oo bu topikte senin gibi genç kızlar nasıl zayıfladı sonrada gelin bile ettik yaş 37 olunca metobolizmada yavaşlıyo daha yavaş veriyorum gençsin ne güzel çabucak gider inşallah yaşınıda kıskandım çok isterdim 19 yaşında olmayı:))Umarim veririm :) 19 yasindayim Boyum 1.80 kilom da en son 105 diBebe yağını hiç duymamistim sen denedin mi ?
tesekkur ederim destekleriniz icin ,inşallah ya çabucak veririm :) Her yasin ayrı güzelliği varmış ama :)oo bu topikte senin gibi genç kızlar nasıl zayıfladı sonrada gelin bile ettik yaş 37 olunca metobolizmada yavaşlıyo daha yavaş veriyorum gençsin ne güzel çabucak gider inşallah yaşınıda kıskandım çok isterdim 19 yaşında olmayı:))
haha veriyom hakkını yaşımın olgun vede dolgunum maşşalahtesekkur ederim destekleriniz icin ,inşallah ya çabucak veririm :) Her yasin ayrı güzelliği varmış ama :)
Benim de s
Benim de ayni oluyo.bazen uzun sure oturup kalkinca da oluyo.inan doktora gitmek de istemiyorm.zaten. bu aralar dis doktoruna ve surekli kadin doguma gidiyorm cocugumz olmuyo tedaviye basladk ve esimde ve bende de sorun yok ama olmuyo. Nasip iste.
aslında benimde haftada 3 ders yaa bunun 2 dersi plates ama korkudan o derse girmiyorum fitness de kalıyorum plates dersinden çıkanlar yeminlen sarhoş gibi çıkıyorlar dersten yapamam diye girmedim henüz ....
yok bonuscum bu spora başlamamla alakalı değil biliyorsun 20 küsür kilo verdim ama sanki en son göbeğimden gidiyor gibii birde 1 ay göbeğime özen göstermek istiyorum derdi neymiiiş bakalım....
slm kizlar hepinize kustum.yoklugum hic fark edilmemis.
şuan benim dişi muhabbet kuşum kızdı uzunca cakcaklayarak, neye biliyormusunuz uçağın sesine: ))))
kendisi biraz asabidir, çok tatlı ama çokta asabidir: )
bu aralarda hasta, karnı şiş 6ayı geçgindir, son zamanlarda da değişik sesler çıkarıyor, en yakın vakitte veterinere götürcem inş, ve inş önemli bişey değildir, çok alıştım çünkü onlara: (
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün yoğundu yatağımız 10 yıllık eskidi artık taşınmaktanda mahfoldu deiştirdik akşama kadar gezdik mağza mağza çok yoruldum çokkk çay demleyip yatıcam bu hafta başarılı deildim inşallah haftaya daha azimli olurum eksi olamamda artı garanti dir heralde
sınavlarda açıklanmış ne olduki durumlar allah hayırlısını versin herkeze
Evet o yıl yeni kurulmuştu ne günlerdi yaa. Mune var o zamanlardan elif burada sanki frida yı hatırlıyorum. Diğerleri nerede kim bilir...
elifi biliyorum, yönetici o da.
eneee frida o kadar eskimi yafff: )
Umarim veririm :) 19 yasindayim Boyum 1.80 kilom da en son 105 diBebe yağını hiç duymamistim sen denedin mi ?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün yoğundu yatağımız 10 yıllık eskidi artık taşınmaktanda mahfoldu deiştirdik akşama kadar gezdik mağza mağza çok yoruldum çokkk çay demleyip yatıcam bu hafta başarılı deildim inşallah haftaya daha azimli olurum eksi olamamda artı garanti dir heralde
sınavlarda açıklanmış ne olduki durumlar allah hayırlısını versin herkeze
Masallah gencsin ve uzunsun.bak yazuk o boya insaallah kilo verursin manken gibi olursun.Yok can8m ben kullanmadm ama sal9ndaki hoca kendisi 30 kilo vermis veo kullanmis.Umarim veririm :) 19 yasindayim Boyum 1.80 kilom da en son 105 diBebe yağını hiç duymamistim sen denedin mi ?
