Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet kilo verdirmiyor ama cok guzel sikilastiriyor ve esnetiyor

şu an dediğim gibi cidii korkuyorum o dersten fitnees den daha zor gibii aslında benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var dersten çıkanların hali hiç hal değil

neyse bir gün girersem haber veririm :)

Evet bende bi yerde duymustum soguk su icince vucut onu isitmak icin daha cok calisiyomus belki yine oyledir bilmiyorum ama binu da gecenlerde dilara kocak in programinda duydum

şu an dediğim gibi cidii korkuyorum o dersten fitnees den daha zor gibii aslında benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var dersten çıkanların hali hiç hal değil

neyse bir gün girersem haber veririm :)
Bence en kisa zamanda bi dene alisinca vazgecemeyeceksin

Canım 10 tane yap dinlen bi kaç dk sonra yine 10 yorulanà kadar ben 20 yapıp 1-2 dk dinlenip yine 20 böyle 100 tane zorlanmadan yapıyorum yarın daha detaylı konuşuruz
Plates denedim zorladım ben onuda detaylı konuşuruz yarın

tamam yarın konuşuruzda yarım mekik çekeyim diyorum benim daha önceki yılardan spor salonundan tam mekik çekmekten göbek kasımda yırtık oluştu yarım mekiğide rahat yaparım sen tam mekik mi çekiyorsun ?

tamam yarın konuşuruzda yarım mekik çekeyim diyorum benim daha önceki yılardan spor salonundan tam mekik çekmekten göbek kasımda yırtık oluştu yarım mekiğide rahat yaparım sen tam mekik mi çekiyorsun ?
Dikkat et kuzum sen fitik falan olur bide allah korusun.

Gobek zayif insanlarda bile zor gidiyo bizim gobekler napsin. En zor calisan kas karin kasidir. Hala durmasi normal yani

slm kızlar
geçmiş yapamıyorum kusura bakmayın inşallah hepiniz iyisinizdir
bu hafta neden bilöiyorum ama hastanede çok yoğunuz pert oluyorum eve girince pcye oturmaya halim kalmıyor
yatmadan slm vereyim beni unutmayın dedim
ben burdayım diyete devam :)

Zencefil çok iyi geliyor bal ve limonla eşime de hastayken yaptım çok iyi geldi boğazına hala içiyorum her akşam
Ayrıca zayıflamaya da yardımcıymış kan şekerini düzenliyormuş :)
Şifa olsun yenam

Zencefil çok faydalı çok, ama benim bunyeyle bir barıştıramadım şu zencefili, ama inadım inat yılmak yok: )

Atlattım canım sağ olasın: )
Günde beni atlattı ama: )))
Kocaman öpüyorum: ***

Allah rahatlık versin herkese
Ben de erkenciyim yine yatsam iyi olur
Meyra çok yoruldu herhalde gelemedi bu akşam

Aynen ablacım: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…