ayy geçti çok şükürrrSelamünaleyküm bacılar
nursena geçmiş olsun
Bayaa kötü yapmış seni ama dikkat et arkadaşım çarptirma kendiniayy geçti çok şükürrr
Eki Görüntüle 1460373 Eki Görüntüle 1460375
toplam 75 dk sporumu Kızlar
5km yürüyüş
1000 adım stepper
dayko 5 dk ile öndesin varmı artturan sporuspor demişken bekliyom valla sporcu varmı diye ulen ben hastayım diye sizde yastamısınız bacılar nhylz 70 dk ve bengisu022 60 dk nursena 40 dk başka yokmudur acep
Dur kız daha leslie yapicemdayko 5 dk ile öndesin varmı artturan sporu
Ben 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.Topuk dikenide olabilir
Ben de yeni sayilieim canim o kadar bilmiyorum ama rahat bi ortam burasi demoralize olmazsin herkes birbirini destekliyor istersen once biraz oku neler oluyor sonra karar ver hem kilo veremesende ortam guzel ve sicak
HosgeldinizBen 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.
Hoşgeldin tekrar o zaman :)Ben 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.
Geçmiş olsun yenam gündüz titriyorum deyince aklıma geldi ateşinin çıkmış olacağıNursena
Hasta yatagimdan bildiriyorum..su an 39 derece atesliyim saka gibi...
Eve kendimi zor attim bir usume bir halsizlik 3 battaniye bir yorgan eldivenler patikler hirkalar zangir zangir titredim..
Simdi kocamin haplarindan ictim bakalim umarim iyi gelir
Gecmis olsun.Nursena
Eve kendimi zor attim bir usume bir halsizlik 3 battaniye bir yorgan eldivenler patikler hirkalar zangir zangir titredim..
Sanirim yok su an bir sorun. Geldi gecti sukur. Teşekkür ederimHoşgeldin tekrar o zaman :)
Şimdi sağlık sorunun kalmadı inşallah geçmiş olsun
Hos buldum. Hosluklar buldum.Hosgeldiniz
80 dakika.....Ben attiriyorum biraz onc3 de 20 dk yaptim. Sabah da 60yapmistm.ki ben okula gidip gelirken de 15 dk yuruyorm ve daha gazla onlari da saymiyomdayko 5 dk ile öndesin varmı artturan sporu
bu saatten sonra ne yaparsan yap birinci sin bacım massalahDur kız daha leslie yapicem
hoşgeldinnnBen 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.
oyyyy bacımmm geçmiş olsun nazarlaramı geldinn bu ara bu bölgede aayip ateş var sarsıyo insanı dediğin gibi 4 mevsimi aynı gün yaşayınca çarpılıyoruzNursena
Bu gazla kelimesi nerden cikti anlamadm.yanlışlıkla yazilmis.ya da son gaz spor yapiyorm80 dakika.....Ben attiriyorum biraz onc3 de 20 dk yaptim. Sabah da 60yapmistm.ki ben okula gidip gelirken de 15 dk yuruyorm ve daha gazla onlari da saymiyom
wawww topuk napsınnnn maşşşallah80 dakika.....Ben attiriyorum biraz onc3 de 20 dk yaptim. Sabah da 60yapmistm.ki ben okula gidip gelirken de 15 dk yuruyorm ve daha gazla onlari da saymiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?