Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@YURDUSUM : valla bir sıkıntısı yok ama bayramın ilk günü hiç yapmadığı bir şey yaptı kimseyi yanına yaklaştırmadı sürekli, ağladı. kötü oldu bayram gezmesine çıktık güya herkese dar ettik her yeri. ne babannede ne halada durdu. herkese ağladı çığlık çığlığa bağırdı vs vs... neyse en sonunda eve geldik zar zor uyuttum. bizde iki gibi yattık. yarım saat sonra hayatımda duyduğum en tiz çığlıkla uyandım. ne bağırdı anlatamam size. yüreğim ağzıma geldi. sanırsın ki biri boğazlıyor kızı. uyandık tabi ailecek kalktık oturduk . kızım uyudu ama huzursuz kıpır kıpır, bense sabah beşe kadar uzandım ama uyuyamadım titriyordum sürekli. neyse emzirdim salladım uyusun diye saat 7:30'da uyudu da yatırdım yatağına tekrar. inan canım ömrümün 10 yılı gitti kesin. o ne çığlıktı.

@okur: yok be hayatım benim kızın hiç öyle bir huyu yok. yabancılık falan yapmaz. sokaktaki adam sevse gülüyor vs. yani kalabalığa da girdi daha önce hiç yapmazdı.

Son düzenleme:

Günaydın canım.....Kolay gelsin.Bu günü hepimiz pazartesi gibi algıladık.Hafta çabuk bitecek.....

günaydın kızlarr
benimde nasıl uyuyasım var anlatamam
ama işlerde beni beklerr
bu ara bugunden itibaren yavaş yavaş diyete başlıyorum benn

Günaydın canım...Bayram yorgunluğu şimdi çıkıyordur......

Seninde kutlu olsun canım.Haydi hep birlikte başlıyoruz.Allah kolaylıklar versin....

herkese günaydın;

nasılsınız bayanlar, nasıl geçti bayramınız?? benimki o kadar zordu ki anlatamam. kızım ne kendine ne bize rahat vermedi. ilk defa bu kadar mutsuz ve huzursuzdu.

Günaydın canım...Yavrucuğun bayramda bir farklılık hissetmiştir.Gelen giden,sizin biryerlere gitmeniz.O da kendi bildiği yolla katkıda bulunmak istemiştir....
günaydınlar herkese ben bugünü pazartesi sanıyorum böylede geçer:roflol::roflol::roflol:

Günaydın canım....
.
hoş geldın cnmm

yavrucak evınden uzaklastıysa belkı huzursuzlanıstır
veya kalabalık görüncee
bizimki genelde öyle yapardııı

Günaydın Okurcuğum.....

Ben değil görümcem yaptı kız hazır baklava yufkasından çok güzel oldu tabaklar geri gelirdi bu sefer silip süpürdü herkes:))

Ben kim baklava açmak kim

ewtt aynen öledee
kurbanlk hayvanların sesi nerden geliyo nan

:roflol:

Bu cumadan itibaren herkeşler hep beraber toparlanıyoruz inşallah turkbayragi

Borçlarını tutacak olan varmı acaba merak ettim fisfisfis

öğle yemeğimi yedim ama kahvaltıyı yazmakla başlayayım
1 dilim dil peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 fincan çay
midem hala öyle doluki ara öğüne gerek kalmadı
öğlen
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
yeşilçayımı yudumluyorum 5.1 yerde almıştım aktardan toz olunca çöplü gibi içilmiyor ya poşet olanı varmı kızlar varsa ondan alıyım

slm arkadaslar herkesın bayramı kutlu olsun ben de sızın gruba katılabılır mıyım

hosgeldin aramiza canima.s.

kizlar selaaam hpinize sizi cok ama cok özledim... ramazan ayini 2 kilo alarak bitirdim ama üzülmüyorum yine basladim diyete... ki cook yedim acikcasi iftarda yine o yemeye az aldim diye kandiriyorum kendimikaydirigubbakcemile3
su aldigim iki kiloyu kendimce bi vereyim sonra yine araniza dönücem.. beni özleyin anacim seizi cok seviyorumm.. bu arada gecmis bayraminiz kutlu olsuna.s.

