iyiki doğdun bonusum allah uzuzn hayırlı ömür nasip etsinGunaydin herkeslere...cok yorgun baslasamda gune yinede ozel guzel bir gun... Iyi ki dogmus bonus dimi :)
maşşallah kızzz yakalamışsın azim böcüğünüGeçmiş olsun küçüğüne canım
Kaçamağından için de afiyet olsun diyim bari
Ben haftasonu diyet açısından başarılıydım ama giden yarım kilo geri gelmiş nasıl olduysa dün dışarda fazla su içemedim ondan herhalde deyip moralimi bozmayın ben en iyisi
allah emeklerini boşa çıkarmasun tüm yavrularınÂmin canım sağol
Yenacım herkes türkçe îçin aynı şeyleri söylüyor hayırlısı olsun
Dünden beri bir acayip oldu benim kız sanırım biraz hayal kırıklığı var
Gezmeye yolladım şimdi kardeşiyle okula Gitmek istemedi bugün evdeydi
amman maşşallah 10 kilo da yüzük alıyosa 7 li kılolarda ne yapar acepp maşşallah adamlar da istiyo zayıf olmamızıda atarlanırız diye söyleyemiyolar yüzümüze :))maşşallah azmineKizlar sanirim ben 1 kilodaha verdm.sabah tartldm cuma gunuyle simdi arasinda 1 kilo var.bu demek oluyo ki toplm 1.5 kilo verdm.95.5 idim simdi 94 falan buraya takildgmdan beri.iyi geldiniz bana.gecen aylarda da 4 kilo vermstm.yani kisin basinda 98.2 kiloydm simdi 94.esim bana odul koydu 89 olursam yüzük alacak
he yaaaaw resmen çile çekiyoz yenam1 ayda 15 kilo...2-3 ay da bu işi bitiriyoruz yani...
Nerdeydin şimdiye kadar arkadaşım.. distribitor arkadaşın dünyanın bir türlü çözüm bulamadığı obezliğe çare bulmuş yaşasın...Ben kendi adıma yıllardır kafayı yedim bunalımlara girdim yaz kış siyahlara büründüm sürekli göbeğimi iççime çektim meğer boşuna yaşamışım yaşıyorum foreverın ürünleri var artık çileye son yihhhuuuu....
nursena dün ölümden döndü ilk defa böle hastalandığımı hatırlamıyorum öyle kötüüydüm ki çatlıcak şekilde boyundan gelen baş ağrısı ayağa kalkınca miğde bulantısı bi ara nası sızdıysam sızmışım kapı çalmış büyük okuldan gelmiş küçük nası becerdiyse kapıyı açmış taa aşşağı kapıya inmiş o arada telefonla kızım aradı anne nerdesin diye evdeyim dedm kapıya baktım kız yokk ne korkuu yaşadın anlatamam ağrıyan başıma saplanan 2 . bi ağrııOğlum uyudu çamaşırları asıp yeniden döeneceğim :)
Nursena.. nooldu.?? spor dakikaları bir haftalıkmıydı herkes eridimi yanii...benim çok ihtiyacım var zayıflamaya çık ortaya tekrar.. yoksa foreverın kullanıp yıkıcam ortalığı :))
hayy malşallah ver kız şu azim böcüğümü geriAkşam çayın yanında sigara böreği yaptım ama hiç yemedim aferin bana kendime hayret eDiyorum
Yarın ameliyat olan ablama gideceğiz giderken de kurabiye felan yapıp götüreceğiz orda da yememem lazım bana kalsa yemem ama Israr ederlerse fena
Afiyet olsun canımgünayyy dınnn alıntılarımı yaptım kahvaltımı yaptım
1 dlm kaşarlı ekmek 3 zeytin yeşil çayy
ve suya devam edicem tabisi dün hiç içmedim malesef
eee gurbette kimsem olmayınca bütün gü n yatınca bugün ortalığık çok fena dağılmış durumda canı sağolasıca eşimde dağınıktır ki sormayın off off çok çalışmam gerekiyo çokkk
Selamlar..
