canım kolay gele sana. benim kızımın uykusu olmadığından onula oturuyorduk az önce . sora uyku başına vurdu uyuttum ama kalkar az sonra. benim öyle aman kız uyudu kalkıp ütü yapayım, cam sileyim ev temizleyeyim gibi lükslerim yok. yarım saate kalmaz kalkar. ama başında beklersem sokakta olursak oooo 3 saat uymuşluğu bile vardır :)))))))Merhaba namem..:)
Bende oğlumu yıkadım uyuttum..Şimdi ütü yapıcam..
Önce sayfamızı kontrol edeyim sonra..
gunaydın herkezee
bugun bende gıdıyorum meleketee akşam üstüü
bu gün ne bilyormusunuzz benım dogum gunummm
21 bitti
herkeze iyi bayramlarr
bayramıızz kutlu olsun arkadaşlarr
gunaydın herkezee
bugun bende gıdıyorum meleketee akşam üstüü
bu gün ne bilyormusunuzz benım dogum gunummm
21 bitti
herkeze iyi bayramlarr
bayramıızz kutlu olsun arkadaşlarr
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar topikimm:)):ecrin_bebek:
ayy şöyle bir geçmişe baktımda sizin yazdıkalrınızı okumak bile negüzel insan gaza geliyor mutlu oluyor valla bu arada citol laa o nebiçiz çizelge dicem çizelge değil adamı baştan çıkarır bu vallaaaakaldır kıss şunu valla niyeti bozcam heeeeeşakkıdı:roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar ablacımm bn burdayım opuyorumnanaktan
umarım snde çokk güzel bi bayram geçirmişsindir.bnde seni kocamannn öpüyorum ablam.Allaha emanet ol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?