son derslerinide gör birde yanındaki hocadan kendi pedalarını kesinlikle kulanmamasını rica et çünkü sen arabayı kulanıyorum zannedersin hoca devriyajı hep kıvamında tutar sen hiç istop etmesin tamamdır bu iş diyebilirsin o yüzden kendi aracınla çalış demiştim ....gerci daha 2 saat hakkim var. similatorde calisma hakkim var
anladim.hessen eyaletin ismi canim,bremen'e uzagiz tahminim..ben de eski sayilmam asa yukari ayni sayiliriz...:)
insallahheeee bende aynı ısınsın artık havalaaaaaaaaaar
tamam ama kafan agrir beni sik gormektenElifunda dimek bunalima yakinsin :) bak cekinme orda kime sorsan beni gosterir
Bakirkoye her gittigmde akere girip bakarim etiketlere gozum portleyince sanki neler gormusumde onlari begenmiyorum havasiyla cikarim
Bazen guzel seyler olurda cokta guzel degil yani armineyi hic sevmem bide tasarim kumas falan kotu tarzim deel
aynen katiliyorum.Allah yardimcisi olsun,tr'de araba kullanmak zor is yaa...:)
hayirlisi ile alirsin insallah kendine guven yeter.isin ilginci ilk 2gun iyiydim. hatta 2.gun tek hatam isiklarda falan vitesi 1e almamakti ama 3.gun koptum ya o kadar cok hata yaptim ki hoca noluyo sana faln dedi artik. bugunde son gunumdu dunden daha iyiydim ama genelde kotuydum. direksiyondan kalma ihtimalim yuzde 80. bi kere istop edince zaten kaliyosun 2gundur kac kere istop ettim sayamadm bile. geri iyi gidiyorum parki yapiyorm ama gerisi yok
selam: bahara yolculuk filmine gittik cnm açıkçası ben ilk filmi daha çok beğenmiştim buda fena değildi ama bunda daha az ağladım :)İyi seyirler hasibe..ne izleyeceksiniz..
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumhaftanın birinciSİ
azraserra -2
haftanın 2.LERİ
Bulamiyorum -1400
YENA -1400
haftanın 3
74FRIDA -1100
tebrik ediyorummm herkeziii
haftanın artılar
@asumanzeynep
nursena
@meyra
@dayko
@Bonus
elifunda BUNLARDA HAFTANIN KARA LİSTESİ
selam hasibeg bu akşam sinamaya gidecekmişsiniz iyi eğlenceleeer : ) ben çok merakettim pazartesinden beri ne yapıyorsun anlatsan belki bizede yol gösterici olur ...
Hasibe ben de merak ettim naptığını
Güzel de kilo vermişsin
gelelim bu hafta ne yaptığım konusunaKaratay yapiyor hasibe.
Bir de gec vakit misafirin getirdigi tatliyi yemiyordur muhtemelen.:))
slm kızlar
gittik geldik değişiklik oldu iyi oldu
çıkışta lcwye girdik pantalonum eskimişti ve bollaşmıştıaynı model pantalonun 2 beden küçüğünü aldım çok mutlu oldum :)
selam: bahara yolculuk filmine gittik cnm açıkçası ben ilk filmi daha çok beğenmiştim buda fena değildi ama bunda daha az ağladım :)
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
eline sağlık nursenacım
gelelim bu hafta ne yaptığım konusuna
sorumlu hemşiremizin kızı geldi geçen cuma benden 1 yaş küçük
sabah yumurta beyazı(sınırsız) ve kivi(1tane),
öğlen ve akşama haşlama tavuk(250gr yarısı öğlen yarısı akşam) pirinç(1/2çay bardağı haşlanıyor yarısı öğlen yarısı akşam) sınırsız salata
çay kahve bitki çayı şekersiz serbest acıkırsan 1 yeşil elma
ben bunu kendime uyarladım salata ve tavuk karataya uygun öğlen yemeğini evden yapıp gittim akşamada onu yedim sabah bu aralar kahvaltı yapmaya fırsat bulamıyoruz servis çok yoğun ayak üstü yumurta ve kivi yedim.her gece kendime sassy su hazırladım(azıcık değiştirdim ama olsun 1 sürahiye yarım salatalık doğradım, biraz taze zencefil, limon dilimledim sabah süzüp yanımda hastaya götürdüm)
işte bu kadar sıkılana kadar biraz devam etcem bakalım ne kadar sürecek
haftanın birinciSİ
azraserra -2
haftanın 2.LERİ
Bulamiyorum -1400
YENA -1400
haftanın 3
74FRIDA -1100
ellerine sağlık nursenacığım hakkını helal et canım emek harcayıp ugraştın teşekkürlerinşalllah her birerimiz hedefimizdeki kilolara ineriz ben martın başında 103 kğ.dım reşime ve yürüyüşe başladım çok şükür 96 ları gördüm hedefim 70 lere inmek bence herşey kafada bitiyor inşallah hepimiz gayret eder sağlıklı bir şekilde incecik oluruz
haftanın artılar
@asumanzeynep
nursena
@meyra
@dayko
@Bonus
Kizlarr,
hastaneden geldim..40 derece ateş 16,7 tansiyon.
İlk defa tansiyonumu böyle gördüm..Nedeni tüm gün iyi olayım diye tükettiğim bir sürü bitki çayı sanırım..
nasıl böyle bir şey yaptım yaa..Yeşilçay bile fazla içince tansiyonumu yükseliyor...
Devlete gittik önce ,bangonun arka tarafın da durup neyin var dedi dr., anlattım dilim döndüğünce..
Boğazıma öylesine bir bakıp iltihap yok kas gevşetici iğne yapıp gidin dedi...
ben ama fenalardayım kafamı tutamıyorum..iğne yaptırmadan çıkıp özel hastaneye gittik.. üst solunum yolu enfeksiyonu, sinüzit akıntısı, yüksek ateş, yüksek tansiyon mevcutmuş..
antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama el mahkum 3 gündür çektiğimi bir ben bir Allah bilir...
Pazar günü abimin kırkı lokma döktürüp okuma yapıcaz...Allah kabul etsin...
hepinize sağlıklı haftasonları...
haftanın birinciSİ
azraserra -2
haftanın 2.LERİ
Bulamiyorum -1400
YENA -1400
haftanın 3
74FRIDA -1100
haftanın artılar
@asumanzeynep
nursena
@meyra
@dayko
@Bonus
önce abiciğinin okumalarını lokmalarını allah kabul etsin inş yenam.
çok geçmiş olsun canım yaaa: (
çok üşütmüşsün belli.
üşütmedende çıkar tansiyon, bence önemli bişey değildir şuanki tansiyonun üzme kendini bunun için sakın ablacım.
dinlen bol bol, allaha emanet ol, görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?