Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar..
yenacım çok geçmiş olsun canım...nisa düzeldi çok şükür ama iki yas sendromu devam ediyor dediği olmadımı başını yere eğiyor kafasını küt küt yere çarpıyor yoksa çok masum çok sakin yavrum ama...
kız arkadaşlarım deri pantalonlar deri etekler giyiyorum dar jeanlar bn çuval gibi kotlarla yanlarında..ahhh bir zayıflasam giycem yenacım....
bonusss aynennn canımmm mini bir deri etek en darından deri pantalon..birde kısacık şu derı ceketler giyiyorlarya onlara bayılıyorum..
bugun misafirlerim çok yine mamalar da çok tartıya daha çıkmadım cesaret edip birazdan çıkıcam yazarım...

Sağlık olsun, o zamanlarda vardı bu isimde biri o zannettim ben :)

Yok anam bonuss çuval gibi yakışmaz bile e dun yiye girdik bir bluz begendim 3 metre kumaş gitmiştir dedim almadım zayif ta daha güzel duruyor.... ahhhh ahhhh bak bn yine aynı kilo sayin..
Kilom 127..
Bugünde menüde kıbrıs tatlısı
Börek
Kısır var gel de yeme sabahtan gözümün önünde duruyor tatlı içim gidiyor kaldırdım dolaba...

Uyudum uyudum kalktım: )
Yine yatar uyurum.
Yenam nasıl oldun?

Meyracim pek iyi degilim oksuruyorum kaburgalarim agriyor oksurmekten...

günaydın kızlarrrr
kilo:89.1
akşam 7seansına bilet almış eşim arkadaşlarıyla beraber ailecek adapazarına sinemaya gitcez geç geliriz herhalde
inşallah yatmadan girebilirim özledim sizi

İyi seyirler hasibe..ne izleyeceksiniz..

Hayırlı cumalar
Benim kilom aynı 92.5
Kilo verenleri kutlarım şimdiden

Asucum sen dikkat etmistin bu hafta neden veremedin.

Derin kibris tatlisi nasil oluyor.:))

Nisa nin bunalimlarini yiyeyim simdi ki cocuklarda bir tuhaf valla her donem ayri bir mesele yasiyo sipalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…