Canim geldiginden beri toplamda kac kilo verdin..darisi basimiza.insan kilo verdilce kendine guven geliyo.bide burda olmak cok guzel bisey insana gaz veriyo.
canin sagolsun meyracim dert gelmesinde.gider insallah oda.gayret bacim.
Degilmi dogru soyluyorsun ben cocuklara kanalize olmusum hep hastalikta.ev de harnup pekmezi var oglana duzenli icirdigim iceyim eve gidince..ablacım pekmez öksürüğe iyi gelir derler, istersen biraz iç suyla, kıyamam yaa....
matematikte pek zayifim.92.3 dum.simdi 90.5 im. iki hafta once 89.6 dim.vermisimdir.ama reglim oluyo.acayip sisim.Canim geldiginden beri toplamda kac kilo verdin..
iiyim sukur.dediklerini yaptim daha da ii oldum. cok sagol.sağol canım benim: ) ecmain inş.
sen nasılsın görüşmeyeli canımcım?
cigerlerim sokulcekcik gibi oksurdugumde bende bi yemek kasigi pekmeze uc damlw limon birazda karabiber ekleyip icerim.cok ii geliyo her aksam ama.Degilmi dogru soyluyorsun ben cocuklara kanalize olmusum hep hastalikta.ev de harnup pekmezi var oglana duzenli icirdigim iceyim eve gidince..
matematikte pek zayifim.92.3 dum.simdi 90.5 im. iki hafta once 89.6 dim.vermisimdir.ama reglim oluyo.acayip sisim.
iiyim sukur.dediklerini yaptim daha da ii oldum. cok sagol.
cigerlerim sokulcekcik gibi oksurdugumde bende bi yemek kasigi pekmeze uc damlw limon birazda karabiber ekleyip icerim.cok ii geliyo her aksam ama.
o zaman galiba yaklaşık en az 2kg gitmiş geldin geleli: )
nedemek ii gelirse sevinirim.Karabiberli pekmezi biliyorum arti limonluda deneyeyim sagol
Karabiberli pekmezi biliyorum arti limonluda deneyeyim sagol
Salepi arkadasim surekli soyler..eve giderken alayim..cok sagolun..Yatarken özellikle sütle salep yapıp içersen çok iyi gelir. Birde boza tedavi ediyor. Dilerim şifa olur canım.
Maşallah bence birinci olmuşsundurselam canlar kilo bi,ldirimim: 96.5 cıktım 98.9dum 2.400kğ. vermişim 400 dk. yürüyüş yaptımnursenacığım kaçıncı oldum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün yoğundu yatağımız 10 yıllık eskidi artık taşınmaktanda mahfoldu deiştirdik akşama kadar gezdik mağza mağza çok yoruldum çokkk çay demleyip yatıcam bu hafta başarılı deildim inşallah haftaya daha azimli olurum eksi olamamda artı garanti dir heralde
sınavlarda açıklanmış ne olduki durumlar allah hayırlısını versin herkeze
Muhabbet kuslarini ben de cok seviyorum ama tüyleri bakim zorlugu gözümü korkutuyor hep..cok gecmis olsun,muhabbet kuslarinin hassas oldugunu duymustum ihmal etme istersen veterinere göturmeyi,insallah önemli birseyi yoktur...
İyi akşamlar
Bugün yoğun ve hareketliydi benim içşn akşam da çaya misafirimiz vardı genç bir çift çok tatlılar maşallah çay içip sohbet ettik az önce gittiler
Sınav sonucumuz iyi geldi şükür inşallah lys de daha da iyi sonuç alırız
Yarından ben de ümitsizim hafta boyu iyiydim ama hiç eksi görmedim bugün de çok düzensiz yedim akşam da misafirimin getirdiği börek ve sütlü tatlıdan yedim kendi yaptıklarımdan yemedim artık o da akşam yemeği olsun
yanlis yazmisim evet ozur.
Merhabalar
Çarşıda işim vardı yürüyerek gittim hallettim geldim
gunaydın kızlar..
yenacım çok geçmiş olsun canım...nisa düzeldi çok şükür ama iki yas sendromu devam ediyor dediği olmadımı başını yere eğiyor kafasını küt küt yere çarpıyor yoksa çok masum çok sakin yavrum ama...
kız arkadaşlarım deri pantalonlar deri etekler giyiyorum dar jeanlar bn çuval gibi kotlarla yanlarında..ahhh bir zayıflasam giycem yenacım....
bonusss aynennn canımmm mini bir deri etek en darından deri pantalon..birde kısacık şu derı ceketler giyiyorlarya onlara bayılıyorum..
bugun misafirlerim çok yine mamalar da çok tartıya daha çıkmadım cesaret edip birazdan çıkıcam yazarım...
Yok anam bonuss çuval gibi yakışmaz bile e dun yiye girdik bir bluz begendim 3 metre kumaş gitmiştir dedim almadım zayif ta daha güzel duruyor.... ahhhh ahhhh bak bn yine aynı kilo sayin..
Kilom 127..
Bugünde menüde kıbrıs tatlısı
Börek
Kısır var gel de yeme sabahtan gözümün önünde duruyor tatlı içim gidiyor kaldırdım dolaba...
Maşallah bence birinci olmuşsundur
neden? birinci kim meyracığımgaliba 2. oldu.
teşekkür ederim canımMaşallah bence birinci olmuşsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?