herkese merhaba;
bugün evde olunca anca bu saatte girebildim. nasılsınız bayanlar?? biz kızımla oynaşıp duruyoruz evde :)))
@okur : nice mutlu yıllara diliyorum. hayat sana dilediklerini getirsin. önünde yıllar uzadıkça dilek listen kısalsın opuyorumnanaktan
çok saol cnm
YENA'cığım seni gördüm.... sen de gelmişsin?? nasılsın?? benjamin button'u izleyebildin mi??
doğum günün kutlu olsun tatlımopuyorumnanaktan
cnm bnm doğum günün kutlu oslun.Nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllaraa opuyorumnanaktan
Sağol canım.Bayram çok güzel di ama ;çabucak bitti maalesef......ŞenizŞeniz
Bende seni çok seviyorum ve çok öpüyorum.....
saol datlumm
cok saolasın cnm
hoş geldın beyzusumm naılsınn:hulya:
slm arkadaslar herkesın bayramı kutlu olsun ben de sızın gruba katılabılır mıyım
hoşgeldin ablacımm..bnde kendi adıma konuşarakk seni çok özlediğimi söliyimmmopuyorumnanaktanBEYZUS'um,
Dream'ım,
Okur'um iyi akşamlar canlarım
Bayramın bu son gününde hepinizi çok özledim ya ,
Sanki bir yıl olmuş gibi.
Hepinizi çok seviyorum.ınşallah yarın daha çok görüşme imkanımız olur.
Şimdi kocişimle biraz sohbet ediyoruz, hemde sizlere bir yandan da yazı yazmaya çalışıyorum.opuyorumnanaktan
slm arkadaslar herkesın bayramı kutlu olsun ben de sızın gruba katılabılır mıyım
BEYZUS'um,
Dream'ım,
Okur'um iyi akşamlar canlarım
Bayramın bu son gününde hepinizi çok özledim ya ,
Sanki bir yıl olmuş gibi.
Hepinizi çok seviyorum.İnşallah yarın daha çok görüşme imkanımız olur.
Şimdi kocişimle biraz sohbet ediyoruz, hemde sizlere bir yandan da yazı yazmaya çalışıyorum.opuyorumnanaktan
citol'üm günaydın, diyete sabırla devam canım.günaydın kızlarr
benimde nasıl uyuyasım var anlatamam
ama işlerde beni beklerr
bu ara bugunden itibaren yavaş yavaş diyete başlıyorum benn
sağol canım, hepimize inşallah sağlıklı bir şekilde kilo vewrme dileği ileHerkese iyi haftalar ,geçmiş bayramınız mübarek olsun.Ramazanı bitirdik,bayramı da bitirdik.Artık mazaret kalmadı ben de diyete başlıyorum ,herkese iyi kilo vermeler ve bu yolda bol sabır diliyorum. kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın;
nasılsınız bayanlar, nasıl geçti bayramınız?? benimki o kadar zordu ki anlatamam. kızım ne kendine ne bize rahat vermedi. ilk defa bu kadar mutsuz ve huzursuzdu.
günaydın canım, bende ilk yazdığım mesajda pazartesi olarak yazdım, sonra düzelttim.günaydınlar herkese ben bugünü pazartesi sanıyorum böylede geçer:roflol::roflol::roflol:
günaydın canım, bende ilk yazdığım mesajda pazartesi olarak yazdım, sonra düzelttim.
Neyse önemli değil, tatilden sonra böyle oluyor.
herkese günaydın;
nasılsınız bayanlar, nasıl geçti bayramınız?? benimki o kadar zordu ki anlatamam. kızım ne kendine ne bize rahat vermedi. ilk defa bu kadar mutsuz ve huzursuzdu.
Canım hepimizin öyle oldu.Tatlı fazla yemedim ama, çikolatanın belini kırdım valla.zemuszemusyarına normale döneriz kaydirigubbakcemile3nasılsınız ben çok üzgünüm bayramda diyet falan kalmadı :kedi::kedi:
Yavrum nerelerdesiniz yahu, bayram boyunca siteye girdim çıktım, belki birileri ile karşılaşırım diye, ama kimsecikler yoktu.hoş geldın cnmm
yavrucak evınden uzaklastıysa belkı huzursuzlanıstır
veya kalabalık görüncee
bizimki genelde öyle yapardııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?