sabah koca bir kase tarhana çorbası 2 dilim ekmek
saat 11 de
bir kepce kadr spagetti
saat 2 de 4 yemek kaşıgı türlü 1.5 dilim ekmek
kalan yarım dilim ekmekgede
3 de kaymak sürdüm yedim
fazla demeyin
bu vucut nelerini gördü bu saydıklarımın
başladım bgun bakalım hayırlısı
devam ettirebirsemm ne mutlu bana
bu bugaz yokmuu
kazık çakılacakk bişi
ancak öle durur :sinifsinif:

citolum masallah , bari ekmekleri yeme lmaz:

Bizde özledik canım seni.....Neden 2 kiloyu kendi kendine vereceksin.Bizi yalnız bırakma gel lütfen......Seni seviyoruz Hüzün fazla bekletme......

Afiyet olsun bariiii.Bunlar hazırlık turları ama.Olur o kadar....

Bende bugün yediklerimi yazayım

Kahvaltı:1 dlim kepek ekmeği,1 dilim peynir(dilim kalındı),1 domates
Ara:sade kahve (bu olmadı ama ne yapayım)
Öğlen:1 dilim kepek ekmeği,3 ızgara köfte,1 kase yoğurt
Ara: avauç içi büyüklüğünde kek
Akşam. meçhul maalesef.Belki hafif bir kahvaltıyla paçayı kurtarırım.

bende sabah 4 tane diyet biskivi ve çay
ara öğünde 1 elma 2 erik,
öğlen 2 adet galete, 1 bardak ayran
ara öğünde 2 erik, 1 şeftali.
AAAAAAAAAAAAA şunu söyleyeyim sanırım 6 - 7 adet çikolata
malum regl dönemim.lmaz:lmaz:demeyin oldu maalesef

canlarım ciğerlerim opuyorumnanaktangeçmiş bayramınızı kutluyorum en içtennnnnn dileklerimle opuyorumnanaktanbolbol dua ettim hepimizin adına şu hunharca ve pervasızca aldığımız sadık kilolarımızın artık bizi daha fazla üzmeden terketmesi için.lmaz: ve hatta onlara dedimki siz bizi terkederseniz biz üzülmeyiz aksine çok mutlu oluruzzemuszemusdelikafadulden dedim kendilerine. nesee bu kadder geyik yeterde artar bile. aslında yüzünüze bakacak yüzüm yok emme sizsizde duramıyorum. yazın başından beri ha şu gün son yanınızdayım ha bugün son şurdayım burdayım artık ayrılmıcam demekten artık şu gün son bugün son demeğe yüzümde kalmadı çünkü planlarım hiç istediğim gibi gitmedi malesefki mafoldumben pazartesi anneme dönüyorum yeniden bayram tatili için evime geldim malum kardeşlerim evde ve annemler yok off ne zor bir mesele yaa başkasının sorumluluklarını üstlenmek akannehir korkarım evliliğimd kalmayacak herüfle haftasonları görüşebiliyoruz anca mafoldumbenişin kötüsü alıştık artık tek başına uyumaya herkes ayrı biryerde uyuyor artıkın kaydirigubbakcemile3işte böyle bu bayram benim için hastalıkla geçti yatak döşek yattım bütün bayramda bugün biraz iyiyim bu havada grip oldum üzerinize afiyetler olsunkaydirigubbakcemile3 bugünün en iyi haberi eşim verdi artık interneti heryer götürücem ıkaç haftadır onu bekliyom sonunda bilgisayarımda tamirden geldi pazartesi anneme sizide götürüyom inşallah ben nereye siz oraya kaydirigubbakcemile3 bundan kelli bahanem kalmadı zahar eğer teknik bir aksaklık olmazsa bütün yaz kış hep beraber olcem sizlerlekaydirigubbakcemile2hayır olan bana oluyor kaç aydır bu tantanadan bir gr veremedim üstüne bir kilol aldım yahuu mafoldumbensizsizzzzzzzz olmuyorrrrrrr elim kolum bağlı ben şimdi napcem diye bömböm bakınıp duruyom soraaa

Son düzenleme:

Öncelikle hoş geldin canım....Sonra geçmiş olsun......Özledik gerçekten....Artık ayrılmayacağımıza da sevindim.Demek seninle beraber her yere gideceğiz ha...?
Böyle bir ifade ancak senin gibi tatlı birinden gelirdi zaten.Çok hoşuma gitti....Bari bolca gezdir bizi de canımız sıkılmasın.....:roflol::roflol:

