Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman nursena dikkatli konus sen hele ozel bisey hic bahsetme bende anlamis degilim bu zihniyeti sende anlatma

senin varyapaçalı donlarını yırtarımm haa çizgimden çıkarma beniii

El at dediysek o kadar degil len

hakkat bonus kızz sauna şortunu niden kullanmıyon tabe yırtılmadıysa benimki cart ettiii de dayanamadı güzelliğima

Takti pacali donuma

Onu bisey surup oyle giyiyodum surdugum sey bittiginden beri kullanmiyorum.
Sendemi almistin la nasil kullandin eyle yirtana kadar

El at dediysek o kadar degil len

Takti pacali donuma

Onu bisey surup oyle giyiyodum surdugum sey bittiginden beri kullanmiyorum.
Sendemi almistin la nasil kullandin eyle yirtana kadar
yok ben normal sauna eşortmanıydı kız le sürülen bişeyi yoktu bacım benim DNA ma ters kronozomumu bozar

Sesli guldum he allah senin bin turlu zayifligini versin.
aminn ağzın bal yesin

Ya kizlar sppr yaptigimdan. beri sag topugumda bi agri var.aranizda boyle bisey yasayan var mi
Topuk dikenide olabilir
Hımm teşekkür ederim, peki 90 kg üstünde başlayıp ne kadar kilo verildi ortalama? Önceki sayfaları okuma şansım olmadı henüz. Ben kendim gibi mücadele eden birileri olsun istiyorum demoralize olmamak için.
Ben de yeni sayilieim canim o kadar bilmiyorum ama rahat bi ortam burasi demoralize olmazsin herkes birbirini destekliyor istersen once biraz oku neler oluyor sonra karar ver hem kilo veremesende ortam guzel ve sicak

Ben topuk dimeni diye bisey duymustum ama ne oldugunu bilmiyordum.simdibiraz once netten baktim benimki topuk dikeniymis.eeee ne olacak simdi.
Yumusak tabanli ayakkabi giyiceksin veya eczanelerde ayakkabinin topuk kismina koymak icin yumusak tabanliklar var bende de vardi ordan biliyorum doktora gittim kilodan dedi duz tabanimda ayni zamanda ozel tabanlik yaptirmistim ben icinede eczaneden aldigim topuk icin olan tabanligi koymustum bi sure sonra gecmisti ama yinede bi doktora gorun istersen belki baska biseydir yada ileri seviyedeyse diken aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…