- 29 Temmuz 2009
- 418
- 1.110
- 638
Hos buldum nursena. Sağ olasın.bu saatten sonra ne yaparsan yap birinci sin bacım massalah
hoşgeldinnn
oyyyy bacımmm geçmiş olsun nazarlaramı geldinn bu ara bu bölgede aayip ateş var sarsıyo insanı dediğin gibi 4 mevsimi aynı gün yaşayınca çarpılıyoruz
kaç kilosun evlimisin hedefin nedir acebaHos buldum nursena. Sağ olasın.
Hoşgeldin.been de buraya yeni yeni takiliyorm cok enerji eriyo bana.umarim sen de seversinBen 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.
Bende kahvaltinin ustune biraz simit pogca acma yedim iyimi asagiya caya indim sofrada duruyolardi bolerek biraz biraz hepsinden yedim allah cezami verecek iki haftadir veremiyorum bari almasam.
Selamünaleyküm bacılar
nursena geçmiş olsun
Nursena
Hasta yatagimdan bildiriyorum..su an 39 derece atesliyim saka gibi...
Eve kendimi zor attim bir usume bir halsizlik 3 battaniye bir yorgan eldivenler patikler hirkalar zangir zangir titredim..
Simdi kocamin haplarindan ictim bakalim umarim iyi gelir
Kasimpati tesekkur ederim..
Mens donemindemisin istah patlamasinin nedeni olabilir..
Ben 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.
geçmiş olsun yenaNursena
Eve kendimi zor attim bir usume bir halsizlik 3 battaniye bir yorgan eldivenler patikler hirkalar zangir zangir titredim..
Hosgeldin o zamanBen 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.
Cok gecmis olsun ne illetiyse bu herkesi vurduNursena
Iyi geceleriyi geceler kızlarr ben kactım
Gece gece noldu la sana ataşmı basti3 mil leslie de yaptım toplam 120 dk oldu
Maaşallah3 mil leslie de yaptım toplam 120 dk oldu
He yav biride cikip soyle moral vermiyoBonus uzulme bacim cok yedim diye bebenden onemli mi emzirdigin icin acikiyosun arada olur takilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?