Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burda da 1yaşındayım: )

çok tatlı bu yaaaa

Eki Görüntüle 1460728

Günaydın

Yok canım tam mekik çekemiyorum belim tutulur vallahi yarım mekik Çapraz mekik bide yan taraflar için bişi yapıyorum

hııım anladım bende yapabilirsem yarım mekik çekicemde baksana yena , bonus ısınman lazım diyor

hasta hasta işe gitmişsiin : ( bugün daha iyiyim diye kendine güvenme akşama kötüleşebilirsin (gerçi olmazda inş.
) taze zencefil iyidir yaaa soy dilimle birde limon ve elma dilimle üzerinede sıcak su ekleyip bol bol iç. taze zencefili bende çok severimde uzun zamandır kullanmadım alsam iyi olur aslında ...

Frida tam mekik cekme omurgalara zararliymis bir de biz ileri kilolular icin ekstra zararli yarim mekik en ideali bonus bacinin dedigi gibi isindiktan sonra..

Meyra hosgeldin bir yasinda ki halin cok sevimli.:)

gece vakti nasıl ısınacam ki zoor birde tembelik oooff kardeşimde tuturdu benimle birlikde spora gideceksin diyee birde bana özel hoca tutcakmış
yol uzak nerden baksan bir saat gidiş 1 saat geliş eee en az 3 saatte salonda kalsam gidip gelemem zaten bu ara kızdırdıda beniii bende istemem dedim telefonu kapatırken görüşürüz diyo bideeee

daficim kolay gelsiin temizlik bitmiş ooohhh ne güzel güle güle kirlet canım :) yaaa şu misafire ikram olayı benimde aynı durumlardan çok canımı sıkıyor yok yapıyorsun bağzen yenmiyorda ama bu seferde çayın yanı boş gibi geliyor insana halbuki o kadar kuruyemiş filan oluyor...

Gunaydinnn her bir kisiye :)
ilik limonlu su zorla icildi disler kamasti ohh mis

güzel bir başlangıç olmuş :)merak ettim limonu sıktınmı sıcak suyun içine ? ben bardağa limon sıkmıyorum limon dilimi atıyorum birde elma dilimi ve dal tarçın çokta güzel oluyor tadıı bir dene isteresen ...

Kızlar okula gitmek için hazırlanıyor hava kapalı ve Karla karışık yağmur yağıyor kış gelmiş yine

ne güzel: )
ben yağmuru karı seviyorum

Frida tam mekik cekme omurgalara zararliymis bir de biz ileri kilolular icin ekstra zararli yarim mekik en ideali bonus bacinin dedigi gibi isindiktan sonra..

Meyra hosgeldin bir yasinda ki halin cok sevimli.:)

sağolasın: )

Çok sevimliymişsin:) Bu arada eski meyra mısın acaba merak ettim.

sağol: )
galiba eski meyrayım: )
başka meyra yok sanırım canım, işte bende 4-5senedir burdayım: )
ama senin nickin bana tanıdık gelmedi hiç, adınımı değiştirdin??
bu arada hoşgeldin tekrardan: )

şuan benim dişi muhabbet kuşum kızdı uzunca cakcaklayarak, neye biliyormusunuz uçağın sesine: ))))
kendisi biraz asabidir, çok tatlı ama çokta asabidir: )
bu aralarda hasta, karnı şiş 6ayı geçgindir, son zamanlarda da değişik sesler çıkarıyor, en yakın vakitte veterinere götürcem inş, ve inş önemli bişey değildir, çok alıştım çünkü onlara: (

2004 yılında tanıştım burasıyla ben uzunca sürede kaldım.Forum yenilenirken eski kayıtlar gitti yeniden üye oldum sonra.

2004 yılında tanıştım burasıyla ben uzunca sürede kaldım.Forum yenilenirken eski kayıtlar gitti yeniden üye oldum sonra.

yani eski nickin neydi?
eski kayıtlar kaç yılında gitti? birde bizim kayıtlar hep gitse ne güzel olur: )
vaaaay 2004 demek, zaten kkda 2004temi ne kurulmuştu galiba öyle okumuştum sanırım: )

yani eski nickin neydi?
eski kayıtlar kaç yılında gitti? birde bizim kayıtlar hep gitse ne güzel olur: )
vaaaay 2004 demek, zaten kkda 2004temi ne kurulmuştu galiba öyle okumuştum sanırım: )
Evet o yıl yeni kurulmuştu ne günlerdi yaa. Mune var o zamanlardan elif burada sanki frida yı hatırlıyorum. Diğerleri nerede kim bilir...

Merhaba kızlar ben arkadaşlarımla sabah 6 da kalkıp 1.5 saat yürümeye çalışıyorum okuldan gelince de Leslie nin 4 fast mille ni yapıyorum tabi bir kaç gündür düzene sokabildim çok şükür Belli bir kiloya girince de jillian, pilates falan yapmaya başlayacağım ki sarkmayayım .(Vücudumun eski haline dönmemesinden ya da zayıflayınca sarkmaktan çok korkuyorum çünkü gerçekten daha çok gencim)Sizin belirli kürleriniz var mı böyle desteklediğiniz lahana ,maydanoz o tarz şeyler ?(Gerçi lahana bu mevsimde olmuyor daha mevsimsel önerileriniz olursa sevinirim :) :*

Kac yasindasin boyun kilon kac?umarim verirsin .bu konuda bildigi. spor salonundaki. Hocam gobek cevresine bebe yagi sur demisti catlak olmamasi icin.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün yoğundu yatağımız 10 yıllık eskidi artık taşınmaktanda mahfoldu deiştirdik akşama kadar gezdik mağza mağza çok yoruldum çokkk çay demleyip yatıcam bu hafta başarılı deildim inşallah haftaya daha azimli olurum eksi olamamda artı garanti dir heralde

sınavlarda açıklanmış ne olduki durumlar allah hayırlısını versin herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…