Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Topuk dikenide olabilir

Ben de yeni sayilieim canim o kadar bilmiyorum ama rahat bi ortam burasi demoralize olmazsin herkes birbirini destekliyor istersen once biraz oku neler oluyor sonra karar ver hem kilo veremesende ortam guzel ve sicak
Ben 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.

Nursena
Hasta yatagimdan bildiriyorum..su an 39 derece atesliyim saka gibi...
Eve kendimi zor attim bir usume bir halsizlik 3 battaniye bir yorgan eldivenler patikler hirkalar zangir zangir titredim..
Simdi kocamin haplarindan ictim bakalim umarim iyi gelir

Ben 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.
Hoşgeldin tekrar o zaman :)
Şimdi sağlık sorunun kalmadı inşallah geçmiş olsun

Geçmiş olsun yenam gündüz titriyorum deyince aklıma geldi ateşinin çıkmış olacağı
Fazla örtme üstünü canım
Allah şifa versin
Gelip zencefil kaynatıverem ben sana

Gecmis olsun.

Dur kız daha leslie yapicem
bu saatten sonra ne yaparsan yap birinci sin bacım massalah
hoşgeldinnn
oyyyy bacımmm geçmiş olsun nazarlaramı geldinn bu ara bu bölgede aayip ateş var sarsıyo insanı dediğin gibi 4 mevsimi aynı gün yaşayınca çarpılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…