Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zencefil çok iyi geliyor bal ve limonla eşime de hastayken yaptım çok iyi geldi boğazına hala içiyorum her akşam
Ayrıca zayıflamaya da yardımcıymış kan şekerini düzenliyormuş :)
Şifa olsun yenam

iyi akşamlar hanımlar :) umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyım dedim 10 sayfayı geçmiş bitiremedim daha sonra bakıcam , bende bugün dışardaydım beslenmem biraz fazla kaçtı liste filan yazmıyım ...

meyra günü atlatmıştır geçmiş olsun.....:)

YENA hastaymışsın canım uuffff olmuşsuuun geçmiş olsun bol sıcak sıcak ıhlamur tarzı çaylar iç iyi gelir inş. yarında iş var nasıl olucak....

He yav biride cikip soyle moral vermiyo bi gun sut partisi yapak emzirenler olarak
bonus mesajını görünce aklıma geldi akşam üzeri titremem geçsin diye yatağa girmiştim rüyamda göğsümü sıktım süt fışkırdı aç olan ağlayan yiğenimi emzirdim ne demek acabaaa

Ya bu topuk dikeni icin yazmissiniz ya benimde duygunun bebekliginde delice bir agrim vardi emziriyodum yine celik yelekle rontgen cektirdim o kadar kotuyum yani sabahlari bi muddet yureyemiyodum basamiyodum kesin diken sandim hicbisey cikmadi dokularda yipranma olmustur falan dedi agri kesici ilac ve jel verdi

Taban yaptirdim ortapedik ayakkabi aldim hamdolsun onunla gecti hala kullaniyorum tabanida ayakkabiyida ortapedik urunler pahali oluyo ama degiyo parasina.

Simdi yine ayaklarim cok agriyo

anacım dedim ya bu ara gayet enerjiğim spora verdim kendimi hazır istek varken yapayım bol bol

iveeet harika daykocum sana bir sorum var haftada 3 gün fitness e gidiyorum ama göbek bölgemde sıkıntı var sanki birde spor derslerinde 1 :20 dk. filan kalıyoruz sanki göbeğime yeterince çalışamıyorum gibime geliyor akşamları yarım mekik şeklinde çalışmak istiyorum belli bir yol izlemem gerekir mi yoksa bodozlama 50 le başlayım yapabildiğim kadar 10 ar 10 ar artırsam mı ?????

Benim de s
Bengisu
Topuk dikeni vardi ben de cok rahatsiz eden bir durum..ozellikle sabah uyandigim da ayaklarimin uzerine basamiyordum bir sure..
Sonra kendiliginden duzeldi sanirim uzun bir aradir agrim yok..
Benim de ayni oluyo.bazen uzun sure oturup kalkinca da oluyo.inan doktora gitmek de istemiyorm.zaten. bu aralar dis doktoruna ve surekli kadin doguma gidiyorm cocugumz olmuyo tedaviye basladk ve esimde ve bende de sorun yok ama olmuyo. Nasip iste.

Daykoya sormussun ama bende bisey soylemek istiyorum izninle karin calisirken karni iceri cekip tutmak gerekiyomus yoksa 1000 tanede ceksen fayda etmezmis

Poğaça börek ten sütmü olurmuş bol su iç olmadı meyve neyim ye
Oyle deme asuman abla mayali yedim ya mayali sut oldu mis gibi
bonus mesajını görünce aklıma geldi akşam üzeri titremem geçsin diye yatağa girmiştim rüyamda göğsümü sıktım süt fışkırdı aç olan ağlayan yiğenimi emzirdim ne demek acabaaa
Bir danisak ruya tabirine

Canim benim insaallah tez zamanda olur bebegin tedaviyede baslamissin zaten bu arada diger sorunlari aradan cikart ki hamile kalirsan insaallah sana sikinti vermesin

Daykoya sormussun ama bende bisey soylemek istiyorum izninle karin calisirken karni iceri cekip tutmak gerekiyomus yoksa 1000 tanede ceksen fayda etmezmis

sağol canım dikkat edeyim evet unutuyorum aslında yoksa ben yürürkende göbeğimi çekerim aslında ...

evet bu devasal göbekten başka ne türlü kurtulabilirim????? önerilere açığım sanki heryer inceliyor orası kalıyor gibiiii ??????

Daha dur yav yeni basladin sayilir iki haftadan once sonuc alamazsin ve alisamazsin az sabret daa

Vucut alisinca kolay yapican hareketleri acele etme bak ablam gidiyo haftada 3 gun spora fitnes plates karisik 1 bucuk ayda 10 cm incelmis kalcadan gitmedigi gunlerde olmustu yani.

Yuruyus falan yapcaksan yurudukten sonra yap mekikleri vucut isinmisken daha iyi alirmis hareketleri

Plateste karin gobek icin cok etkili yapanlar bilir zaten

aslında benimde haftada 3 ders yaa bunun 2 dersi plates ama korkudan o derse girmiyorum fitness de kalıyorum plates dersinden çıkanlar yeminlen sarhoş gibi çıkıyorlar dersten yapamam diye girmedim henüz ....

yok bonuscum bu spora başlamamla alakalı değil biliyorsun 20 küsür kilo verdim ama sanki en son göbeğimden gidiyor gibii birde 1 ay göbeğime özen göstermek istiyorum derdi neymiiiş bakalım....

Bi de kizlar suyu sicak icmek gwrekiyomus soguk su midede 20 dk kaliyomus sicak su 80 dk kaliyomus napsak acikinca sicak suya mi dadansak acaba

ben sudan çok çay, yeşil çay, kahve,sabahları limolu...vs. bu tür içecekleri sıcak içiyorum diğer normal suyu soğuk içiyorum bende soğuk su iyi diye biliyoruuum...

bide sıcak su beni şişiriyor sanki soğuk su bana daha iyi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…