Emin misiniz?Ben sizinle bu şekilde konuşmuyorum biraz konuşmalarınıza dikkat edin bende doğum yaptım biraz kilo fazlalarım var ben bu takviyeleri illa alın demiyorum kullananları gördüğüm için yazdım herkez kilo kontrolünden kendisi sorumludur ve ben doraa diye birisini tanımıyorum mesaja yapılan yorumu gördüm ve bildiğim için cevap verdim.
CanımsınızVay arkadas bu kadin herseye nasil yetisiyor :)
Mune Abla seni seviyoruz sen gelene kadar biz gerekeni yaptik dermisim
Valla yemiycem bugun noldu bilmiyorum gercekten normal degilim yerken sisiyorum ama yeme istegim gitmiyo bu uranusle marsin kavusmasi bana iyi gelmedi zaar tamda ay benim burcumdayken :)Bugun yediklerimi yazayim..
Sabah..
İki dilim ekmek
Peynir
zeytin
Salca
Ogle..
Kiymali patates
Makarna
Yogut
Salata
Gun icin de cay kahve bir adet yesilcay tuketiyorum..dun eve gittigim de bir portakal yedim belirteyim..
---
Bonus artik poaca yeme bu hafta :)
AMİN HEPİMİZE İNŞAALLAHDerin bende deri pantolon istiyorum en dar olanindan
Allahim biliyorum imkansiz degil olmayacak birsey degil sen bana irade nasip et stresimi kontrol etmeyi nasip et kilo verip zayiflamayi nasip et bir miktarda para nasip etki sarkan yerlerimi kaldirtayim..
Yok canim buranin davet etmesi gerekmiyor sen kendin dahil olup yaziyorsunArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben 5. cuma takımına dahil oldum sanırım orası davet etti ve kabul etti sağ olsunlar. Ancak bu başlıkta 90 kilo üzeri diyor ya bende 90 kilo üzeriyim ya buraya yazamam mı? Buranında davet etmesi mi gerekiyor? Anlayamadığım için soruyorum.
Öyle yapayım en iyisi yarında evde değilim zatenBencede oyle ye asuman abla ayran seysini evdeyken yaparsin :)
annamm yamultuyomuş lodos 90 kiloluk hatunu anladım:))Merhaba arkadaslar..
Herkes cok iyidir umarim..ben de halsizlik keyifsizlik ve usume mevcut..
Nursena tecrube etmis oldun egenin lodosunu..dogunun havasi sert ama boyle degil burasi gercekten cok degisken.ozellikle izmir gun icin de dort mevsim yasiyoruz nerdeyse..
AMİN HEPİMİZE İNŞAALLAH
Yok canim buranin davet etmesi gerekmiyor sen kendin dahil olup yaziyorsun
Guzel hareketler bunlarPırasayı yedim bol da yoğurtla beraber
Şimdi türk kahvemi içtim yanında hurmayla :)
afiyet olsunnnn arkadaşımaPırasayı yedim bol da yoğurtla beraber
Şimdi türk kahvemi içtim yanında hurmayla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?