Allah gönlünüze göre versin,dilerim yakin zamanda kavusursunuz bebeginize..
20 küsür kilomuu? harikasin frida,tebrik ediyorum seni...:)
Yaziya dökülemesede herkesin yoklugu farkediliyordur aslinda,yeni olmama ragmen ben bile farkediyorum yani...:)
Muhabbet kuslarini ben de cok seviyorum ama tüyleri bakim zorlugu gözümü korkutuyor hep..cok gecmis olsun,muhabbet kuslarinin hassas oldugunu duymustum ihmal etme istersen veterinere göturmeyi,insallah önemli birseyi yoktur...
hayirli olsun yataginiz nursena,güle güle kullan..
kizlar bugun bir diyetisyen sayfasinda meyvalari kabuklari ile beraber firinda kuruttugunu,daha sonra bunlari ara ögünlerde veya aksamlari yenilebilecegini hatta su,bitki caylari bilhassa yesil cay icerisine atilip icilebilecegini yazmis..özellikle portakal,mandalin,armut,elma ve istenilen her meyve kurutulabilirmis..100° C de 4 saatte kuruyormus,meyvasinina göre süre degisiyor tabi...ben ilk firsatta denemeyi düsünüyorum,sizlerle de paylasmak istedim..:)
Maşallah bu hafta sen iyi kilo vermişsindir benceKizlar bugün 60 dk spormuda yaptim. Umarim yarin eksiyi görürüm.uyumadan da yeşil cayimi da ictim mi süper olur.
sağol canım.bugün kirletmeye başladık. üç küçük çocuk vardı . ellerindekileri heryere sürüp gezdiler. yapmadım birşey. sadece kod adı İ H olandan kavurdum birazcık birde tatlı getirmişler gelirken onuda koydum. çerez , meyve tamamdır.daficim kolay gelsiin temizlik bitmiş ooohhh ne güzel güle güle kirlet canım :) yaaa şu misafire ikram olayı benimde aynı durumlardan çok canımı sıkıyor yok yapıyorsun bağzen yenmiyorda ama bu seferde çayın yanı boş gibi geliyor insana halbuki o kadar kuruyemiş filan oluyor...
asuu gözünüz aydın.İyi akşamlar
Bugün yoğun ve hareketliydi benim içşn akşam da çaya misafirimiz vardı genç bir çift çok tatlılar maşallah çay içip sohbet ettik az önce gittiler
Sınav sonucumuz iyi geldi şükür inşallah lys de daha da iyi sonuç alırız
Yarından ben de ümitsizim hafta boyu iyiydim ama hiç eksi görmedim bugün de çok düzensiz yedim akşam da misafirimin getirdiği börek ve sütlü tatlıdan yedim kendi yaptıklarımdan yemedim artık o da akşam yemeği olsun
himm sagol canimmüne yönetici canım.. bir olumsuzluk olduğunda gerekeni yapıyor sağolsun
yanlis yazmisim evet ozur.
mena abla: ))))
mune canım, yönetici.
bunu duymak cok guzeldi.Hayvanin tipine guldum ya
Elifunda cigim aklima geldin bi ara kizla ugrasiyosundur diye dusundum
Yazmasakta gozumuz asina oluyo ariyoruz herkesi
ben yoktum arkadasim ben daha yenintanisiyorum bu siteyle.ama isterdim eski olmak.Evet o yıl yeni kurulmuştu ne günlerdi yaa. Mune var o zamanlardan elif burada sanki frida yı hatırlıyorum. Diğerleri nerede kim bilir...
o elif ben degilmiym.uyku basti sacmaliyorummm..elifi biliyorum, yönetici o da.
eneee frida o kadar eskimi yafff: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?