Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rahatladı çok şükür meyracım

Nursena ellerine sağlık
Ama ben artıda değilim ki :)) illa kara listeye sokacaksın beni yani
sus anca beraber aman kafa patlattım valla beceremiyom biri hayrına alsa şu listeyiii
liste yapmada sınıfta kaldım stresten çikolata yicem kafam çalışsın azcık

ayni durumdayim bende. ne berbat bise ya

geçmiş olsun canım yaa dikkat edin dinlenin bol sıvılar tüketin çevrede inanılmaz grip var bende çok korkuyorum bizede bulaşıcak diyeee ...

Merhabalar
Çarşıda işim vardı yürüyerek gittim hallettim geldim

adaş bende aslında 2,3 bağzen 4 duraklık yolları sırf yürüyüş olsun diye yürüyerek gidip gelirim :) kızımızın sınavı iyi geçmiş sevindim canım devamıda böyle memnun edici olur inş. :)

nursenacım emeğine sağlık uğraşmışsın yapmışsın benden yana yanlışlarınla kabulüm

gerçi bendede yanlışlık var oda geçen hafta geç bildirim yaptığım için tabloda görünmemiştiya kilom ondan şimdi iyice hesapladım bu hafta - 400 gr. var sadece neyse o kadarda önemli değil canım :) sıkıntı yok yaniii sadece 3. lüğü haketmiyoruuum gibii :)))

selam hasibeg bu akşam sinamaya gidecekmişsiniz iyi eğlenceleeer : ) ben çok merakettim pazartesinden beri ne yapıyorsun anlatsan belki bizede yol gösterici olur ...

Gunaydin :)

Derin imrenmekten olecez deri kumas alip bolunumu diktirsek napsak

şaka bi tarafada benim deri pantulonum var kışın donuyorum yazında terletiyor bu kış hiç giymedim bol geleceğini düşünerek severek aldım ama kullanışlı değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…