena dağılmış durumda canı sağolasıca eşimde dağınıktır ki sormayın off off çok çalışmam gerekiyo çokkk

Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun başağrısından çok çekerim ben de anlıyorum seni Allah düşmanıma vermesin
Ben de az yatayım ev alır başını gider aynen kolay gelsin sana:)
Ben de az daha yatayım en fazla 1 saat iste hasta ziyaretine gidecem ya daha kurabiye neyim yapmam lazım
Mercimekleri haşladım bulguru ekledim kalkınca onu da hallederim artık

Selamlar..

Nursenacim gecmis olsun neden oyle fena oldun ki..haftasonu gittiginiz yer ruzgarlimiydi.? Dikkat et kendine.isi de bosver bugunluk dinlenmeye calis..

Asuu afiyet olsun mercimekkoftelerden benim icin de ye..

Kasimpati izledim videoyu kiyamam dedeme mavis mavis nasil suzuluyor gozyaslari uzun sure bakamadim ..
Ruh halim hic uygun diil bu tur programalar haberlere ozellukle izlemiyorum acaip etkileniyorum cunku..

Selamlar..

Nursenacim gecmis olsun neden oyle fena oldun ki..haftasonu gittiginiz yer ruzgarlimiydi.? Dikkat et kendine.isi de bosver bugunluk dinlenmeye calis..

Asuu afiyet olsun mercimekkoftelerden benim icin de ye..

Kasimpati izledim videoyu kiyamam dedeme mavis mavis nasil suzuluyor gozyaslari uzun sure bakamadim ..
Ruh halim hic uygun diil bu tur programalar haberlere ozellukle izlemiyorum acaip etkileniyorum cunku..
Bana kalsa yemem ama hamurişi yememek için yerim artık 2 de senin için tabii:))
Videoyu ben de sabah izledim Ağla Ağla bir hal oldum

Güzel bir seye benziyor kuskus salatasi meyra,misafirler icinde uygun..cok tesekkürler tarif verdigin icin..bende cok hassas ve duygusalim,ilk defa izledim ve cok etkilendim.. teyze cok dogru söylemis bu arada,zaman ve ömür cok hizli geciyor malesef..

Bende öyle ümid ediyorum ama,insaniz iste illaki eksiklerimiz oluyor..malesef bazen kaybetmeden anlamiyoruz sevdiklerimizin degerini...duana gönülden aminnn diyorum..

Cok gecmis olsun nursena,allah sifa versin..umarim suan daha iyisindir,spor listesinide gönlüne yük etme,sen iyi olda daha cok listeler yaparsin nasilsa...:)

Benim de ruh halim bu tarz programlara hic uygun degil yena,dün cok farkli bir video ararken tevafuk eseri dikkatimi cekti aglayarak izledim ve tüm günde devam etti,hala etkisinden kurtulabilmis degilim.. ilk ve son oldu,bir daha izleyebilecegimi zannetmiyorum..

Estağfirullah canım ne kusuru
Duygusalız hepimiz
Hayatın gerçekleri bunlar üzülme sen de

Evet hepimiz duygusaliz sanirim,malesef dünya hayatinin aci gercekleri asuman abla..Rabbim kimseyi annesiz,babasiz,essiz,evlatsiz yanliz birakmasin sevdiklerinden ayirmasin yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…