Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyra doğru söyluyorsun en iyi spor namaz bugun sabah namazı kıldım iki sene sonra(nısanın doğumundan sonra= yasın okudum gerisini getiremedim işe vakit buluyoruz bes dakk namaza ayırmıyoruz seytana uyuyoruz ...

yena yeni zayıflama yöntemi çıkmış biz şimdiye kadar neden bu kiloyu bu kadar dert ettık mücadele ettik sinirlerimizi bozduk bak arkadaşlarım derı etek giyiyor drı pantolon giyiyor ben giyemyorum hemen alıp başlayalım bence

hayırlı geceler güzeller
bugün günlerden temizliktabiki yarınada kaldı.
battaniyeleri küvete koyup üzerinde lesli yaptım hem spor yaptım hem tepine tepine battaniyeleri tertemiz yıkadım

nursena geçmiş olsun bacım. spor ağırmı geldi

menümüde paylaşayım
sabah : parça kalan ekmekleri pizzamatikte ısıtıp kimine yağ, kimisine kaymak sürdüm 1 dilim peynir ve yumurta eşliğinde tükettim. üzerinede 1 fincan kahve
öğle : birkaç sarma, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 bardak ıhlamur

akşam : az çorba, 4 kaşık diş buğdayı, ( komşu getirmiş ) 1 dilim ekmek, 1 parça tavuk, 2 kaşık yoğurt, 1 fincan kahve

şu günüm bitsin bende başlicam inş tekrar diyetime kızlar: )
yalnız benim 2günüm var, birini yarın alıcam diğerinide 1ay sonra: )
neyse 1ay sonra yine kafanızı şişircem biraz gün muhabbetiyle: )
bu arada bugün çay bardağı aldım, içinde ince cam kırıkları çıktı bardakların, atölyeden uçan ince cam parçaları galiba, o da elime battı kanattı: (
tek tek hepsini elimle yıkadım artık..

Geçmiş olsun bugün için de kolay gelsin meyracım

.

Nursenacim gecmis olsun neden oyle fena oldun ki..haftasonu gittiginiz yer ruzgarlimiydi.? Dikkat et kendine.isi de bosver bugunluk dinlenmeye calis....
ayy yena valla egenin lodosunda yürümücekmişim öğrendim:)))

Nursea Allah sifa versin

Nursena gecmis olsun yavrum noldu sana nazarmi degdi :)

Herkes masallah desin okusun nursenaya

geçmiş olsun canım.
dinlen biraz.

.
çookkk teşekkür ederim kızlar
AAAAAAAAAAAA BENDE ÖYLE SEVERİİİİM

fıstık ceviz filan olursada iyi olur
ayyy bende kestanelisine bayılırımda söylemesi ayıp

Nursena nasıl oldu ki kulaklarını da çınlattık ama yok ortalıkta
Mesaj atsak mı :)
sorma dün öğlen sonu az evi toparlayım dedim akşam aşk yeniden diye fox ta çok severek izlediğimiz dizimi izleyemeden sızmışım kanepeye başımın ağrısı hafifledi ama hala var bide akşam yemek yapacak halim olmadığı için hazır yufkadaddan sucuklu kaşarlı gözleme yaptım çabukca 1 tanede yedim moralmende çöktüm resmen neyse geçmişe burakıyorum

GÜNAYDIN

günayydınnnn kızlarrrr evetttt akşama spor listesi varrrr kahvaltımı edeyimm 3 mil laslymi yapıcam varmı artıran
Gunaydin canim gecmis olsun bende bidigi uyutunca plates yapicam
selamün aleyküm...
günaydın kızlar: )
misafir gelince nasılda erken kalkarsın değilmi meyraaaa: )))))
herkesi öpeyrum
Kolay gelsin kazasiz belasiz atlatirsin insaallah

Gunaydin gunumuz aydin olsun ins.

Bir haftanin verdigi bir agirlik var uzerimde yediklerimin hepsi sanki ilk gunku gibi duruyo icimde o kadar agir hissediyorm yani.

Kalktigmda yiyesim yoktu pek ama yine yedim allah sonumu hayir etsin.

Kahvaltidan once limonlu sicaga yakin su ictim buyuk bi bardak cok az bal koydum 1 t.kasik

Bir dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir

Hem sisim hemde yeme hissi duyuyorm bu ne sacma his ya rabbim

Ama düzgün kullanman gerekiyor yanında spor ile

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun.
nursenaa benim daha yıkanacak battaniyelerim var
asuu pek bi azimlisin maşallah sana
meyracık kolay gelsin
yenaa duydun demi düzgünce kullan sporunuda ihmal etme 1 ayda manken gibi olursan bizede söyle bizde yapalım canım

Eveeeeeettttttt hastaliklardan kurtuldugumuza gore platese devam ben bugun 40 dk plates ve 30 dk boyunca evde 1 dk kosu 2 dk yuruyus seklinde 70 dk sporumu yaptim hadi kizlar cimaya az kaldi su iki gun dikkat edelim de gram da olsa eksi gorelim tartilarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…