açık havada yürüyüşMaşallah ya 220 dakika ne sporu yapıyorsunuz ?
evet canım 20 kilo verdim ama inan koruması vermekten daha zor bütün kışıda bir ileri 2 geri geçirdim işte... bu bahar bir 10 kilo daha verip 3 lü basamaklardan kurtulsam başka bişey istemiyorum onsan sonra 1 yılda onu korumaya çalışırım ....
kilo geçmişim verip almak adına çok sabıkalı anlatmıyım : (
denemek lazım aslında bende bayılrım kuru üzüme, kuru elmaya acaba fırındada iyi kururmuki denersen haber ver olur mu ...
aaayyy bizim şarkuterici bir kurutulmuş meyvalar getirtiyor ama şekerli rengarenk jelibon gibiii tabii şekerli olduğu için alamıyorum ...
Gunaydin :)
Derin imrenmekten olecez deri kumas alip bolunumu diktirsek napsak
cok gecmis olsun.Meyracim pek iyi degilim oksuruyorum kaburgalarim agriyor oksurmekten...
İyi seyirler hasibe..ne izleyeceksiniz..
Asucum sen dikkat etmistin bu hafta neden veremedin.
Derin kibris tatlisi nasil oluyor.:))
Nisa nin bunalimlarini yiyeyim simdi ki cocuklarda bir tuhaf valla her donem ayri bir mesele yasiyo sipalar..
Meyracim pek iyi degilim oksuruyorum kaburgalarim agriyor oksurmekten...
.
sagol canim.Nur ve eliffunda size de gecmis olsun..
Kasimpati kuru meyveleri ben de severim migroslarda vb satilanlar acaip sekerli ama dedigin mantikli denemek gerek..meyveler kurudukca seker orani aciga cikarmis daha tatlanirmis..
Meyra neden kilonu bildirmiyorsun artik izinli olma lutfen..
Bundan sonra yillik izin disin da izin yok.:)
darisi basimiza.insan kilo verdilce kendine guven geliyo.bide burda olmak cok guzel bisey insana gaz veriyo.Ohhh bu saatte evde olmak ne güzel.hemen aksam yemegini yapaym bari bugün birazerken yiyelim.bugün mutluyum on günlük spor ve diyetle 2.5kilo. gitmi
Nur ve eliffunda size de gecmis olsun..
Kasimpati kuru meyveleri ben de severim migroslarda vb satilanlar acaip sekerli ama dedigin mantikli denemek gerek..meyveler kurudukca seker orani aciga cikarmis daha tatlanirmis..
Meyra neden kilonu bildirmiyorsun artik izinli olma lutfen..
Bundan sonra yillik izin disin da izin yok.:)
Merhaba, benimde sabah tartım 90,400 gösterdi. Pazartesiden bu yana 3,300 gitti sevinçliyim mutluyum yaşasın diyetim :))
canin sagolsun meyracim dert gelmesinde.gider insallah oda.gayret bacim.: )))))
gece tam bildirim yaparken şarj bitti ablacım, yarın yaparım dedim yattım, sonrada unutuvermişim: (
neyseki henüz liste yapılmamış yetiştim: ))))
düşünceli ablam benim sağol
bu hafta pastalar bana 500gr getirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?