Artık ciddi ciddi diyetteyiz canım hep irlikte inşallah.Benim 10 günlük bir izine gidip gelişim ve muhtemelen kaçamaklarım olacak ondan sonra hayatımın en sıkı en ciddi ve de en sağlıklı diyetini yapmaya kararlıyım.Tabii sizin destekleriniz olmadan olmaz.....Öpüyorum....
ŞenizŞeniz

ya bu arada bizim puanlara noldu yawwwCADIARZU bi baktım şokakannehir:roflol:

Bende şaşırdım.Dün akşam gördüm......
Yeni düzenleme yapılmış.Adaletli olsun;kızdığın birine haksız yere eksi rap verilmesin veya tersi olmasın diye.Çokta ayrıntılı bilmiyorum.Akşam ana sayfaya bakmalı belki bir açıklama vardır.

canımsın aplamm opuyorumnanaktan yaa bana nasıl zarar verdi bu ordan oraya bölünmeler bir bilsen şu heryerde internet olayına dahil oldum bugün itiibari ile inşallah zemuszemus eşim sipariş vermişti üç hafta önce ancak şimdi gelebildi meret bilgisayarımında işi bitti tamirde geldi sayılır çünkü oda e4şimle beraber taksim topkapı arası gidip geliyor kaydirigubbakcemile3 yaa sen daha iyi bilirsin aplam yaa kaç ay ldu yazın başında 89 gördüm öldüm sevinçten bir başladı or5ası burası gezmelerim hataa kışında görümcemler bendeydi hatırlarsanız ben bu diyet işini bir düzene sokamadım arada olduğu kadarıyla işte gördüğün 6 kilo verdim bir kilosunu geri aldımama aradan kaç ay geçti allaha şükürki yinede çok dağıtmadım ve geri gelmediler yolladıklarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık çok moralim bozuluyor aplam yaa bu duruma ben en son kilo verdiğimde sen yanlış değilsem 87 buçuktum ve malum sende zor veriyon rahatsızlığından dolayı ben seni biliyom metabolizmanı yola yola tahriş oldu artıkın senin metabolizma ben halaa bi düzenbe gircemde diyeetimide düzene sokucam diye uğraşıyomm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse dediğim gibi artık ben nereye siz oraya sizsiz hele hiççççççççç olmuyor olsa sizinle tanışmadan önceki dönemde olurdu :umursamaz:

yaa gerçekten burası tambir motivasyon kaynağı.opuyorumnanaktan ben sabah kaktığımda moralim bozuk ve bu kilolarla hatta dahada fazlasıyla ömrümü tamamlıcağımı düşünüyordum mafoldumben mafoldumben bunun ne demek olduğunu sizden daha iyi kimsecikler anlamaz mafoldumben şu arkası pembe fonlu bayram şekerini andıran iyi niyetli insanların bir araya toplandığı birbirimizi yüz ifadelerini görmesekte yazılarımızdan ne demek istediğimizi anlattığımız kısaca birbirimizin yaralarınaderman olduğumuz sayfayı açıpta sizleri görünce bile kendimi buluyorum inanınki ve yeniden yanlız olmadığımı anlayıp kendime yeni bir sayfa açıyorum tertemiz ve üzerine yazdığım ilk şey Başaracağım bende zayıflayabilirimoluyor opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 inanın bunları kalbimden gelerek söylüyorum arkadaşlar.opuyorumnanaktan insanın etrafındakiler bile onu anlamazken birbirini tanımayan onlarca kişi burda birbirine destek oluyor ekran karşısındaki kişinin yüzünde bir gülümseme oluyor umut ışığı oluyor bundan daha büyük bir hizmet inanın fazla yoktur dünya üzerinde çünkü bu karşılıksız yapılan yardımalr arasında bir örnek bence opuyorumnanaktançünkü insan gerçekten kardeşinden bile artık bıkmadınmı şu kilolardan sözünü duyarken sizin en yakınınızda olduğu halde sizin ne hissettiğinizi anlamadığını açıkca ortaya koyuyor değil mi?amanınn ne yapmışım ben yahuuuuuuuu affedersiniz arkidişler biraz edebiyat parçalamışım :kedi::kedi:ama inanın bunlar -kendi hissi duygularım ve hepsi gerçek opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…