- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Kasimpati ayni konuda konusup selamlasamadik he :) selam ben binis
Nur hanimlarda ehliyet almak icin ugrasiyo direksiyon dersi falan gerildi baya allah yardimcisi olsun
Ic guveysinden hallice :)Aleykum selamm bonus :) nasilsin?
Nur hanimlarda ehliyet almak icin ugrasiyo direksiyon dersi falan gerildi baya allah yardimcisi olsun
Kendiside geldi ama ben cvp verimhııımmm yazılıyı atlatı mı acaba ? zor yaa özelikle direksiyon sınavında gençler geliyor insanı heycanladırıyor ...
Toriumda olsa gidecenmi yanibize o kadar yakin degil ya arabayls bile olsa gitmek istemem bi iki gun neysede surekli olunca yorar insani
Pelikana bi kere gittim pek sevmedim orayi torium guzelde cok buyuk yerler yoruluyorm gezerken. Ama yakin olman iyiymis. Hastanenin adini biliyomda kendisini hec gormedim o yolun ustundemi bi daha gittigimde bakinim etrafa frida yakamada bonus kafasi koyarmben torium laa pelikanın ortasında oturuyorum pelikana daha çok yakınım gerçii avcılar hosbital var biliyormusun onun hemen üstünde oturuyorum toriuma giderkende yürüyüş olsun diye yürüyerek gidiyorum yürüyerek yarım saat sürüyor işte hayır dediğim salon toriumda olsa hemen giderdim bahçeşehir çok uzak
Pelikana bi kere gittim pek sevmedim orayi torium guzelde cok buyuk yerler yoruluyorm gezerken. Ama yakin olman iyiymis. Hastanenin adini biliyomda kendisini hec gormedim o yolun ustundemi bi daha gittigimde bakinim etrafa frida yakamada bonus kafasi koyarmsaga sola bakan cocuklu bi kari gorursen benimdir
şimdiden direksiyonu düşünme yazılıyı bir atlat bakalım sana tavsiyem soruların mantığını anlamaya çalışma özelikle motor dersinden sadece soruyu ve doğru cevabı ezberle yeter. birde bilirsin geçen senelerden çıkan soruları netden çöz....iyi aksamlar arkadaslar
alinti yapamdm ya. sormayn girdim bi isin icine cikamiyorum. pazar bonusunda dedigi gibi yazili sinav var onda bi korkum yok 50 sorudan 35 dogruyla geciyon.
ama direksiyon cok zor ya
isin ilginci ilk 2gun iyiydim. hatta 2.gun tek hatam isiklarda falan vitesi 1e almamakti ama 3.gun koptum ya o kadar cok hata yaptim ki hoca noluyo sana faln dedi artik. bugunde son gunumdu dunden daha iyiydim ama genelde kotuydum. direksiyondan kalma ihtimalim yuzde 80. bi kere istop edince zaten kaliyosun 2gundur kac kere istop ettim sayamadm bile. geri iyi gidiyorum parki yapiyorm ama gerisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?