Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]135 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]560 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]420 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]azraserra[/TD]
[TD]400 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022

HAFTANIN SPOR 3.sü ________ y.o.l.c.u

cok gecmis olsun ya cok uzuldum dikkat et kendine .olmaz boyle diyete fazla yuklenme.abinede ALLAHTAN rahmet kalanlarada bas sagligi diliyorum.ALLAH kabul etsin.

ellerine saglik meyracim.spor cok ama kiloda gram yok.

ellerine saglik meyracim.spor cok ama kiloda gram yok.

Canım kilo işi sabır işi birazda, sabret tamammı.
Bugün olmaz yarın olmaz ama daha sonraki gün oluverir...
Kilo terazi gibi, yenilenlerle içilenlerle ilaçlarla stressle reglle hastalıkla havayla ve vs vsle sürekli değişen bişey... Bunu unutma.
Spor zaten bambaşka bişey, şimdi sen kilo vermedin diye sporun değersizmi asla, aksine çok değerli.
Optum: ***

Evet ilk kez yapinca banada oyle olmustu ama yaptikca vucut alisiyo ben seviyorum platesi vucudu cok guzel sikilastiriyo kilomu soyledigim zaman kimse inanmiyo o kadar yoksundur diyolar yani daha dar gosteriyo i love platesplates forever (umarim dogru yazmisimdir)

Cok gecmis olsun deletin boyle ktu biseyi var malesef hemen bi igne yapip gonderiyolar

Ellerine saglik meyracim

Canım benim çok üzüldüm Allah şifa versin napacaksın bazen antibiyotiksiz iyileşmek mümkün olmuyor malesef
Dualarınızı hayırlarınızı alaka kabule etsin mekanı cennet olsun Abinin

Gunaydinnn butun gece yagmur yagdi ruzgar esti mart soguguda baska oluyomus.

Bir de binanin yuzune bisey asildi bu yapi kentsel donusumden faydalancak su firma tarafindan yapilcak seklinde :) ay onun bi ucu yatak odasinin camina bagli butun gece ruzgar estikce ses yapti havalandi tekrar binaya yapisti beni deli etti.

Yenacigim gecmis olsun tekrar dun demistim bu geceden git diye iyiki gitmissin ya gec bile kaldin madem haftasonu kirkiniz var niye onceden kendini toparlamiyon bekliyon dr a gitmek icin

Elifunda kilo vermeye ilk baslandiginda fazla spor onerilmiyo diye biliyorum. Ya farkli bisey yap yada biraz azalt bakalim sonuc degiscekmi

Plates iyi gelen bi benmiyim ya hu bi yerim agrimamisti benim ilginccc
Benim yaptigim ama sizin yapamadiginiz ne acaba fi tarihinde yapmistim zaten hatirlamiyorum fazla

selamun aleyküm güzeller
hayırlı bir gün olsun inşallah
birkaç gündür ara ara sanki hafiften sallanıyorum gibi geliyordu avizelere bakıyorum sallanmıyor ama bana sallanmışız gibi geliyordu. acaba bir rahatsızlığımmı var diye düşünmeye başlamıştım ama bu sabah baktımki yanıbaşımızda balıkesir ufak ufak sallanıyormuş. Rabbim afetlerden muhafaza eylesin.

yenacım Rabbim acil şifalar versin. kendini çok ihmal ediyorsun. iyice kötüleşince dönüp kendine bakmak aklına geliyor biraz hafifledimi yine ihmal ediyorsun. azıcık kendine bak be güzelim. azcık dinlen. duanızıda Allah kabul etsin. abinin ruhuna deysin inşallah

meyracım ellerine sağlık
sporcu güzelleri tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…