Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umarim veririm :) 19 yasindayim Boyum 1.80 kilom da en son 105 di Bebe yağını hiç duymamistim sen denedin mi ?
oo bu topikte senin gibi genç kızlar nasıl zayıfladı sonrada gelin bile ettik yaş 37 olunca metobolizmada yavaşlıyo daha yavaş veriyorum gençsin ne güzel çabucak gider inşallah yaşınıda kıskandım çok isterdim 19 yaşında olmayı:))

tesekkur ederim destekleriniz icin ,inşallah ya çabucak veririm :) Her yasin ayrı güzelliği varmış ama :)

Allah gönlünüze göre versin,dilerim yakin zamanda kavusursunuz bebeginize..

20 küsür kilomuu? harikasin frida,tebrik ediyorum seni...:)

slm kizlar hepinize kustum.yoklugum hic fark edilmemis.

Yaziya dökülemesede herkesin yoklugu farkediliyordur aslinda,yeni olmama ragmen ben bile farkediyorum yani...:)

Muhabbet kuslarini ben de cok seviyorum ama tüyleri bakim zorlugu gözümü korkutuyor hep..cok gecmis olsun,muhabbet kuslarinin hassas oldugunu duymustum ihmal etme istersen veterinere göturmeyi,insallah önemli birseyi yoktur...

hayirli olsun yataginiz nursena,güle güle kullan..

hayirli aksamlar arkadaslar...

Yogunluktan bugun ugrayamadim,neyse ki islerimi hallettim cok sükür..:)diyet adina bugun güzel gecti,insallah yarin hepimiz adina eksi gördügümüz bir gün olur..

Yena nasil oldun merak ettim,insallah toparlamis kendini daha iyi hissediyorsundur..acil sifalar diliyorum..
Asuman abla sinav sonuclari aciklanmis,insallah kizinin sonuclari güzel gelmistir..

kizlar bugun bir diyetisyen sayfasinda meyvalari kabuklari ile beraber firinda kuruttugunu,daha sonra bunlari ara ögünlerde veya aksamlari yenilebilecegini hatta su,bitki caylari bilhassa yesil cay icerisine atilip icilebilecegini yazmis..özellikle portakal,mandalin,armut,elma ve istenilen her meyve kurutulabilirmis..100° C de 4 saatte kuruyormus,meyvasinina göre süre degisiyor tabi...ben ilk firsatta denemeyi düsünüyorum,sizlerle de paylasmak istedim..:)

Evet o yıl yeni kurulmuştu ne günlerdi yaa. Mune var o zamanlardan elif burada sanki frida yı hatırlıyorum. Diğerleri nerede kim bilir...

yok canım ben 2013 kasımda üye olmuşum ki üye olduktan baya baya sonra bu topiğe yazmaya başladım daha öncesinde de hiçbir nikle bu guruba yazmadım. kk dan başka diyet forumlarında bulundum ama 1 yıldır sadece burdayım :)

elifi biliyorum, yönetici o da.
eneee frida o kadar eskimi yafff: )

diyetde bayağı eski ama bu topikde 1 yılığım meyraa o kadarda eski değilim :))

Umarim veririm :) 19 yasindayim Boyum 1.80 kilom da en son 105 di Bebe yağını hiç duymamistim sen denedin mi ?

hoş geldin canım :) senin yaşlarında oğlum ve 12 yaşındada kızım var. onlarda spor yapıyor her duş sonrası vücut nemlendirici losyon kulanıyorlar sende kullan yararı olucaktır :)

yatağını güle güle kulan canım :) zaten bu tür ev eşyalarının ömrü 10 yılda bitiyor gerçekten ...

evet canım 20 kilo verdim ama inan koruması vermekten daha zor bütün kışıda bir ileri 2 geri geçirdim işte... bu bahar bir 10 kilo daha verip 3 lü basamaklardan kurtulsam başka bişey istemiyorum onsan sonra 1 yılda onu korumaya çalışırım ....

kilo geçmişim verip almak adına çok sabıkalı anlatmıyım : (

denemek lazım aslında bende bayılrım kuru üzüme, kuru elmaya acaba fırındada iyi kururmuki denersen haber ver olur mu ...
aaayyy bizim şarkuterici bir kurutulmuş meyvalar getirtiyor ama şekerli rengarenk jelibon gibiii tabii şekerli olduğu için alamıyorum ...

İyi akşamlar
Bugün yoğun ve hareketliydi benim içşn akşam da çaya misafirimiz vardı genç bir çift çok tatlılar maşallah çay içip sohbet ettik az önce gittiler
Sınav sonucumuz iyi geldi şükür inşallah lys de daha da iyi sonuç alırız
Yarından ben de ümitsizim hafta boyu iyiydim ama hiç eksi görmedim bugün de çok düzensiz yedim akşam da misafirimin getirdiği börek ve sütlü tatlıdan yedim kendi yaptıklarımdan yemedim artık o da akşam yemeği olsun

hayırlı geceler kızlar
misafişarlerim gitti. bende buraya damladım.
bugün diyet açısından pek başarılı sayılmam. kod adı olan dan tükettim. helede bugün hiç iyi olmadı . zaten eksi görünmüyordum bakalım sabah tartı gülecekmi yüzümemi tükürecek görücez.
nursena yatağını güle güle kullan .

sağol canım.bugün kirletmeye başladık. üç küçük çocuk vardı . ellerindekileri heryere sürüp gezdiler. yapmadım birşey. sadece kod adı İ H olandan kavurdum birazcık birde tatlı getirmişler gelirken onuda koydum. çerez , meyve tamamdır.

asuu gözünüz aydın.

slm kızlarrrr
yarınki tartımı çok merakediyorum
pazartesiden beri yeni bir şey deniyorum
bi giremedimki nete size anlatayım
neyse inşallah ya yrn akşam en beter hafta sonu buralardayım
hafta içi yazamadıklarımı hafta sonu telafi ederiz
iyi geceler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…