Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de Çikolatalı muzlu severim pastayı

Cikolatali ve muzlu pastaya bende bayilirim asuman abla,olsada yesek dermisimm...:)

Masallah hem temizlik,hem spor daha ne olsun..:) bu arada sarmalar bitmedi sanirim dafi,ayy ne cok severim sarmayi,yapmak istiyorum ama kendimi frenleyememe korkusu ile erteliyorum sürekli..Profil resmimde ki sen misin?

Gecmis olsun meyra,cam kesigi zor olur...

Duydum daficim .:) cok dikkat edicem ben de...

Günaydin arkadaslar..

benim dün diyet yerle yeksan oldu yürüyüse ciktigimda arkadas ile karsilastik,bir yerde oturup kahve ictik vee Käsekuchen yedik.yetmedi esim gelirken taze baklava getirmis,arkadasi gaziantepten getirmis 3 dilim de ondan yedim... neyse bu sabah kaldigim yerden devam ediyorum insallah...

Merhaba arkadaslar..

Herkes cok iyidir umarim..ben de halsizlik keyifsizlik ve usume mevcut..
Nursena tecrube etmis oldun egenin lodosunu..dogunun havasi sert ama boyle degil burasi gercekten cok degisken.ozellikle izmir gun icin de dort mevsim yasiyoruz nerdeyse..

Bende kahvaltinin ustune biraz simit pogca acma yedim iyimi asagiya caya indim sofrada duruyolardi bolerek biraz biraz hepsinden yedim allah cezami verecek iki haftadir veremiyorum bari almasam.

Slm kizlar...I walked at home...3 mile yaptm.hizimi alamadim 1 mil daha yaptim. netten baktim 1 mil=1.6 km o zaman 4×1.6=6.4 km yurumus bulunuyorum.Aferin bana hem de oruclu oruclu.kararliyim tarti da 85 gorecem ins
Orucmu simdi isinmissin farketmiyosun aksama zorlanabilirsin.

Baska isimle yenidenmi uye oldun.?
Reklam amacli oldugu İcin mesajlarin her seferin de banlanacaksin..
Hanım efendi bir cevap verecekmisiniz benim yazdığım mesajın neresinde reklam var isim mi yazdım ürünü biliyorum etrafımda kullananlar var düzenli kullandıkları zaman kilo verdiler kimide düzenli kullanmadığı için fayda göremedi.

Yahu bi bitmediniz hemende safa yatmalar...

Ama düzgün kullanman gerekiyor yanında spor ile

nerde kar amacı söylermisiniz ben sadece düzenli kullanırsan dedim o mesajları banada söylerseniz bende bileyim ki ben ne yazdığımı biliyorum

Daha sitedeki 2. Yada 3. Mesajinda gelip bu topikteki YENA nin mesajina damdan duser gibi cevap veriyosun.
Kaldigin yerden devam eder gibi.
Yoksa o yukarda bahsi gecen distribitor senmisin. Pehh...

Anlayin artik yav kiloluyuz salak degiliz.

nerde kar amacı söylermisiniz ben sadece düzenli kullanırsan dedim o mesajları banada söylerseniz bende bileyim ki ben ne yazdığımı biliyorum

Ya isim var benim cevap yazamiyorum hemen...benim mesajimi neden alintiladin ..
Bir urunden bahsediliyor o urunun reklami yapiliyor ayda 15 kilodan bahsediliyor..amac urunu paxarlayip para kazanmak..
Burada yuksek kilolari olan insanlar var zararlimi degilmi diye dusunmeden insan sagligini tehlikeye atip rant saglaniyor..konu bu..eger sen ayni kisiysen niye kivirip duruyorsun yok eger degilsen niye burdasin niye damdan duser gibi konunun icindesin..

Ben sizinle bu şekilde konuşmuyorum biraz konuşmalarınıza dikkat edin bende doğum yaptım biraz kilo fazlalarım var ben bu takviyeleri illa alın demiyorum kullananları gördüğüm için yazdım herkez kilo kontrolünden kendisi sorumludur ve ben doraa diye birisini tanımıyorum mesaja yapılan yorumu gördüm ve bildiğim için cevap verdim.

Ama zaten bende bu düşünceyi taşıyorsanız sizin yorumlarınızı bile okumam tavsiyelerinizi dinlemem.Bir kaç gurup olup ürün kötülüyorsunuz demekki sizler bu tarz pazarlama yapıyorsunuz hemen benim üzerime attınız.

Yav he he...:)

Lutfen okuma yorumlari mumkunse yorum da yapma.
Ozetle sana bu topikte malzeme yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…