Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun yediklerimi yazayim..

Sabah..
İki dilim ekmek
Peynir
zeytin
Salca

Ogle..
Kiymali patates
Makarna
Yogut
Salata

Gun icin de cay kahve bir adet yesilcay tuketiyorum..dun eve gittigim de bir portakal yedim belirteyim..

---
Bonus artik poaca yeme bu hafta :)

Emin misiniz?
D DORRAA , @KUUALA, O opptimuss üyelikleriyle hiçbir tanışıklığınız yok mu?
Hayır yani sistem öyle demiyor da.

Valla yemiycem bugun noldu bilmiyorum gercekten normal degilim yerken sisiyorum ama yeme istegim gitmiyo bu uranusle marsin kavusmasi bana iyi gelmedi zaar tamda ay benim burcumdayken :)

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben 5. cuma takımına dahil oldum sanırım orası davet etti ve kabul etti sağ olsunlar. Ancak bu başlıkta 90 kilo üzeri diyor ya bende 90 kilo üzeriyim ya buraya yazamam mı? Buranında davet etmesi mi gerekiyor? Anlayamadığım için soruyorum.

AMİN HEPİMİZE İNŞAALLAH
Yok canim buranin davet etmesi gerekmiyor sen kendin dahil olup yaziyorsun

Merhabalar
Sabah arkadasa gittik yumurta 1 dilim ekmek peynir yeşillik 2 de zeytin yedim
Az önce de arkadaşla çeyrek elma yarım portakal yedim
Bir kupa da tarçınlı yeşilçay içtim henüz su içemedim ama içerim
Şimdi ayran detoksu azcık sallandı ama napsam yapsam mı yoksa bir tabak pırasa ve bol yoğurt mu yesem

annamm yamultuyomuş lodos 90 kiloluk hatunu anladım:))

bu gün arkadaşın biirine fena gıcık kaptımm canım sıkkın kızlar
konuştuğumuz lafları eşine anlatıp duruyo bu gün gene öle bi olay oldu valla yanında ne konuşcamı şaştım garip yaww oturup akşam kocasıyla toplantımı yapıyo lar valla hiç hoşlanmadığım hareketer ben burda yazdıklarımızı bile yeri geliyo özel şeyler paylaşıyoz anlatmıyorum hiç işi yokmu bu insanların

Son düzenleme:
AMİN HEPİMİZE İNŞAALLAH

Yok canim buranin davet etmesi gerekmiyor sen kendin dahil olup yaziyorsun

Hımm teşekkür ederim, peki 90 kg üstünde başlayıp ne kadar kilo verildi ortalama? Önceki sayfaları okuma şansım olmadı henüz. Ben kendim gibi mücadele eden birileri olsun istiyorum demoralize olmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…