Ama düzgün kullanman gerekiyor yanında spor ile
Ben de Çikolatalı muzlu severim pastayı
hayırlı geceler güzeller
bugün günlerden temizliktabiki yarınada kaldı.
battaniyeleri küvete koyup üzerinde lesli yaptımhem spor yaptım hem tepine tepine battaniyeleri tertemiz yıkadım
nursena geçmiş olsun bacım. spor ağırmı geldi
menümüde paylaşayım
sabah : parça kalan ekmekleri pizzamatikte ısıtıp kimine yağ, kimisine kaymak sürdüm 1 dilim peynir ve yumurta eşliğinde tükettim. üzerinede 1 fincan kahve
öğle : birkaç sarma, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 bardak ıhlamur
akşam : az çorba, 4 kaşık diş buğdayı, ( komşu getirmiş ) 1 dilim ekmek, 1 parça tavuk, 2 kaşık yoğurt, 1 fincan kahve
şu günüm bitsin bende başlicam inş tekrar diyetime kızlar: )
yalnız benim 2günüm var, birini yarın alıcam diğerinide 1ay sonra: )
neyse 1ay sonra yine kafanızı şişircem biraz gün muhabbetiyle: )
bu arada bugün çay bardağı aldım, içinde ince cam kırıkları çıktı bardakların, atölyeden uçan ince cam parçaları galiba, o da elime battı kanattı: (
tek tek hepsini elimle yıkadım artık..
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun.
nursenaa benim daha yıkanacak battaniyelerim var
asuu pek bi azimlisin maşallah sana
meyracık kolay gelsin
yenaa duydun demi düzgünce kullan sporunuda ihmal etme 1 ayda manken gibi olursan bizede söyle bizde yapalım canım
Baska isimle yenidenmi uye oldun.?
Reklam amacli oldugu İcin mesajlarin her seferin de banlanacaksin..
Neyden bahsettiğinizi anlayamadım bilgi vermek yasakmı ?Baska isimle yenidenmi uye oldun.?
Günaydin arkadaslar..
benim dün diyet yerle yeksan olduyürüyüse ciktigimda arkadas ile karsilastik,bir yerde oturup kahve ictik vee Käsekuchen yedik.yetmedi esim gelirken taze baklava getirmis,arkadasi gaziantepten getirmis 3 dilim de ondan yedim... neyse bu sabah kaldigim yerden devam ediyorum insallah...
OrucmuSlm kizlar...I walked at home...3 mile yaptm.hizimi alamadim 1 mil daha yaptim. netten baktim 1 mil=1.6 km o zaman 4×1.6=6.4 km yurumus bulunuyorum.Aferin bana hem de oruclu oruclu.kararliyim tarti da 85 gorecem ins
Hanım efendi bir cevap verecekmisiniz benim yazdığım mesajın neresinde reklam var isim mi yazdım ürünü biliyorum etrafımda kullananlar var düzenli kullandıkları zaman kilo verdiler kimide düzenli kullanmadığı için fayda göremedi.Baska isimle yenidenmi uye oldun.?
Mesajlarin da kar amaci guduldugunden evet yasak..Neyden bahsettiğinizi anlayamadım bilgi vermek yasakmı ?
nerde kar amacı söylermisiniz ben sadece düzenli kullanırsan dedim o mesajları banada söylerseniz bende bileyim ki ben ne yazdığımı biliyorumMesajlarin da kar amaci guduldugunden evet yasak..
1 ayda 15 kilo...2-3 ay da bu işi bitiriyoruz yani...
Nerdeydin şimdiye kadar arkadaşım.. distribitor arkadaşın dünyanın bir türlü çözüm bulamadığı obezliğe çare bulmuş yaşasın...Ben kendi adıma yıllardır kafayı yedim bunalımlara girdim yaz kış siyahlara büründüm sürekli göbeğimi iççime çektim meğer boşuna yaşamışım yaşıyorum foreverın ürünleri var artık çileye son yihhhuuuu....
Ama düzgün kullanman gerekiyor yanında spor ile
nerde kar amacı söylermisiniz ben sadece düzenli kullanırsan dedim o mesajları banada söylerseniz bende bileyim ki ben ne yazdığımı biliyorum
nerde kar amacı söylermisiniz ben sadece düzenli kullanırsan dedim o mesajları banada söylerseniz bende bileyim ki ben ne yazdığımı biliyorum
Ben sizinle bu şekilde konuşmuyorum biraz konuşmalarınıza dikkat edin bende doğum yaptım biraz kilo fazlalarım var ben bu takviyeleri illa alın demiyorum kullananları gördüğüm için yazdım herkez kilo kontrolünden kendisi sorumludur ve ben doraa diye birisini tanımıyorum mesaja yapılan yorumu gördüm ve bildiğim için cevap verdim.Yahu bi bitmediniz hemende safa yatmalar...
Daha sitedeki 2. Yada 3. Mesajinda gelip bu topikteki YENA nin mesajina damdan duser gibi cevap veriyosun.
Kaldigin yerden devam eder gibi.
Yoksa o yukarda bahsi gecen distribitor senmisin. Pehh...
Anlayin artik yav kiloluyuz salak degiliz.
Yav he he...:)Ama zaten bende bu düşünceyi taşıyorsanız sizin yorumlarınızı bile okumam tavsiyelerinizi dinlemem.Bir kaç gurup olup ürün kötülüyorsunuz demekki sizler bu tarz pazarlama yapıyorsunuz hemen benim üzerime attınız.
Yena vossss diyorum ayni ifadeler dam falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?