almanya bremenMahsuru yoksa sen hangi eyalettesin eliffunda?bugun bizim burasi günlük günesli idi,gerci 3-4 gündür böyle nerdeyse..
sendemi yurt disindasin.Mahsuru yoksa sen hangi eyalettesin eliffunda?bugun bizim burasi günlük günesli idi,gerci 3-4 gündür böyle nerdeyse..
Yok valla daha hiç vermedim ben farkındayım ama yemesem ayıp olurdu napıyım :)
Eşim diyo ki ben sana 40 olmadan ver dedim sonra zor olur dedim verdin ama geri alma demeyi unuttum :))
cok guzeldi gunluk guneslikti.mangallar gezmeler ama bugun soguk bunaltici bi hava.insanin ruhu daraliyo is bile yapasim gelmiyo.hava iiken yuruyorum.geziyorum.bisikletimi suruyorum.hic te yorulmuyom.ama bu hava bana kilo yapiyo iste.kendime gelmeliyim
Ellerine saglik nursena..Kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar,azminiz daimi olsun..
Daha önce gittigim diyetisyenim bana 90 kilonun altina düsmeden plates vs tarzi sporlari yapmamami tavsiye ediyordu,agirlik cok oldugundan kemiklerin zedelenme durumuna karsi dikkatli olmami o tarz sporlarin kilo vermekten ziyade verilen kilolarin büyük cogunlugu verildikten sonra deforme olan vucudu sekle sokmak icin oldugundan bahsetmisti..ben icin en uygununun acik havada orta hizda yapilan yürüyüs oldugunu söylemisti..
almanya bremen
sendemi yurt disindasin.
aaa evt hatirladim. nereye yakin hessen.ben yeniyim almanyada 4yil olcak.pek bilmiyom buralari.Evet eliffunda,daha önce de yazismis almanyada yasadigimizi söylemistik,unuttun mu? :) ben hessen eyaletindeyim bu arada..:)
evt ya insani eve bagliyo.bu hava.bide bunalima yakin biriyim acayip stresli oluyom.işte bende bundan bahsediyordum havalar bir ısınmadıkii atalım kendimizi dışarlara artık havalar ısınsın yaaaa...
evet canım bende biliyorumda işte düğün öncesi 1 ay sıkılaşırdım diye düşündüm 2 hafta oldu spora başlıyalı şimdiden incelme hissediyorum gerçi tartıya tam istediğim gibi yansımadı ama ... havalar bir ısınsa dışarı yürüyüşleride yaparım : )
yeliz sen plates yapıyordun değil mi ? anacım o nasıl bir platestir bugün salona gittim yürüme bandına çıktım hoca yanıma geldi platese katılcakmısın diye sorunca bende bir gazla derse girdim. hareketlerin dörte üçünü yapabildim ama en azından doğru yaptım ders bitiğinde salondan çıkarken yeminle salonun merdivenlerini inerken düşücem zanetim bacaklarım benden bağımsız hareket ediyordu şimdide tüm kaslarım vücudum ağrıyor hani ağır grip olursunda ağrı çekersin yaa işte aynen öyleee birdahaki ders salı günüü hala düşünüyorum salı platese katılsam mı diyee vücudum belki alışır fitness çok rahatmış yaaa....
aaa evt hatirladim. nereye yakin hessen.ben yeniyim almanyada 4yil olcak.pek bilmiyom buralari.
süresiz gibi devam edicem bakalım yaaa işte geçen kardeşim harika bir spor salonu için gel diyorda nerden baksan 2 saat gidip gelme tutuyor birde o salona girince nerden baksan 3 saattede çıkamam düğün öncesi hergün 5 saat nerden ayarlıyım gidip geleyim yolu uzak olan salonda 13 aylık anlaşma olucak sauna , hamam, açık kapalı yüzme havuzuu birde çok kaslıı hocalar varmııışCanim fazla kilomuz gerek yok aci cekmeye..
Gittigin yer belediyeninmi.suresizmi.?
:))))
heeee bende aynı ısınsın artık havalaaaaaaaaaarevt ya insani eve bagliyo.bu hava.bide bunalima yakin biriyim acayip stresli oluyom.
doğru diyon sağol deniyim biii yada senin beni anlaman için bir kere benimle derse girmen lazıım :)Frida yavrim orda bi terslik var plates bu ya dovusmu yapiyon o halde olman normal degil bencede bi daha girme. Biz ekrandan bakip yapiyoruz yani ben onceden yaptim bir ay kadar ama acayip iyi geliyo bu benim fikrim degil olmasi gereken. Dogru yapildiginda kaslara cok cabuk etki ediyo ve cok iyi geliyo plates sonrasi kesinlikle yorgunluk hissetmiyosun. Hatta ebru sallli rahatlamak icin yapiyorum diyodu.
Bunu anlaman icin bi kere ebruya bakarak yapman lazim
işte bende bundan bahsediyordum havalar bir ısınmadıkii atalım kendimizi dışarlara artık havalar ısınsın yaaaa...
evet canım bende biliyorumda işte düğün öncesi 1 ay sıkılaşırdım diye düşündüm 2 hafta oldu spora başlıyalı şimdiden incelme hissediyorum gerçi tartıya tam istediğim gibi yansımadı ama ... havalar bir ısınsa dışarı yürüyüşleride yaparım : )
Sesli guldumdoğru diyon sağol deniyim biii yada senin beni anlaman için bir kere benimle derse girmen lazıım :)
Sesli guldumsen avcilardamiydin o kardesinin dedigi yeri pek merak ettim
Toriumda olsa gidecenmi yanikardeşimin gitiği salon bahçeşehir loca ... gel beraber spor yapalım diyor
bize yakın adam gibi spor salonu yok yaa mesela pelikan , torium ve Marmara parkta havuzlu saunalı spor salonu yok olan spor salonlarıda belediyeninkinden farksız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?