Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

işte bende bundan bahsediyordum havalar bir ısınmadıkii atalım kendimizi dışarlara artık havalar ısınsın yaaaa...

evet canım bende biliyorumda işte düğün öncesi 1 ay sıkılaşırdım diye düşündüm 2 hafta oldu spora başlıyalı şimdiden incelme hissediyorum gerçi tartıya tam istediğim gibi yansımadı ama ... havalar bir ısınsa dışarı yürüyüşleride yaparım : )

evt ya insani eve bagliyo.bu hava.bide bunalima yakin biriyim acayip stresli oluyom.

Frida yavrim orda bi terslik var plates bu ya dovusmu yapiyon o halde olman normal degil bencede bi daha girme. Biz ekrandan bakip yapiyoruz yani ben onceden yaptim bir ay kadar ama acayip iyi geliyo bu benim fikrim degil olmasi gereken. Dogru yapildiginda kaslara cok cabuk etki ediyo ve cok iyi geliyo plates sonrasi kesinlikle yorgunluk hissetmiyosun. Hatta ebru sallli rahatlamak icin yapiyorum diyodu.

Bunu anlaman icin bi kere ebruya bakarak yapman lazim

Canim fazla kilomuz gerek yok aci cekmeye..
Gittigin yer belediyeninmi.suresizmi.?

:))))
süresiz gibi devam edicem bakalım yaaa işte geçen kardeşim harika bir spor salonu için gel diyorda nerden baksan 2 saat gidip gelme tutuyor birde o salona girince nerden baksan 3 saattede çıkamam düğün öncesi hergün 5 saat nerden ayarlıyım gidip geleyim yolu uzak olan salonda 13 aylık anlaşma olucak sauna , hamam, açık kapalı yüzme havuzuu birde çok kaslıı hocalar varmııış

doğru diyon sağol deniyim biii yada senin beni anlaman için bir kere benimle derse girmen lazıım :)

düzenli spor yapanlarda tartiya cok yansimasa da vucud cok sekle giriyor gözle görulur incelme oluyor,eminim sende de aynisi olmustur..:)düyününüze kadar hedefledigin kiloya gelirsin insallah..

Sesli guldum sen avcilardamiydin o kardesinin dedigi yeri pek merak ettim

kardeşimin gitiği salon bahçeşehir loca ... gel beraber spor yapalım diyor

bize yakın adam gibi spor salonu yok yaa mesela pelikan , torium ve Marmara parkta havuzlu saunalı spor salonu yok olan spor salonlarıda belediyeninkinden farksız ...

Toriumda olsa gidecenmi yani bize o kadar yakin degil ya arabayls bile olsa gitmek istemem bi iki gun neysede surekli olunca yorar insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…