Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba namem..:)

Bende oğlumu yıkadım uyuttum..Şimdi ütü yapıcam..

Önce sayfamızı kontrol edeyim sonra..

Merhaba namem..:)

Bende oğlumu yıkadım uyuttum..Şimdi ütü yapıcam..

Önce sayfamızı kontrol edeyim sonra..
canım kolay gele sana. benim kızımın uykusu olmadığından onula oturuyorduk az önce . sora uyku başına vurdu uyuttum ama kalkar az sonra. benim öyle aman kız uyudu kalkıp ütü yapayım, cam sileyim ev temizleyeyim gibi lükslerim yok. yarım saate kalmaz kalkar. ama başında beklersem sokakta olursak oooo 3 saat uymuşluğu bile vardır :)))))))
bu arada serdar abi güzel yazmış eline sağlık abinin... bu ülke böyle düzelmez de. adalet çalışsaydı benim babamın katili hala hapiste olurdu, kızkardeşimin ölümüne sebep olan polisle birlikte!!!!!! kötükedihüso kötükedihüso
ahhh ahh hani argo bir tabir vardır ya "adalet beş numarada çalışıyor" diye ne kadar da doğru bazen!!! kötükedihüso

gunaydın herkezee

bugun bende gıdıyorum meleketee akşam üstüü

bu gün ne bilyormusunuzz benım dogum gunummm

21 bitti

herkeze iyi bayramlarr

bayramıızz kutlu olsun arkadaşlarr

cnm bnm doğum günün kutlu oslun.Nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllaraa opuyorumnanaktan

herkeze iyi bayramlarrrrrrrrr tatlıları götürün de kilo yapmasın inşallahhhhhh
sizi seviyem öpüyemmm
tatlı olayına gelince yena ve bonus ne yaptı merak ettimm vallahi kesin baklava açmışlardır he bide okur yapmıştır sıkıntıdan ne düşüneyim şaştım gurbette çocuklardan başka çalan olmadı kapı yaaaaaaaaaa

canlarım hepinizin bayramını kutluyorum Rabbim bir sonraki bayramımıza incecik hatunlar olarak girmemizi nasip etsin inşallah. bu ara sizi boşladığımı düşünmeyin sakın Annemler memlekette oldukları için kardeşlerimle beraberim hele biri bu sene ilkokul bire başladı onula ilgileniyorum bu mesajı bile ilk fırsatı bulduğum zaman yazdım bu aralar çok yoğunum gerçekten ve ekimin ikinci haftasına kadarda öyle olacak gibi görünüyor bana bolbol dua edin canlarım duanıza ihtiyacım var şu aralar sizleri seviyorum ve tektek öpüyorum

ayy şöyle bir geçmişe baktımda sizin yazdıkalrınızı okumak bile negüzel insan gaza geliyor mutlu oluyor valla bu arada citol laa o nebiçiz çizelge dicem çizelge değil adamı baştan çıkarır bu vallaaaa kaldır kıss şunu valla niyeti bozcam heeeeeşakkıdı:roflol::roflol::roflol:

Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, , bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar topikimm:)):ecrin_bebek:

Son düzenleme:

ewtt aynen öledee
kurbanlk hayvanların sesi nerden geliyo nan

nabersiniz kızlar off ben çok yemişim dün çozuttum ağzım dakka boş kalmadı yani bayram dönüşü görüşelim ne olur acayüp sıkmamız lazım eskisi gibi haftada 1 kilo vrmek istiyorumm inşallah

yok nan en onu orya koyabilmek için
kk kart aldım nan kaydirigubbakcemile2

bende hepinizin bayramını kutlarr
büyüklerin ellerinden küçüklerim gözlerinden öperim Şeniz

slm kızlar nasılsınız bakem ben varya allah tavana vurdu ne yedimi bilemiyom vallahi allahsonumu hayretsin

kıs citol kıskanmiyenmi başka karıyı nası öpüyo senin kiiii

İyi akşamlar güzeller.......

Kimseler yok bu akşam.Normal tabii hala bayramdayız.Umarım hepiniz çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir.
Öpüyorum hepinizi.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyi akşamlar ablacımm bn burdayım opuyorumnanaktan
umarım snde çokk güzel bi bayram geçirmişsindir.bnde seni kocamannn öpüyorum ablam.Allaha emanet ol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar ablacımm bn burdayım opuyorumnanaktan
umarım snde çokk güzel bi bayram geçirmişsindir.bnde seni kocamannn öpüyorum ablam.Allaha emanet ol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sağol canım.Bayram çok güzel di ama ;çabucak bitti maalesef......

Bende seni çok seviyorum ve çok öpüyorum.....
ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…