Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler güzeller
yorgun savaşcı ancak gelebildi. neyseki temizlik bitti sayılır. akşam misafir gelecek ve benim hiçbirşey yapasım yok. çayın yanında sadece çerez ikram etsem sonrada meyve çıkartsam ayıp olurmu acaba yemekten sonra gelicekler tok olurlar birde hamur işi yapsam yenmez bana kalır.evdekiler bitmek bilmedi önceki gün bir poşet dolusu köye gönderdim. şimdi yeniden yapmak istemiyorum. sadece tatlımı yapsam acaba neyse sabah ola hayrola
yeni gelen olmuş niccini hatırlayamadım hoş gelmiş safa gelmiş azmin daim olsun canım

Masallah hem temizlik,hem spor daha ne olsun..:) bu arada sarmalar bitmedi sanirim dafi,ayy ne cok severim sarmayi,yapmak istiyorum ama kendimi frenleyememe korkusu ile erteliyorum sürekli..Profil resmimde ki sen misin?
bitti bitti çok şükür. ben yapmadım sarmay yeğenim sardı bende kuru dolma yapmıştım. hepsini tükettik.
profil ben değilim canım yeğenim ama bana çok benzetiyorlar. bilmiyenler kızınmı diyor

Pırasayı yedim bol da yoğurtla beraber
Şimdi türk kahvemi içtim yanında hurmayla :)
oh afiyet olsun

dayko 5 dk ile öndesin varmı artturan sporu
nursena bugün benim çok olmuş sanırım öyle bir tepindimki kaslarım yanıyor resmen. onca yürüdüm böyle yorulmamıştım. ama bugün dk. tutmadım

çok geçmiş olsun yenacım. Allah acil şifalar versin

menümü paylaşayım

sabah : 1,5 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kaymak, 2 kaşık pastırmalı yumurta, 2 dilim peynir, domates, salatalık, 2 bardak çay,

ara : 1 fincan kahve, çukulata

öğle : 1 tabak diş buğdayı ( bitti çok şükür )

akşam : 1 dilim ekmek, 2 parça tavuk, 3 bardak ayran, 1 fincan kahve

iki gundur giremedim ama aklim hep burdaydi.cok yogundum.iki gundur geziyorum.eve geldm yuryuyse ciktim 5 saatlik yuruyusum var. bugunde mangal yaptik. ev kalabalikti .ve regl oldum catliycak gibi sisim.

Günaydın

tamam yarın konuşuruzda yarım mekik çekeyim diyorum benim daha önceki yılardan spor salonundan tam mekik çekmekten göbek kasımda yırtık oluştu yarım mekiğide rahat yaparım sen tam mekik mi çekiyorsun ?
Yok canım tam mekik çekemiyorum belim tutulur vallahi yarım mekik Çapraz mekik bide yan taraflar için bişi yapıyorum

Hosgeldin o zaman

Cok gecmis olsun ne illetiyse bu herkesi vurdu

Iyi geceler

Tesekkur ederim canim..sen nasil pldun duzeldinmi..

Yena gecmis olsun kuzum aman barisa dikkat edin yeni duzeldi cocuk hapsrma yannda sevme cocugu :))

Sagol bonuscum...valla ben de onu dusunuyorum cocugun daha ilac tedavisi devam ediyor..
Zencefil çok iyi geliyor bal ve limonla eşime de hastayken yaptım çok iyi geldi boğazına hala içiyorum her akşam
Ayrıca zayıflamaya da yardımcıymış kan şekerini düzenliyormuş :)
Şifa olsun yenam

Asucum ben tazesini aldim.sen posetmi tozmu kullaniyirsun..

Valla geldim ise canim.biraz daha iyiyim..

Allah gonlunuze gore verir insallah...

Sagol daficim..sen de temizligini bitirmissin misler gibi..

Frida tam mekik cekme omurgalara zararliymis bir de biz ileri kilolular icin ekstra zararli yarim mekik en ideali bonus bacinin dedigi gibi isindiktan sonra..

Meyra hosgeldin bir yasinda ki halin cok sevimli.:)

Burnum tikali ozellikle gece nefes almakta zorlaniyorum ama daha iyiyim cok sukur sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…