Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum günün kutlu olsun tatlımopuyorumnanaktan

saol datlumm

cnm bnm doğum günün kutlu oslun.Nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllaraa opuyorumnanaktan

cok saolasın cnm

Sağol canım.Bayram çok güzel di ama ;çabucak bitti maalesef......

Bende seni çok seviyorum ve çok öpüyorum.....
ŞenizŞeniz

hoş geldın beyzusumm naılsınn:hulya:

BEYZUS'um,
Dream'ım,
Okur'um iyi akşamlar canlarım
Bayramın bu son gününde hepinizi çok özledim ya ,
Sanki bir yıl olmuş gibi.
Hepinizi çok seviyorum.ınşallah yarın daha çok görüşme imkanımız olur.
Şimdi kocişimle biraz sohbet ediyoruz, hemde sizlere bir yandan da yazı yazmaya çalışıyorum.opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablacımm..bnde kendi adıma konuşarakk seni çok özlediğimi söliyimmmopuyorumnanaktan
görüşürzz ablacmm Şeniz

slm arkadaslar herkesın bayramı kutlu olsun ben de sızın gruba katılabılır mıyım

aleykümselam canım hoşgldin.snnde bayramın mübarek olsun.tasbiki katılabilirsinn yeter ki iste opuyorumnanaktan

İyi geceler canım.....

Bende hepinizi özledim......

Allah gönül ayrılığı vermesin.....
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınBugün Çarşamba, herkese hayırlı haftalar dilerim(Ben bu günü pazartesi zannetim bir an).
Sağlıklı kilo vermeler,
Ramazan geldi güle oynaya gitti.
Bayram geldi güle oynaya gitti.
Yüzümüzden tebessüm, yüreğimizden sevgi ve hoşgörü eksik olmasın KK'nın can yoldaşları opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
benimde nasıl uyuyasım var anlatamam
ama işlerde beni beklerr
bu ara bugunden itibaren yavaş yavaş diyete başlıyorum benn

Herkese iyi haftalar ,geçmiş bayramınız mübarek olsun.Ramazanı bitirdik,bayramı da bitirdik.Artık mazaret kalmadı ben de diyete başlıyorum ,herkese iyi kilo vermeler ve bu yolda bol sabır diliyorum. kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın;

nasılsınız bayanlar, nasıl geçti bayramınız?? benimki o kadar zordu ki anlatamam. kızım ne kendine ne bize rahat vermedi. ilk defa bu kadar mutsuz ve huzursuzdu.

günaydın kızlarr
benimde nasıl uyuyasım var anlatamam
ama işlerde beni beklerr
bu ara bugunden itibaren yavaş yavaş diyete başlıyorum benn
citol'üm günaydın, diyete sabırla devam canım.
sağol canım, hepimize inşallah sağlıklı bir şekilde kilo vewrme dileği ile

herkese günaydın;

nasılsınız bayanlar, nasıl geçti bayramınız?? benimki o kadar zordu ki anlatamam. kızım ne kendine ne bize rahat vermedi. ilk defa bu kadar mutsuz ve huzursuzdu.

günaydın namem'im hayırdır, bir rahatsızlığımı vardı kızının, neden böyle huzursuz oldu, belki bir rahatsızlığı vardır mutlaka, dili yok ki söylesin yavrucak opuyorumnanaktan

slm arkadaslar herkesın bayramı kutlu olsun ben de sızın gruba katılabılır mıyım

hoş geldın cnmm

herkese günaydın;

yavrucak evınden uzaklastıysa belkı huzursuzlanıstır
veya kalabalık görüncee
bizimki genelde öyle yapardııı

zemuszemusyarına normale döneriz kaydirigubbakcemile3nasılsınız ben çok üzgünüm bayramda diyet falan kalmadı :kedi::kedi:
Canım hepimizin öyle oldu.Tatlı fazla yemedim ama, çikolatanın belini kırdım valla.

hoş geldın cnmm
yavrucak evınden uzaklastıysa belkı huzursuzlanıstır
veya kalabalık görüncee
bizimki genelde öyle yapardııı
Yavrum nerelerdesiniz yahu, bayram boyunca siteye girdim çıktım, belki birileri ile karşılaşırım diye, ama kimsecikler yoktu.
BEYZUS'umla tlf.la görüştüm,
Msn'de kimse yoktu.
Valla Ramazan'da, Bayram'da geldi geçti, bundan sonra ipin ucunu sıkı tutmak lazım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…