Bana bi el at bu hafta iyi degilimafiyet olsunnnn arkadaşıma
SağOl canımafiyet olsunnnn arkadaşıma
sen benim gözümde daha hala kuğulu parktaki asu gibisin yemişim tartıyuSağOl canım
Tartı hiç takdir etmiyor beni ama
Aman nursena dikkatli konus sen hele ozel bisey hic bahsetme bende anlamis degilim bu zihniyeti sende anlatmabu gün arkadaşın biirine fena gıcık kaptımm canım sıkkın kızlar
konuştuğumuz lafları eşine anlatıp duruyo bu gün gene öle bi olay oldu valla yanında ne konuşcamı şaştım garip yaww oturup akşam kocasıyla toplantımı yapıyo lar valla hiç hoşlanmadığım hareketer ben burda yazdıklarımızı bile yeri geliyo özel şeyler paylaşıyoz anlatmıyorum hiç işi yokmu bu insanların
Ah ah ne güzel dedin :))sen benim gözümde daha hala kuğulu parktaki asu gibisin yemişim tartıyu
Gecmiste benim bilmedigim neler oldu len kugulu park nere asu kimsen benim gözümde daha hala kuğulu parktaki asu gibisin yemişim tartıyu
çok zayıftık hatırlamıyorum asumanzeyneple parkta naptımızıGecmiste benim bilmedigim neler oldu len kugulu park nere asu kim
senin varyapaçalı donlarını yırtarımm haa çizgimden çıkarma beniii
hakkat bonus kızz sauna şortunu niden kullanmıyon tabe yırtılmadıysa benimki cart ettiii de dayanamadı güzelliğima
çok zayıftık hatırlamıyorum asumanzeyneple parkta naptımızı
El at dediysek o kadar degil len
Takti pacali donuma
Onu bisey surup oyle giyiyodum surdugum sey bittiginden beri kullanmiyorum.
Sendemi almistin lanasil kullandin eyle yirtana kadar
aminn ağzın bal yesinSesli guldum he allah senin bin turlu zayifligini versin.
evet çıplak ayakla yaptığın içindir ev ayakkabızı yapacan kilo olduğu içinözellikle leslieYa kizlar sppr yaptigimdan. beri sag topugumda bi agri var.aranizda boyle bisey yasayan var mi
Topuk dikenide olabilirYa kizlar sppr yaptigimdan. beri sag topugumda bi agri var.aranizda boyle bisey yasayan var mi
Ben de yeni sayilieim canim o kadar bilmiyorum ama rahat bi ortam burasi demoralize olmazsin herkes birbirini destekliyor istersen once biraz oku neler oluyor sonra karar ver hem kilo veremesende ortam guzel ve sicakHımm teşekkür ederim, peki 90 kg üstünde başlayıp ne kadar kilo verildi ortalama? Önceki sayfaları okuma şansım olmadı henüz. Ben kendim gibi mücadele eden birileri olsun istiyorum demoralize olmamak için.
Yumusak tabanli ayakkabi giyiceksin veya eczanelerde ayakkabinin topuk kismina koymak icin yumusak tabanliklar var bende de vardi ordan biliyorum doktora gittim kilodan dedi duz tabanimda ayni zamanda ozel tabanlik yaptirmistim ben icinede eczaneden aldigim topuk icin olan tabanligi koymustum bi sure sonra gecmisti ama yinede bi doktora gorun istersen belki baska biseydir yada ileri seviyedeyse diken aliyorlarBen topuk dimeni diye bisey duymustum ama ne oldugunu bilmiyordum.simdibiraz once netten baktim benimki topuk dikeniymis.eeee ne olacak simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?