Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok bonusum bana da iyi geliyo plates

Neden önerilmiyormuş spor ?Keşke bende yapabilsem pilates ama ilk 20 dakikadan sonra pestilim çıkıyor ilerleyen zamanlar da inşallah

sagol canim benim.her seferinde dezarj edoyosun beni.

geçmiş olsun canım yaaa tabiii dinlenemedinde onun için kötüleştin eee tabi bukadar ateşlenincede antibiyotik kaçınılmaz oluyor . şimdi evde yatıp dinleniyorsundur inş. en azından kendini biraz toparlarsın...
pazar günü ki dualarınızıda Allah kabul etsin sabırlar versin canım

senin platesle mutlu olmana sevindim o zaman aynen devam sende ..:)
yok plates benim olayım değil bu kadar vücudumun ağrıyacağını tahmin edemedim kiii ben bir yıldan fazladır tibet egzersizleri yapıyorum vücudum esnek zannediyordum bugün normal oturup kalkamıyorum düşün...

çok soğuk yaaa ben bugün benim kızla bakırköye geçicektim aman kızım kalsın haftaya gideriz dedim zaten tüm vücudumda dökülüyor sizin binanın üstündeki şu şeyi merak ettim apartmanınız geri dönüşümemi girecek nedir ? yazık 2 bebeğin var aç camı kes vallaha .....

benim heryerim bacaklarım özelikle çok ağrıyor oturup kalkamıyoruum ...

eline sağlık cnm sporcularımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum

bu günkü menü

sabah : 2 haşlanmış yumurta, 1 köfte, büyükce bir parça peynir, 1 fincan kahve

ara : 1 fincan yeşil çay

öğle : 1 elma, 1 portakal

ara 1 fincan bitki çayı

akşam : 1 tabak çorba, 1 tabak barbunya fasulyesi, 2 köfte, 4 kaşık yoğurt, birkaç dilim turp, birkaç tane turşu bamya, 1 fincan kahve

biraz sonra 1 ziyarete gitmeyi düşünüyoruz orda kaçırmam inşallah.

Amin inş.
Geçmiş olsun ablacım ya: (

sagol canim benim.her seferinde dezarj edoyosun beni.

Önemli değil canım.
Varsa nasipte gelir yemenden, yoksa nasipte ne gelir elden.

farkli derken ne yapabilirim mesela.elimden geldikce yuruyus yapiyorum.bide bisikletli surulen alet varya onu suruyom en fazla iki yada uc gun.bide aksamlari plates ve mekik yapiyorum. platesi pek beceremiyom ama. ne onerirsin

yenacım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
meyraa zaten kokoş bir bayanım illaki süslü olacak giydiklerim ykmde bulabiliyorum en son selenin gömleğini aldım 120 tl birde sık bir simli bluz 60 tl aldım batiğin ürünlerinde bulabiliyorumbazende...
kısıra bnde hiç dayanamam...çok severim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…