Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

seraa dukan filan mı yapıyorsun ? desene haftanın birinciliğine oynuyorsun bu listelerle bayağı bir eksi görürsün ......
bana oldukça zor göründü şahsen ben yapamam ....sana kolay gelsiin :)

güzel olaar ama perşembe de devam etirebilecekmisiin ? 2 gün yapamam diyorsan perşembe protein günü yaparış iştee heee ne dersin ?
Perşembe de devam etmek istiyorum aslında ama 2. Gün zorluyor beni bir de o gün bir arkadaşı hastaneye götüreceğim artık duruma göre bakarım olmazsa proteine çeviririm Perşembe zorlanırsakzorlanırsak

Perşembe de devam etmek istiyorum aslında ama 2. Gün zorluyor beni bir de o gün bir arkadaşı hastaneye götüreceğim artık duruma göre bakarım olmazsa proteine çeviririm Perşembe zorlanırsakzorlanırsak

perşembe zorlanırsak gelip buraya ağlaşırız biraz dertleşiriz filan gün geçer ne dersin ?

perşembe önemli perşembe biliyorsun ertesi gün fenaaa

Haticecim hoşgeldin
Oğlun nasıl
Diyet yapmasan da ipin ucunu bırakıp abartma lütfen sonra çok üzülürsün canım
İpin ucubaşı kalmadı canım 112 gibiydi en son tartıldığımda. Kördüğüm oldum anlayacağın.
Oğlum daha iyi hala beklentimi karşılamıyor ama bunada şükür Allah beterinden korusun.

İpin ucubaşı kalmadı canım 112 gibiydi en son tartıldığımda. Kördüğüm oldum anlayacağın.
Oğlum daha iyi hala beklentimi karşılamıyor ama bunada şükür Allah beterinden korusun.

kördüğümleri çözeriz yaaa :) eee tabi çocukları evde bıraktın işe başladın ki köy köy dolaşarak çalıştın şimdi nasıl bilmiyorum ama düzene girmiştir inş. bebekte iyi ve beliki daha da iyi olucak :) bence bahar aylarını avantaja çevirelim daha sık buralara gel olur mu

seraa dukan filan mı yapıyorsun ? desene haftanın birinciliğine oynuyorsun bu listelerle bayağı bir eksi görürsün ......
bana oldukça zor göründü şahsen ben yapamam ....sana kolay gelsiin :)
teşekkür ederim canım evet pazartesi dukana başladım inşallah devamını getiririm dua edin arkadaşlar

Âmin daha da iyi olur inşallah
Sen de lütfen toparlan sakın kilo alma canım hem kendin hem çocukların için

Bugünkü arkadaşların ikisinin kilo sorunu yok yerler de ben bildim bileli aynılar benden nerdeyse 10 yaş büyükler
Biri kilolu ama hiç dert etmiyor o da 50 yaşında
Kilo almayanlardan biri ben diyetteyim deYip yemeyince ben diyet yapamam yemeyi seviyorum dedi
Ben de seviyorum ama sağlığım için mecburen yapmalıyım yoksa manken olmak gibi bir niyetim yok dedim
Anlamıyor beni tabii hiç öyle bir sorunu olmamış ki hayatı boyu

Hayirli geceler kizlar.gunluk menumu yazayim.
Aksam:yarim tabk pirinc pilavi yarim tabak kurutmalik yemegi.biraz yesillik.
Ara.patlamis misir(iste bu olmadi)
Sahur:kucuk bir tost yarim domates yarim salatalik. 3 zeytin 6 dilim peynir.
1 bardak yesilcay
Ve 80 dk spor.

Pasta dedigin cikilatali olur ama dimi
Haklısın canım öyle yaparız :)
Dayanalım da nursenaya malzeme vermeyelim :))
Malzemenin en buyugunu bu hafta ben vericrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…