- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Nooldu ?Offfffff offf gene hangi daglari yiktim ecaba
Ellerine emegine saglik nursenacim
Hasibe ben de merak ettim naptığını
Güzel de kilo vermişsin
İkili rakamlara geldigin de plates yapsan nasil olur..yeliz sen plates yapıyordun değil mi ? anacım o nasıl bir platestir bugün salona gittim yürüme bandına çıktım hoca yanıma geldi platese katılcakmısın diye sorunca bende bir gazla derse girdim. hareketlerin dörte üçünü yapabildim ama en azından doğru yaptım ders bitiğinde salondan çıkarken yeminle salonun merdivenlerini inerken düşücem zanetim bacaklarım benden bağımsız hareket ediyordu şimdide tüm kaslarım vücudum ağrıyor hani ağır grip olursunda ağrı çekersin yaa işte aynen öyleee birdahaki ders salı günüü hala düşünüyorum salı platese katılsam mı diyee vücudum belki alışır fitness çok rahatmış yaaa....
Karatay yapiyor hasibe.
Bir de gec vakit misafirin getirdigi tatliyi yemiyordur muhtemelen.:))
Asum datlimkiymatlum bir iki kilo verdim diye bir yerlerim kalkti dimi hemen..:))
çok ağır geldi nilüş sorma ders sonrası hocayla konuştum net konuşmadı ama zaten kilo vermenizde platesin hiçbir etkisi olmıycak kardio daha yararlı dedi tamamda bende sıkılaşıyım azcık istedim 1 ay yapayım dedim ama yapamıycam gibiii....İkili rakamlara geldigin de plates yapsan nasil olur..
Yok valla daha hiç vermedim ben farkındayım ama yemesem ayıp olurdu napıyım :)Karatay yapiyor hasibe.
Bir de gec vakit misafirin getirdigi tatliyi yemiyordur muhtemelen.:))
Asum datlimkiymatlum bir iki kilo verdim diye bir yerlerim kalkti dimi hemen..:))
Ankara da çok soğukhava inanılmaz soğuk yaa yarında benim kızı alıp alışverişe götürücem( düğün için) ama bu soğukda nasıl olucak bilmem
Yok valla daha hiç vermedim ben farkındayım ama yemesem ayıp olurdu napıyım :)
Eşim diyo ki ben sana 40 olmadan ver dedim sonra zor olur dedim verdin ama geri alma demeyi unuttum :))
adaş mecburen evden bişeyler ayarlıycaksın artık vakitte kalmamış her LCW de farklı modeler oluyor aslında gerçi dolapları açsan yıkılıyordur ama insan giycek bişey bulamıyor dimiii...Ankara da çok soğuk
Yarın nişana gideceğiz biz de öğleden sonra
Öğleden önce de kardeşime gideceğiz ben öğlen ayrılacağım diğerleri devam edecekler :)
Yarın ne giyeceğim bİlmiyorum bugün LCW de baktım bişeyler ama bulamadım hiç bişey bulduklarımda olmadı
eksiden cok arti cok. kendi adima cok uzgunum.haftanın birinciSİ
@azraserra-2
haftanın 2.LERİ
@HasibeG -1400
YENA -1400
haftanın 3
74FRIDA -1100
tebrik ediyorummm herkeziii
haftanın artılar
asumanzeynep
@nursena
@meyra
@dayko
@Bonus
elifunda BUNLARDA HAFTANIN KARA LİSTESİ
eksiden cok arti cok. kendi adima cok uzgunum.
cok guzeldi gunluk guneslikti.mangallar gezmeler ama bugun soguk bunaltici bi hava.insanin ruhu daraliyo is bile yapasim gelmiyo.hava iiken yuruyorum.geziyorum.bisikletimi suruyorum.hic te yorulmuyom.ama bu hava bana kilo yapiyo iste.kendime gelmeliyimolur öylee sıkıntı yapma haftaya daha iyi olur inş. işte insan bahar aylarını avantaja çevirmeye istiyor havalarda tam ısınmadığı için düzelemedik bitürlü sizin oralarda havalar nasıl ?
haftanın birinciSİ
@azraserra-2
haftanın 2.LERİ
@HasibeG -1400
YENA -1400
haftanın 3
74FRIDA -1100
tebrik ediyorummm herkeziii
haftanın artılar
asumanzeynep
@nursena
@meyra
@dayko
@Bonus
elifunda BUNLARDA HAFTANIN KARA LİSTESİ
yeliz sen plates yapıyordun değil mi ? anacım o nasıl bir platestir bugün salona gittim yürüme bandına çıktım hoca yanıma geldi platese katılcakmısın diye sorunca bende bir gazla derse girdim. hareketlerin dörte üçünü yapabildim ama en azından doğru yaptım ders bitiğinde salondan çıkarken yeminle salonun merdivenlerini inerken düşücem zanetim bacaklarım benden bağımsız hareket ediyordu şimdide tüm kaslarım vücudum ağrıyor hani ağır grip olursunda ağrı çekersin yaa işte aynen öyleee birdahaki ders salı günüü hala düşünüyorum salı platese katılsam mı diyee vücudum belki alışır fitness çok rahatmış yaaa....
cok guzeldi gunluk guneslikti.mangallar gezmeler ama bugun soguk bunaltici bi hava.insanin ruhu daraliyo is bile yapasim gelmiyo.hava iiken yuruyorum.geziyorum.bisikletimi suruyorum.hic te yorulmuyom.ama bu hava bana kilo yapiyo iste.kendime gelmeliyim
çok ağır geldi nilüş sorma ders sonrası hocayla konuştum net konuşmadı ama zaten kilo vermenizde platesin hiçbir etkisi olmıycak kardio daha yararlı dedi tamamda bende sıkılaşıyım azcık istedim 1 ay yapayım dedim ama yapamıycam gibiii....
Yok valla daha hiç vermedim ben farkındayım ama yemesem ayıp olurdu napıyım :)
Eşim diyo ki ben sana 40 olmadan ver dedim sonra zor olur dedim verdin ama geri alma demeyi unuttum :))
bende iki hafta once aldim plates topunu.yapim dedim bi otarafa bi bu tarafa dusmekten her yerim agrimisti ondan demekkiEllerine saglik nursena..Kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar,azminiz daimi olsun..
Daha önce gittigim diyetisyenim bana 90 kilonun altina düsmeden plates vs tarzi sporlari yapmamami tavsiye ediyordu,agirlik cok oldugundan kemiklerin zedelenme durumuna karsi dikkatli olmami o tarz sporlarin kilo vermekten ziyade verilen kilolarin büyük cogunlugu verildikten sonra deforme olan vucudu sekle sokmak icin oldugundan bahsetmisti..ben icin en uygununun acik havada orta hizda yapilan yürüyüs oldugunu söylemisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?