Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hos buldum nursena. Sağ olasın.

Ben 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.
Hoşgeldin.been de buraya yeni yeni takiliyorm cok enerji eriyo bana.umarim sen de seversin

Asuman cansin sen ..ictim balli zencefil..
Nursena dedigin gibi salgin var sanirim esimde de ayni belirtilerden iki gundur raporlu..cocuklara gecmez inss..
Yitikmavi hosgeldin ben cok sık demoralize olan surekli kilo alip veeren bir insan evladiyim..6 kusur yildir buradayim amac zayiflama evet.cok basarili olan arkadaslarimiz da oldu..ben basarili olamadim ama her seferinde yeniden basliyorum cok buyuk destekle..bir cogumuz reelde gorusuyoruz telefonlasiyoruz dertlesiyoruz..Ayni pencereden baktigimiz icin kendimizi cok iyi hissediyoruz..
Zaten takimla burada ki farki goreceksin..

Bende kahvaltinin ustune biraz simit pogca acma yedim iyimi asagiya caya indim sofrada duruyolardi bolerek biraz biraz hepsinden yedim allah cezami verecek iki haftadir veremiyorum bari almasam.

bol bol süt olsun kilo olmasin bonus :) bazi dönemler yedikce yiyesi geliyor insanin,bu hafta bende doymuyorum birtürlü..

Selamünaleyküm bacılar
nursena geçmiş olsun

Aleykum selam dayko..

Cok gecmis olsun yena,Allah sifa versin..dikkat et kendine,sabaha daha iyi olursun insallah..

Kizlar menumu yazayim
Iftar:1 kase ayran çorbası(bi turlu bitmedi)
5parca izgara tavuk
3 dilim lavas 1 bardak kola(diyetten once icmezdim ne garibim ya)
Ara:yarim elma yarim muz cay ve azicik cerez
Sahur.1 haslanmis yumurta
1 domates 1 salatalik
5 zeytin
1 kasik cokelek ve 1 tatlik. Tereyagi(kayinvalidm yapiyo doğal)
Uyumadan da yesil cayimi icerm ins.

Ben 2004 yilinda tanistim kk ile cok guzel dostluklarimiz oldu gercek hayatta sonra forum yenilenirken eski kaydim silindi. Akabinde saglik sorunlarim falan derken iyice koptum. Simdi yeniden buradayim.

Hosgeldinnn eski uyesin biliyosun o zamanki dostluklari burasida su an da oyle hic cekinme rahat rahat gez dolas :)

Hosgeldin o zaman
Cok gecmis olsun ne illetiyse bu herkesi vurdu
iyi geceler kızlarr ben kactım
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…