- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bu ne hiz yahu bizede haber verin hanimlar merak ederim benHanimlar. ygs. sonuclari aciklanmis
Günaydın
Yok canım tam mekik çekemiyorum belim tutulur vallahi yarım mekik Çapraz mekik bide yan taraflar için bişi yapıyorum
Tesekkur ederim canim..sen nasil pldun duzeldinmi..
Sagol bonuscum...valla ben de onu dusunuyorum cocugun daha ilac tedavisi devam ediyor..
Asucum ben tazesini aldim.sen posetmi tozmu kullaniyirsun..
Valla geldim ise canim.biraz daha iyiyim..
Allah gonlunuze gore verir insallah...
Sagol daficim..sen de temizligini bitirmissin misler gibi..
Frida tam mekik cekme omurgalara zararliymis bir de biz ileri kilolular icin ekstra zararli yarim mekik en ideali bonus bacinin dedigi gibi isindiktan sonra..
Meyra hosgeldin bir yasinda ki halin cok sevimli.:)
hayırlı geceler güzeller
yorgun savaşcı ancak gelebildi. neyseki temizlik bitti sayılır. akşam misafir gelecek ve benim hiçbirşey yapasım yok. çayın yanında sadece çerez ikram etsem sonrada meyve çıkartsam ayıp olurmu acabayemekten sonra gelicekler tok olurlar birde hamur işi yapsam yenmez bana kalır.evdekiler bitmek bilmedi önceki gün bir poşet dolusu köye gönderdim. şimdi yeniden yapmak istemiyorum. sadece tatlımı yapsam acaba neyse sabah ola hayrola
yeni gelen olmuş niccini hatırlayamadım hoş gelmiş safa gelmiş azmin daim olsun canım
bitti bitti çok şükür. ben yapmadım sarmay yeğenim sardı bende kuru dolma yapmıştım. hepsini tükettik.
profil ben değilim canım yeğenim ama bana çok benzetiyorlar. bilmiyenler kızınmı diyor
oh afiyet olsun
nursena bugün benim çok olmuş sanırım öyle bir tepindimki kaslarım yanıyor resmen. onca yürüdüm böyle yorulmamıştım. ama bugün dk. tutmadım
çok geçmiş olsun yenacım. Allah acil şifalar versin
Gunaydinnn her bir kisiye :)
ilik limonlu su zorla icildi disler kamasti ohh mis
Kızlar okula gitmek için hazırlanıyor hava kapalı ve Karla karışık yağmur yağıyor kış gelmiş yine
Frida tam mekik cekme omurgalara zararliymis bir de biz ileri kilolular icin ekstra zararli yarim mekik en ideali bonus bacinin dedigi gibi isindiktan sonra..
Meyra hosgeldin bir yasinda ki halin cok sevimli.:)
Çok sevimliymişsin:) Bu arada eski meyra mısın acaba merak ettim.
ne güzel: )
ben yağmuru karı seviyorum
sağolasın: )
sağol: )
galiba eski meyrayım: )
başka meyra yok sanırım canım, işte bende 4-5senedir burdayım: )
ama senin nickin bana tanıdık gelmedi hiç, adınımı değiştirdin??
bu arada hoşgeldin tekrardan: )
2004 yılında tanıştım burasıyla ben uzunca sürede kaldım.Forum yenilenirken eski kayıtlar gitti yeniden üye oldum sonra.
Evet o yıl yeni kurulmuştu ne günlerdi yaa. Mune var o zamanlardan elif burada sanki frida yı hatırlıyorum. Diğerleri nerede kim bilir...yani eski nickin neydi?
eski kayıtlar kaç yılında gitti? birde bizim kayıtlar hep gitse ne güzel olur: )
vaaaay 2004 demek, zaten kkda 2004temi ne kurulmuştu galiba öyle okumuştum sanırım: )
Evet o yıl yeni kurulmuştu ne günlerdi yaa. Mune var o zamanlardan elif burada sanki frida yı hatırlıyorum. Diğerleri nerede kim bilir...
Burdaki hic kimse o senelerden degil 2006 dan onceki uyeler gorunmuyo zaten.2004 yılında tanıştım burasıyla ben uzunca sürede kaldım.Forum yenilenirken eski kayıtlar gitti yeniden üye oldum sonra.
Kac yasindasin boyun kilon kac?umarim verirsin .bu konuda bildigi. spor salonundaki. Hocam gobek cevresine bebe yagi sur demisti catlak olmamasi icin.Merhaba kızlar ben arkadaşlarımla sabah 6 da kalkıp 1.5 saat yürümeye çalışıyorum okuldan gelince de Leslie nin 4 fast mille ni yapıyorum tabi bir kaç gündür düzene sokabildim çok şükürBelli bir kiloya girince de jillian, pilates falan yapmaya başlayacağım ki sarkmayayım .(Vücudumun eski haline dönmemesinden ya da zayıflayınca sarkmaktan çok korkuyorum çünkü gerçekten daha çok gencim)Sizin belirli kürleriniz var mı böyle desteklediğiniz lahana ,maydanoz o tarz şeyler ?(Gerçi lahana bu mevsimde olmuyor daha mevsimsel önerileriniz olursa sevinirim :) :*
Umarim veririm :) 19 yasindayim Boyum 1.80 kilom da en son 105 diKac yasindasin boyun kilon kac?umarim verirsin .bu konuda bildigi. spor salonundaki. Hocam gobek cevresine bebe yagi sur demisti catlak olmamasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?