Nursenacim gecmis olsun neden oyle fena oldun ki..haftasonu gittiginiz yer ruzgarlimiydi.? Dikkat et kendine.isi de bosver bugunluk dinlenmeye calis..
Asuu afiyet olsun mercimekkoftelerden benim icin de ye..
Bana kalsa yemem ama hamurişi yememek için yerim artık 2 de senin için tabii:))Kasimpati izledim videoyu kiyamam dedeme mavis mavis nasil suzuluyor gozyaslari uzun sure bakamadim ..
Ruh halim hic uygun diil bu tur programalar haberlere ozellukle izlemiyorum acaip etkileniyorum cunku..
allah kavuştursun ablacım.
canım kuskus makarna türü bişey, markette bulabilirsin, küçük boncuk gibi yuvarlak yuvarlak olur.
onu makarna gibi haşla süz bir kaba al.
içine bolca turşu doğra küçücük küçücük.
bolca maydanoz doğra, birazda taze kırmızı biber doğra.
karışıma tuz limon yağ ekle karıştır bu kadar: )
ben bayılıyorum bu kuskusa: )
bu programı eşim çok sever, ama benim yüreğim götürmüyor hiç: (
çok duygusal olduğumdan galiba.
o programın birinde bir teyze söylemişti şunu; ömrüm yel gibi geldi, sel gibi gitti....
aynen bencede...
ay videoyu şimdi biraz bende izledim, hiç sanmıyorum amcanın hanımını üzdüğünü, haticem diyip duruyor, için için özlüyor çok belli.... çok düşkünmüş hanımına belli, yoksa bi daha evlenirdi çokta zor değil evlenebilirdi bence.
ah bu programı yine izledim yine kötü oldum, bilhassa yaşlılara hiç kıyamıyorum ben, bu yaşlılara bilhassa kıyamadığımı kv bile tespit etmiş: )))))
allahım bu amcanın gönlüne ferahlık versin inş. amin.
iyiki doğdun bonusum allah uzuzn hayırlı ömür nasip etsin
maşşallah kızzz yakalamışsın azim böcüğünü
allah emeklerini boşa çıkarmasun tüm yavruların
amman maşşallah 10 kilo da yüzük alıyosa 7 li kılolarda ne yapar acepp maşşallah adamlar da istiyo zayıf olmamızıda atarlanırız diye söyleyemiyolar yüzümüze :))maşşallah azmine
he yaaaaw resmen çile çekiyoz yenam
nursena dün ölümden döndü ilk defa böle hastalandığımı hatırlamıyorum öyle kötüüydüm ki çatlıcak şekilde boyundan gelen baş ağrısı ayağa kalkınca miğde bulantısı bi ara nası sızdıysam sızmışım kapı çalmış büyük okuldan gelmiş küçük nası becerdiyse kapıyı açmış taa aşşağı kapıya inmiş o arada telefonla kızım aradı anne nerdesin diye evdeyim dedm kapıya baktım kız yokk ne korkuu yaşadın anlatamam ağrıyan başıma saplanan 2 . bi ağrıı
ilaçlarla azda olsa iyim böle giderse dr a gidicem dayana mıyorum yena bende çok vijdan yapıyorum spor yapamadım diyette ve spor listeside üzgünüm
hayy malşallah ver kız şu azim böcüğümü geri
Kasimpati izledim videoyu kiyamam dedeme mavis mavis nasil suzuluyor gozyaslari uzun sure bakamadim ..
Ruh halim hic uygun diil bu tur programalar haberlere ozellukle izlemiyorum acaip etkileniyorum cunku..
Bana kalsa yemem ama hamurişi yememek için yerim artık 2 de senin için tabii:))
Videoyu ben de sabah izledim Ağla Ağla bir hal oldum
Estağfirullah canım ne kusuruAma sizi üzmek istememistim ki bennn...lütfen kusura bakmayin asuman abla ve arkadaslar...
Estağfirullah canım ne kusuru
Duygusalız hepimiz
Hayatın gerçekleri bunlar üzülme sen de
Hoş buldum canım.Merhaba,hosgeldiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?