Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gerci daha 2 saat hakkim var. similatorde calisma hakkim var
son derslerinide gör birde yanındaki hocadan kendi pedalarını kesinlikle kulanmamasını rica et çünkü sen arabayı kulanıyorum zannedersin hoca devriyajı hep kıvamında tutar sen hiç istop etmesin tamamdır bu iş diyebilirsin o yüzden kendi aracınla çalış demiştim ....

Bakirkoye her gittigmde akere girip bakarim etiketlere gozum portleyince sanki neler gormusumde onlari begenmiyorum havasiyla cikarim

Bazen guzel seyler olurda cokta guzel degil yani armineyi hic sevmem bide tasarim kumas falan kotu tarzim deel

evet yaaa aker pahalı ben açıkça çok pahalı olduğunu söylerim. birde çalışanlara ne zaman indirime giriyorsunuz diyede sorarım ...denk geldi aldım ama gömleğin biraz arkası uzun kestiririm belkii bu arada gömleğim 48 beden :)

armineye çok alıcı gözle bakmadım bir iki sefer arkadaşıma pardesü filan bakmışdık ama orasıda sezonda pahalıı...

hayirlisi ile alirsin insallah kendine guven yeter.

slm kızlar
gittik geldik değişiklik oldu iyi oldu
çıkışta lcwye girdik pantalonum eskimişti ve bollaşmıştı aynı model pantalonun 2 beden küçüğünü aldım çok mutlu oldum :)
İyi seyirler hasibe..ne izleyeceksiniz..
selam: bahara yolculuk filmine gittik cnm açıkçası ben ilk filmi daha çok beğenmiştim buda fena değildi ama bunda daha az ağladım :)

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
eline sağlık nursenacım

selam hasibeg bu akşam sinamaya gidecekmişsiniz iyi eğlenceleeer : ) ben çok merakettim pazartesinden beri ne yapıyorsun anlatsan belki bizede yol gösterici olur ...

Hasibe ben de merak ettim naptığını
Güzel de kilo vermişsin

Karatay yapiyor hasibe.
Bir de gec vakit misafirin getirdigi tatliyi yemiyordur muhtemelen.:))
gelelim bu hafta ne yaptığım konusuna
sorumlu hemşiremizin kızı geldi geçen cuma benden 1 yaş küçük
sabah yumurta beyazı(sınırsız) ve kivi(1tane),
öğlen ve akşama haşlama tavuk(250gr yarısı öğlen yarısı akşam) pirinç(1/2çay bardağı haşlanıyor yarısı öğlen yarısı akşam) sınırsız salata
çay kahve bitki çayı şekersiz serbest acıkırsan 1 yeşil elma
ben bunu kendime uyarladım salata ve tavuk karataya uygun öğlen yemeğini evden yapıp gittim akşamada onu yedim sabah bu aralar kahvaltı yapmaya fırsat bulamıyoruz servis çok yoğun ayak üstü yumurta ve kivi yedim.her gece kendime sassy su hazırladım(azıcık değiştirdim ama olsun 1 sürahiye yarım salatalık doğradım, biraz taze zencefil, limon dilimledim sabah süzüp yanımda hastaya götürdüm)
işte bu kadar sıkılana kadar biraz devam etcem bakalım ne kadar sürecek

yeni bantulonunu güle güle kullan :)

hımm sağol güzel listeymiş ama hergün yapmak cesaret ister yapabilsek ne iyi olur aslında :) ben yeşil elmayı yiyemiyorum yaa resmen dişlerim kamaşıyor sankiii bende sabahları spora gitiğim günler yumurta haşlaması az peynir yeşilik salatalık domates yiyorum sadece bu sabah bende kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta , az peynir, 2 salatalık ve bir kiwi yedim ....

Anam ne. Cok yazmisiniz cepten alıntı yapmadım ben ehliyeti 1998 de aldım kullanıyorum ama enson eşimle doğu görevine giderken kaza yaptik büyükce korktum simdi kizı mecburen ilce servis olmayınca yağmurda falan götürü yorum cok bole uzun boylu suremiyorum malesef zorda kalınca kendimi kurtaracak kadar biliyorum yetiyo bana hiç kullanamamak tan iydirbdiye avutuyorum buyuk sehirde zorbtabi kullanmak bence tek başına sürmek en iyisi ben öyle kırdım korkumu koca vermoyomu al arabayı kaçır tavsiye valla çok zevkli oluyo yena hanım aksam yemeği yemeden gittim felleh köfte az yedim yoğurtlu bide yemicektimde cok ozduler patlicanli borek yedim guzeldi
liste isi valla hatalarımla sevin beni orhan babadan
Yena yatak dediysin istikbalden 1.350 aldim sandikli baza baslik 6 ay taksitle eger totosumu kaldirirsam carsafino serip yatmayi dusunuyorum yarin kursum var 9 da bole istevbenden

hayırlı geceler güzeller
misafirlerim vardı onları uğurlayıp ancak gelebildim. nursenacım ellerine sağlık. ben sözümde durup bu hafta azda olsa verdim her hafta bu kadar versen çok mutlu olurum.
dereceye giren , giremeyen azimle devam eden güzelleri tebrik ederim.

Kizlarr,
hastaneden geldim..40 derece ateş 16,7 tansiyon.
İlk defa tansiyonumu böyle gördüm..Nedeni tüm gün iyi olayım diye tükettiğim bir sürü bitki çayı sanırım..
nasıl böyle bir şey yaptım yaa..Yeşilçay bile fazla içince tansiyonumu yükseliyor...
Devlete gittik önce ,bangonun arka tarafın da durup neyin var dedi dr., anlattım dilim döndüğünce..
Boğazıma öylesine bir bakıp iltihap yok kas gevşetici iğne yapıp gidin dedi...
ben ama fenalardayım kafamı tutamıyorum..iğne yaptırmadan çıkıp özel hastaneye gittik.. üst solunum yolu enfeksiyonu, sinüzit akıntısı, yüksek ateş, yüksek tansiyon mevcutmuş..
antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama el mahkum 3 gündür çektiğimi bir ben bir Allah bilir...

Pazar günü abimin kırkı lokma döktürüp okuma yapıcaz...Allah kabul etsin...

hepinize sağlıklı haftasonları...

önce abiciğinin okumalarını lokmalarını allah kabul etsin inş yenam.
çok geçmiş olsun canım yaaa: (
çok üşütmüşsün belli.
üşütmedende çıkar tansiyon, bence önemli bişey değildir şuanki tansiyonun üzme kendini bunun için sakın ablacım.
dinlen bol bol, allaha emanet ol, görüşürüz...

Sağol canım Allah razı olsun..
Allah rahatlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…