bonus kafa aveanin internetiyle yazmaya calisiyom ne bekliyin ki acep
korkma heyecen yapma 1 kere stop yapmakla ehliyeti vermiycekler diye bişey yok ben direksiyon sınavında kaç kere arabayı istop etirdim yanımdada müfettiş oturuyordu rahat ol ikide ortaya espiri salarsın indiğinde müfettişle kanki olursun vallaha ...
rahat olman lazım ben ilk defa sınav zamanı o yoldan geçtim mesela neysee. şunuda unutma direksiyonda kalsan bilee çok hakın var bunu bilmek seni rahatlatır.guzergahta bi zor ki ya sormayin. ozellikle bir bolumu cok zorluyo beni. gecip gecememeye karar veremiyrm gelen carpar mi acaba diye sonrada birden debriyjdn ayagimi kaldrym yolun irtasnda istop ediyrm. ilk 2gun yoktu oyle bise. millet ilk gun oyle yapmis ben tersine gittim resmn
kaza yapsan nolur zaten yavaş gidiyorsun arabada sürücü kursunun birde şunu düşün senin ayağının altındaki pedaların aynısından yanındaki adamın ayağının altında olcak yani kaza yapmak o kadarda kolay değil...evet var ama kaza yaparim diye korkuyom
Frida kasimpati amma guzel destek oluyonuznur sen bakma bunlara tr de araba kullanmak bir ayricaliktirr
Bosver bonus kafanin teki iste wifi ile yaziyo catir catir anlarmi 3g halinden
Vayyy fridaya bah sen hele :)))
Tugba giyimi gordum otoparkta afisi vardi da girmek nasip olmadi akerin urunleri iyi olurda pahali olur indirim iyi denk gelmis gule gule kullan. Tugba giyimde benle adas :)
yerim ben o bonus kafayi :)
var ama her seferinde 175 lira ekstra odeme yapmam lazim
ins. iyi biri olurda fazla gerilmem
Bakirkoye her gittigmde akere girip bakarim etiketlere gozum portleyince sanki neler gormusumde onlari begenmiyorum havasiyla cikarimevet akerden 60 tl. gömlek düşürmek bir şans olduu ....
Korkma sen bebik gaza basip gidecegin attalari dusunyok ben kendi arabamla xalismak icin dedim onu. evde var araba ama onunla kaza yaparsamdiye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?