maşalla adaşımda bugün güzel geçtiii diğer günleri sorma bakalım cumaya eksi görebilecekmiyim yarında benim kızlarla kahvaltıda buluşcaaz
meyranın yaşpastası çukulatalımı acaba
Geçmiş olsun bugün için de kolay gelsin meyracımşu günüm bitsin bende başlicam inş tekrar diyetime kızlar: )
yalnız benim 2günüm var, birini yarın alıcam diğerinide 1ay sonra: )
neyse 1ay sonra yine kafanızı şişircem biraz gün muhabbetiyle: )
bu arada bugün çay bardağı aldım, içinde ince cam kırıkları çıktı bardakların, atölyeden uçan ince cam parçaları galiba, o da elime battı kanattı: (
tek tek hepsini elimle yıkadım artık..
Geçmiş olsun bugün için de kolay gelsin meyracım
Hayırlı sabahlar
Çok zor uyandım bugün
Arkadaş kahvaltıya çağırdı uyumak yok bugün de bana ama detoksuma uyacağım inşallah :)
ayy yena valla egenin lodosunda yürümücekmişim öğrendim:))).
Nursenacim gecmis olsun neden oyle fena oldun ki..haftasonu gittiginiz yer ruzgarlimiydi.? Dikkat et kendine.isi de bosver bugunluk dinlenmeye calis....
Nursea Allah sifa versin
Nursena gecmis olsun yavrum noldu sana nazarmi degdi :)
Herkes masallah desin okusun nursenaya
çookkk teşekkür ederim kızlargeçmiş olsun canım.
dinlen biraz.
.
ayyy bende kestanelisine bayılırımda söylemesi ayıpAAAAAAAAAAAA BENDE ÖYLE SEVERİİİİM
fıstık ceviz filan olursada iyi olur
sorma dün öğlen sonu az evi toparlayım dedim akşam aşk yeniden diye fox ta çok severek izlediğimiz dizimi izleyemeden sızmışım kanepeye başımın ağrısı hafifledi ama hala var bide akşam yemek yapacak halim olmadığı için hazır yufkadaddan sucuklu kaşarlı gözleme yaptım çabukca 1 tanede yedim moralmende çöktüm resmen neyse geçmişe burakıyorumNursena nasıl oldu ki kulaklarını da çınlattık ama yok ortalıkta
Mesaj atsak mı :)
Gunaydin canim gecmis olsun bende bidigi uyutunca plates yapicamgünayydınnnn kızlarrrr evetttt akşama spor listesi varrrr kahvaltımı edeyimm 3 mil laslymi yapıcam varmı artıran
Kolay gelsin kazasiz belasiz atlatirsin insaallahselamün aleyküm...
günaydın kızlar: )
misafir gelince nasılda erken kalkarsın değilmi meyraaaa: )))))
herkesi öpeyrum
GÜNAYDIN
Gunaydin canim gecmis olsun bende bidigi uyutunca plates yapicam
Kolay gelsin kazasiz belasiz atlatirsin insaallah
Ama düzgün kullanman gerekiyor yanında spor ile1 ayda 15 kilo...2-3 ay da bu işi bitiriyoruz yani...
Nerdeydin şimdiye kadar arkadaşım.. distribitor arkadaşın dünyanın bir türlü çözüm bulamadığı obezliğe çare bulmuş yaşasın...Ben kendi adıma yıllardır kafayı yedim bunalımlara girdim yaz kış siyahlara büründüm sürekli göbeğimi iççime çektim meğer boşuna yaşamışım yaşıyorum foreverın ürünleri var artık çileye son yihhhuuuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?