maşallah adaşıma herşey yolunda görünüyor böylede devam eder inş. :) ablacığınada geçmiş olsuun ....Akşam çayın yanında sigara böreği yaptım ama hiç yemedim aferin bana kendime hayret eDiyorum
Yarın ameliyat olan ablama gideceğiz giderken de kurabiye felan yapıp götüreceğiz orda da yememem lazım bana kalsa yemem ama Israr ederlerse fena
kül kedisi çamaşır asmaya gider.....
iyiki doğdun bonusum allah uzuzn hayırlı ömür nasip etsin
maşşallah kızzz yakalamışsın azim böcüğünü
allah emeklerini boşa çıkarmasun tüm yavruların
amman maşşallah 10 kilo da yüzük alıyosa 7 li kılolarda ne yapar acepp maşşallah adamlar da istiyo zayıf olmamızıda atarlanırız diye söyleyemiyolar yüzümüze :))maşşallah azmine
he yaaaaw resmen çile çekiyoz yenam
nursena dün ölümden döndü ilk defa böle hastalandığımı hatırlamıyorum öyle kötüüydüm ki çatlıcak şekilde boyundan gelen baş ağrısı ayağa kalkınca miğde bulantısı bi ara nası sızdıysam sızmışım kapı çalmış büyük okuldan gelmiş küçük nası becerdiyse kapıyı açmış taa aşşağı kapıya inmiş o arada telefonla kızım aradı anne nerdesin diye evdeyim dedm kapıya baktım kız yokk ne korkuu yaşadın anlatamam ağrıyan başıma saplanan 2 . bi ağrıı
ilaçlarla azda olsa iyim böle giderse dr a gidicem dayana mıyorum yena bende çok vijdan yapıyorum spor yapamadım diyette ve spor listeside üzgünüm
hayy malşallah ver kız şu azim böcüğümü geri
Merhaba arkadaşlar.
Bana kalsa yemem ama hamurişi yememek için yerim artık 2 de senin için tabii:))
Videoyu ben de sabah izledim Ağla Ağla bir hal oldum
Ah benim duygusal topigim :))
Bir haftadir yiyip iciyorum asiri olmasada birde pasta var tabiki...
O urunden bende istiyorum
iyiki doğdun bonusum allah uzuzn hayırlı ömür nasip etsin
maşşallah kızzz yakalamışsın azim böcüğünü
allah emeklerini boşa çıkarmasun tüm yavruların
amman maşşallah 10 kilo da yüzük alıyosa 7 li kılolarda ne yapar acepp maşşallah adamlar da istiyo zayıf olmamızıda atarlanırız diye söyleyemiyolar yüzümüze :))maşşallah azmine
he yaaaaw resmen çile çekiyoz yenam
nursena dün ölümden döndü ilk defa böle hastalandığımı hatırlamıyorum öyle kötüüydüm ki çatlıcak şekilde boyundan gelen baş ağrısı ayağa kalkınca miğde bulantısı bi ara nası sızdıysam sızmışım kapı çalmış büyük okuldan gelmiş küçük nası becerdiyse kapıyı açmış taa aşşağı kapıya inmiş o arada telefonla kızım aradı anne nerdesin diye evdeyim dedm kapıya baktım kız yokk ne korkuu yaşadın anlatamam ağrıyan başıma saplanan 2 . bi ağrıı
ilaçlarla azda olsa iyim böle giderse dr a gidicem dayana mıyorum yena bende çok vijdan yapıyorum spor yapamadım diyette ve spor listeside üzgünüm
hayy malşallah ver kız şu azim böcüğümü geri
Ama sizi üzmek istememistim ki bennn...lütfen kusura bakmayin asuman abla ve arkadaslar...
Evet hepimiz duygusaliz sanirim,malesef dünya hayatinin aci gercekleri asuman abla..Rabbim kimseyi annesiz,babasiz,essiz,evlatsiz yanliz birakmasin sevdiklerinden ayirmasin yinede...
yarındı dimii misafir kolay gelsiin evde miss gibi olmuştur işin kötüsü misafirde kirleticek neyse günün gönlünce geçsinde :)
Meyra salataya yesilsogan da ekleyebilirsin bir de kirmizi biberi kozlenmis halde dograrsan daha bi dayanilmaz guzel oluyor..:)
Ayni konsepti haslanmis nohuta da uygulayabilirsin gorsel olarak harika bir gorunum oluyir..
Kurufasulye piyazini cok severim kuru kofteyle ozellikle ama biber salcali halini bilmiyorum..
Baska neler yapicaksin.:)
Ben de gune gidip bol bol hamur isi yemek istiyorum.:)
Bugun ham yaptiklarim soyle..
Sabah..
1 boyoz
1 dilim salcali ekmek
Ogle..
Etli nohut
Pilav
Salata
Yogurt
Aralar da cay,kahve ve yesilcay iciyorum...
canım bence bu saatte pilav yeme salata et ve yoğurt yeİyi akşamlar
Ben Baskılara maruz kaldım ve az da olsa yedim geri çevirdiğim şeyler de oldu şükür ama şimdi acıktım
Akşam yemeğini 8 civarı yiyeceğiz etli pilav salata patates var
Az pilav bol salata yoğurt yesem nolur çok acıktım :)
Haklısın da pilav etli :))canım bence bu saatte pilav yeme salata et ve yoğurt ye
bende bugün az yedim sankiii bugünün tarihini biryeremi nor etsek neee :))
sabah : 1 yumurta , az peynir + saltalık ,domates
öğlen : 4 dilim etimek , peynir,5 adet zeytin
domates +salatalık
akşam : 2,3 kaşık çorba , 1 tabak ıspanak + 1 kase yoğurt
bugün spor günümdü haftada 3 gün sporum var ayrıyeten gün içinde yeşil çayımı içtim :)
Kurufasulye piyazini cok severim kuru kofteyle ozellikle ama biber salcali halini bilmiyorum..
Baska neler yapicaksin.:)
Ben de gune gidip bol bol hamur isi yemek istiyorum.:)
Bugun ham yaptiklarim soyle..
Sabah..
1 boyoz
1 dilim salcali ekmek
Ogle..
Etli nohut
Pilav
Salata
Yogurt
Aralar da cay,kahve ve yesilcay iciyorum...
Frida :)) pisman degilim
maşalla adaşımda bugün güzel geçtiii diğer günleri sorma bakalım cumaya eksi görebilecekmiyim yarında benim kızlarla kahvaltıda buluşcaazAdaşım maşallah diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?