- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Zencefil çok iyi geliyor bal ve limonla eşime de hastayken yaptım çok iyi geldi boğazına hala içiyorum her akşamAsuman cansin sen ..ictim balli zencefil..
Nursena dedigin gibi salgin var sanirim esimde de ayni belirtilerden iki gundur raporlu..cocuklara gecmez inss..
Yitikmavi hosgeldin ben cok sık demoralize olan surekli kilo alip veeren bir insan evladiyim..6 kusur yildir buradayim amac zayiflama evet.cok basarili olan arkadaslarimiz da oldu..ben basarili olamadim ama her seferinde yeniden basliyorum cok buyuk destekle..bir cogumuz reelde gorusuyoruz telefonlasiyoruz dertlesiyoruz..Ayni pencereden baktigimiz icin kendimizi cok iyi hissediyoruz..
Zaten takimla burada ki farki goreceksin..
anacım dedim ya bu ara gayet enerjiğim spora verdim kendimi hazır istek varken yapayım bol bolGece gece noldu la sana ataşmı basti
Poğaça börek ten sütmü olurmuş bol su iç olmadı meyve neyim yeHe yav biride cikip soyle moral vermiyobi gun sut partisi yapak emzirenler olarak
bonus mesajını görünce aklıma geldi akşam üzeri titremem geçsin diye yatağa girmiştim rüyamda göğsümü sıktım süt fışkırdı aç olan ağlayan yiğenimi emzirdim ne demek acabaaaHe yav biride cikip soyle moral vermiyobi gun sut partisi yapak emzirenler olarak
Hay maşallah3 mil leslie de yaptım toplam 120 dk oldu
anacım dedim ya bu ara gayet enerjiğim spora verdim kendimi hazır istek varken yapayım bol bol
Benim de ayni oluyo.bazen uzun sure oturup kalkinca da oluyo.inan doktora gitmek de istemiyorm.zaten. bu aralar dis doktoruna ve surekli kadin doguma gidiyorm cocugumz olmuyo tedaviye basladk ve esimde ve bende de sorun yok ama olmuyo. Nasip iste.Bengisu
Topuk dikeni vardi ben de cok rahatsiz eden bir durum..ozellikle sabah uyandigim da ayaklarimin uzerine basamiyordum bir sure..
Sonra kendiliginden duzeldi sanirim uzun bir aradir agrim yok..
Daykoya sormussun ama bende bisey soylemek istiyorum izninle karin calisirken karni iceri cekip tutmak gerekiyomus yoksa 1000 tanede ceksen fayda etmezmisiveeet harika daykocumsana bir sorum var haftada 3 gün fitness e gidiyorum ama göbek bölgemde sıkıntı var sanki birde spor derslerinde 1 :20 dk. filan kalıyoruz sanki göbeğime yeterince çalışamıyorum gibime geliyor akşamları yarım mekik şeklinde çalışmak istiyorum belli bir yol izlemem gerekir mi yoksa bodozlama 50 le başlayım yapabildiğim kadar 10 ar 10 ar artırsam mı ?????
Oyle deme asuman abla mayali yedim ya mayali sut oldu mis gibiPoğaça börek ten sütmü olurmuş bol su iç olmadı meyve neyim ye
Bir danisak ruya tabirinebonus mesajını görünce aklıma geldi akşam üzeri titremem geçsin diye yatağa girmiştim rüyamda göğsümü sıktım süt fışkırdı aç olan ağlayan yiğenimi emzirdim ne demek acabaaa
Canim benim insaallah tez zamanda olur bebegin tedaviyede baslamissin zaten bu arada diger sorunlari aradan cikart ki hamile kalirsan insaallah sana sikinti vermesinBenim de s
Benim de ayni oluyo.bazen uzun sure oturup kalkinca da oluyo.inan doktora gitmek de istemiyorm.zaten. bu aralar dis doktoruna ve surekli kadin doguma gidiyorm cocugumz olmuyo tedaviye basladk ve esimde ve bende de sorun yok ama olmuyo. Nasip iste.
Daykoya sormussun ama bende bisey soylemek istiyorum izninle karin calisirken karni iceri cekip tutmak gerekiyomus yoksa 1000 tanede ceksen fayda etmezmis
iveeet harika daykocumsana bir sorum var haftada 3 gün fitness e gidiyorum ama göbek bölgemde sıkıntı var sanki birde spor derslerinde 1 :20 dk. filan kalıyoruz sanki göbeğime yeterince çalışamıyorum gibime geliyor akşamları yarım mekik şeklinde çalışmak istiyorum belli bir yol izlemem gerekir mi yoksa bodozlama 50 le başlayım yapabildiğim kadar 10 ar 10 ar artırsam mı ?????
Kesinlikle haftanin 4 gunu bende yapiyorum tvden cok etkili oluyo ozellikle lastikle topla ve cemberle yapilan haeketlerPlateste karin gobek icin cok etkili yapanlar bilir zaten
Plateste karin gobek icin cok etkili yapanlar bilir zaten
bence kilo vermekten çok sıkılaşmak için tabii platesde lazımda bir yürüyüş veya fitness kadar kilo vermeye etkisi yok sanki.....Plateste karin gobek icin cok etkili yapanlar bilir zaten
Bi de kizlar suyu sicak icmek gwrekiyomus soguk su midede 20 dk kaliyomus sicak su 80 dk kaliyomus napsak acikinca sicak suya mi dadansak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?