Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah adaşıma herşey yolunda görünüyor böylede devam eder inş. :) ablacığınada geçmiş olsuun ....
kül kedisi çamaşır asmaya gider.....

yarındı dimii misafir kolay gelsiin evde miss gibi olmuştur işin kötüsü misafirde kirleticek neyse günün gönlünce geçsinde :)

nursenacım geçmiş olsun bugün düne göre daha iyisindir inş. tansiyonun filan mı oynadı noldu acaba....

Merhaba arkadaşlar.

merhabaa hoş geldin :)

Bana kalsa yemem ama hamurişi yememek için yerim artık 2 de senin için tabii:))
Videoyu ben de sabah izledim Ağla Ağla bir hal oldum

duygusal adaşım benim :)

geçmiş olsun canım.
dinlen biraz.

Ama sizi üzmek istememistim ki bennn... lütfen kusura bakmayin asuman abla ve arkadaslar...

yok canım benim ne kusuru estağfirullah.

Evet hepimiz duygusaliz sanirim,malesef dünya hayatinin aci gercekleri asuman abla..Rabbim kimseyi annesiz,babasiz,essiz,evlatsiz yanliz birakmasin sevdiklerinden ayirmasin yinede...

amin inş.

yarındı dimii misafir kolay gelsiin evde miss gibi olmuştur işin kötüsü misafirde kirleticek neyse günün gönlünce geçsinde :)

evet yarın: )
haklısın: ) sağol canım.

Meyra salataya yesilsogan da ekleyebilirsin bir de kirmizi biberi kozlenmis halde dograrsan daha bi dayanilmaz guzel oluyor..:)
Ayni konsepti haslanmis nohuta da uygulayabilirsin gorsel olarak harika bir gorunum oluyor..

Meyra salataya yesilsogan da ekleyebilirsin bir de kirmizi biberi kozlenmis halde dograrsan daha bi dayanilmaz guzel oluyor..:)
Ayni konsepti haslanmis nohuta da uygulayabilirsin gorsel olarak harika bir gorunum oluyir..

sağol fikir için yenam: )
nohutluyu hiç yemedim: )
annemde kuru fasülyey, haşlar yapar biraz biber salçasıyla yeşil soğan falan işte, bu da güzel oluyor ağırda oluyor ama: )

Kurufasulye piyazini cok severim kuru kofteyle ozellikle ama biber salcali halini bilmiyorum..
Baska neler yapicaksin.:)
Ben de gune gidip bol bol hamur isi yemek istiyorum.:)

Bugun ham yaptiklarim soyle..

Sabah..
1 boyoz
1 dilim salcali ekmek

Ogle..
Etli nohut
Pilav
Salata
Yogurt

Aralar da cay,kahve ve yesilcay iciyorum...

içine biber salçasıda ekle ablacım, daha lezzetli yapıyor, yani annemgil öyle yaparlar.
buyur gel bana yarın güne: ))))
2tatlı 2tuzlu yapcam, salata, cevizli tuzlu kurabiye, yaş pasta, çikolatalı tatlı kurabiye: )
yanında çay: )
üstüne kahve: )))

selamünaleyküm arkadaşlar benim bugunku menüm SABAH 2 yumurta az penir bir adet yulaf kepekli krep ÖYLEN 2 bardak ayran AKŞAM bir kase et ve bir bardak ayran 70 dk. yürüyüş( dünkü menümde aynıydı )bugün kendimi çok halsiz hissediyorum inşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğimiz kilolara ineriz

canım bence bu saatte pilav yeme salata et ve yoğurt ye

bende bugün az yedim sankiii bugünün tarihini biryeremi nor etsek neee :))

sabah : 1 yumurta , az peynir + saltalık ,domates

öğlen : 4 dilim etimek , peynir,5 adet zeytin
domates +salatalık

akşam : 2,3 kaşık çorba , 1 tabak ıspanak + 1 kase yoğurt

bugün spor günümdü haftada 3 gün sporum var ayrıyeten gün içinde yeşil çayımı içtim :)

Adaşım maşallah diyelim :)

bende güne gitmek istiyoruum yarın meyraya baskın mı yapsak :))

geçen fırına gittim 4,5 yaşlarında bir erkek çocuğu ben boyoz istiyom diye tuturmuş ağlıyor annesi ve babasıda onu ikna etmeye çalışıyordu oğlum boyoz izmirde kaldı diyeee
bende içimden heeeh bu boyoz bizim kızların boyoz dedim :)))

Frida :)) pisman degilim

hayır canım niye pişman olasın afiyet olsun ben sadece çukulatalımıydı diye merak ettiim:))) biz genelde arabada filan ailece bir yere gitiğimizde bir pasta filan alıcaksak gelin varsa ilk önce o davranır ben inim alıyım diye o indikten sonra hemen benim kızı peşinden gönderirim koş yengen meyvalı pasta alıcak engel ol diyee :))) bizde kim pasta alıyorsa sevdiğini alıyor meyvalı pastamı olur yaaa en son yiğenimin doğumgünü vardı ben aldım pastayı gittim çukulatalı aldım gelin işten geldi çukulatalımı aldınız dedi bende hayatım meyvalı pasta yoktu bunla idare etcez dedim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…