Evet kilo verdirmiyor ama cok guzel sikilastiriyor ve esnetiyorbence kilo vermekten çok sıkılaşmak için tabii platesde lazımda bir yürüyüş veya fitness kadar kilo vermeye etkisi yok sanki.....
Evet kilo verdirmiyor ama cok guzel sikilastiriyor ve esnetiyor
Evet bende bi yerde duymustum soguk su icince vucut onu isitmak icin daha cok calisiyomus belki yine oyledir bilmiyorum ama binu da gecenlerde dilara kocak in programinda duydumben sudan çok çay, yeşil çay, kahve,sabahları limolu...vs. bu tür içecekleri sıcak içiyorum diğer normal suyu soğuk içiyorum bende soğuk su iyi diye biliyoruuum...
bide sıcak su beni şişiriyor sanki soğuk su bana daha iyi geliyor :)
Bence en kisa zamanda bi dene alisinca vazgecemeyeceksinşu an dediğim gibi cidii korkuyorum o dersten fitnees den daha zor gibii aslında benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var dersten çıkanların hali hiç hal değil
neyse bir gün girersem haber veririm :)
Canım 10 tane yap dinlen bi kaç dk sonra yine 10 yorulanà kadar ben 20 yapıp 1-2 dk dinlenip yine 20 böyle 100 tane zorlanmadan yapıyorum yarın daha detaylı konuşuruziveeet harika daykocumsana bir sorum var haftada 3 gün fitness e gidiyorum ama göbek bölgemde sıkıntı var sanki birde spor derslerinde 1 :20 dk. filan kalıyoruz sanki göbeğime yeterince çalışamıyorum gibime geliyor akşamları yarım mekik şeklinde çalışmak istiyorum belli bir yol izlemem gerekir mi yoksa bodozlama 50 le başlayım yapabildiğim kadar 10 ar 10 ar artırsam mı ?????
iyi geceler yelizcim Allah rahatlık versin :)Hadi kizlar hepinize iyi geceler bidik uyumusken ben uyumaya kacayim
Canım 10 tane yap dinlen bi kaç dk sonra yine 10 yorulanà kadar ben 20 yapıp 1-2 dk dinlenip yine 20 böyle 100 tane zorlanmadan yapıyorum yarın daha detaylı konuşuruz
Plates denedim zorladım ben onuda detaylı konuşuruz yarın
İyi geceler Allah rahatlik versin bacilar
Allah rahatlık versin herkese
Ben de erkenciyim yine yatsam iyi olur
Meyra çok yoruldu herhalde gelemedi bu akşam
Dikkat et kuzum sen fitik falan olur bide allah korusun.tamam yarın konuşuruzda yarım mekik çekeyim diyorum benim daha önceki yılardan spor salonundan tam mekik çekmekten göbek kasımda yırtık oluştu yarım mekiğide rahat yaparım sen tam mekik mi çekiyorsun ?
Zencefil çok iyi geliyor bal ve limonla eşime de hastayken yaptım çok iyi geldi boğazına hala içiyorum her akşam
Ayrıca zayıflamaya da yardımcıymış kan şekerini düzenliyormuş :)
Şifa olsun yenam
iyi akşamlar hanımlar :) umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyım dedim 10 sayfayı geçmiş bitiremedim daha sonra bakıcam , bende bugün dışardaydım beslenmem biraz fazla kaçtı liste filan yazmıyım ...
meyra günü atlatmıştır geçmiş olsun.....:)
YENA hastaymışsın canım uuffff olmuşsuuun geçmiş olsun bol sıcak sıcak ıhlamur tarzı çaylar iç iyi gelir inş. yarında iş var nasıl olucak....
Allah rahatlık versin herkese
Ben de erkenciyim yine yatsam iyi olur
Meyra çok yoruldu herhalde gelemedi bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?